basilis5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 εγω στα 80 ευρω αγορασα εναν SEAGATE 320GB SATA2 ΚΑΙ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απλα ακουγεται λιγακι (εως ελαχιστα) ισως φταιει ομως που ειχα βγαλει το πλαιονο του υπολογιστη να σας πω την αληθεια, η εγγυηση με κερδισε (5 χρονια) ο επομενως ισως ειναι σαμσουνγκ, αφου ολοι λετε τα καλυτερα
Silent Arrow Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 palawiaris αυτα τα 22 και 24 βαθμους κελσιου που ειδα στις photos με ξαφνιασαν αρχικα. Μαλλον (σιγουρα εν τελει) ειναι παλιες οι photos και δεν τις εβγαλες τωρα. Παντως για να κανεις δικαιη συγκριση πρεπει να συγκρινεις ιδιες χωριτικοτητες. Παρα πολυ συχνα δισκοι της ιδιας εταιριας με μεγαλη χωριτικοτητα ειναι ταχυτεροι απο αλλους με μικροτερη χωρητικοτητα ασχετα αν εχουν τα ιδια rpm και την ιδια μνημη. Ανεξαρτητα των ανωτερω οι επιδοσεις ειναι εντυπωσιακες, τουλαχιστον για εμενα που δεν εχω SATA σκληρους.
iced Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Παντως για να κανεις δικαιη συγκριση πρεπει να συγκρινεις ιδιες χωριτικοτητες. Παρα πολυ συχνα δισκοι της ιδιας εταιριας με μεγαλη χωριτικοτητα ειναι ταχυτεροι απο αλλους με μικροτερη χωρητικοτητα ασχετα αν εχουν τα ιδια rpm και την ιδια μνημη. Εχεις δικιο φιλε, αυτο γινεται γιατι χρησιμοποιουνται platters με μεγαλυτερη πυκνοτητα εγγραφης..
pagratios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Για δείτε και πείτε μου!!Η θερμοκρασία μήπως είναι πρόβλημα?Είναι σε λειτουργεία εδώ και 12 ώρες, δλδ από τότε που τον τοποθέτησα!!!
palawiaris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 palawiaris αυτα τα 22 και 24 βαθμους κελσιου που ειδα στις photos με ξαφνιασαν αρχικα. Μαλλον (σιγουρα εν τελει) ειναι παλιες οι photos και δεν τις εβγαλες τωρα. Μην τρελαίνεσε φίλε για τις θερμοκρασίες που έχει ο samsung. Εμείς εδώ στην γερμανία έχουμε καλύτερες προδιαγραφές για τις θερμοκρασίες των υπολογιστών από εσάς στην ελλάδα.Μόνο που κοντεύουμε να πιάσουμε μούχλα από τις βροχές,υγρασία και κρύο μες στον ιούλιο
Silent Arrow Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Που εισαι ThReSH να δεις τον WD500GB.... Κ-Ε-Ν-Τ-Α-Ε-Ι.... @pagratios Η θερμοκρασια ειναι τελεια. @palawiaris Κρυο στην Γερμανια τον Ιουλιο??? Τι να σου πω την προηγουμενη βδομαδα εμεις εδω παραλιγο να πεθανουμε απο τη ζεστη. Κι εχω παει στη Γερμανια Αυγουστο μηνα, αλλα με κοντομανικο με θυμαμαι, τι να σου πω δεν ξερω. Παντως τετοιες θερμοκρασιες στους σκληρους εγω τον χειμωνα εχω!!! (αυτες τις μερες χωρις air-condition εχω 42 & 44 στο PC3 και 41 στο PC4 με Zalman Cooler base)
stefan123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Βρε πως εχουν εξελιχθει οι δισκοι....Με τα ιδια λεφτα πηρα τον εν λογω 80αρη προ διετιας...
Silent Arrow Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Για οσους λενε οτι οι SATA δισκοι δεν εχουν διαφορα στις επιδοσεις απο τους IDE.... Οριστε benchmark απο IDE WD 250GB ολοκαινουργιο. Αν ειναι δυνατον, η μερα με τη νυχτα ειναι. Παιδια προσθεστε ενα benchmark απο raptor 10.000rpm να δουμε διαφορες!! Και RAID0, RAID1 ευπροσδεκτα!!
Silent Arrow Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 @stefan123 Επειδη δε μου αρεσε το γραφημα που ειδα για το δισκο σου, βαζω το δικο μου γραφημα για WD 80GB IDE (2 χρονια τον εχω) να το δεις. Οι πιο ειδικοι ας σχολιασουν.
kallair Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 re paidia o skliros mou (seagate 320gb ide, 16mb cache) einai stous ~57 vathmous kelsiou!!! tha exo provlima?
iceman79 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 mia erothsoula POLY asxeth re paidia. an 8elo na kano post kai na episinapso eikones (oxi link se imageshack ktl) ston server tou insomnia pos to kano kai pali sorry gia to off-topic alla vlepo tis sinimenes pou valate eseis
palawiaris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Πάτα επεξεργαστής κειμένου και διαχείρηση συνημμένων αρχείων για να ανεβάσεις.αλλά καλύτερα στο imageshuck για να μην φορτώνουμε το φόρουμ
Silent Arrow Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 re paidia o skliros mou (seagate 320gb ide, 16mb cache) einai stous ~57 vathmous kelsiou!!! Look θεωρητικα το κρισιμο οριο που δεν πρεπει να προσπερναμε ειναι οι 55 βαθμοι. Βεβαια σε laptop εχω δει και 60 βαθμους οπου ζαρωνε η κατω πλαστικη επιφανεια του laptop. Σε πρακτικο επιπεδο προσπαθω προσωπικα να μην υπερβαινω τους 47 βαθμους. Αν και τωρα τελευταια θελω να κρατω τους σκληρους ολους κατω απο τους 43 βαθμους.
kallair Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 e re gamwto... akouste thermokrasies. mitrkiki k cpu sto idle pou einai tora sta 43 kai 44 o skliros pou einai ta windows maxtor 160gb ide stous 47 k o skliros pou proanefera opou exo ola mou ta arxeia pleon k profanws to xrisimopoiei k to utorrent k ola ta alla programmata einai stous 54. ti mporw na kanw gia tin sosti psiksi twn sklirwn? exw idi allaksei kalodiotainies k exw valei autes pou einai ftiagmenes leptes gia kaliteri kikloforia tou aera. anoiksa k to plaino kouti. paizei rolo pou o enas skliros einai akrivws panw apo ton allon?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.