Προς το περιεχόμενο

Voip+συναγερμος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Σε λιγο καιρο τελειωνει η ADSL μου και λεω να μπω κι εγω σε ενα ιδοκτητο δικτυο οπως π.χ vivodi,netone,hol ή forthnet. Ομως εμαθα οτι η τηλεφωνια της hol της vivodi και της netone ειναι voip ( η forthnet νομιζω δεν ειναι voip αλλα εχει πολλες αιτησεις και θα γινεται ενα ψιλο μπαχαλο...). και επειδη ο συναγερμος μου ειναι συνδεδεμενος με το τηλεφωνο αντιμετωπιζω ΜΕΓΑΛΟ προβλημα. μου λενε οτι ο συναγερμος δεν θα μπορει να παρει τηλεφωνο:cry:. ισχυει? μηπως μπορω να κανω κατι γι'αυτο? ( να τραβηξω ας πουμε κανα καλωδιο του συναγερμου στο router.... :?

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Έχω Συναγερμό ή άλλο Ειδικό Εξοπλισμό στη γραμμή μου. Τι πρέπει να κάνω;

Συμπληρώστε την αίτηση κανονικά και επιλέξτε το πεδίο που σας αφορά (Συναγερμός, Ειδικός Εξοπλισμός ή και τα δύο). Στείλτε την αίτηση στη Forthnet και το τεχνικό μας τμήμα θα επικοινωνήσει μαζί σας για να λάβουμε τυχόν επιπλέον πληροφορίες που μπορεί να χρειάζονται, σχετικά με τον ειδικό σας εξοπλισμό.

(απο faq του 2play που υπαρχει στο site της forthnet)

ολα voip ειναι

Δημοσ.

Αυτο το γνωριζω. ουτος ή άλλως η forthnet εχει κανονικη γραμμη και οχι voip οπω οι αλλες 3 εταιρειες. ειναι δηλαδη σα να εχεις pstn. αλλα εχει πολλες αιτησεις και ενα φιλος μου εδω στην περιοχη μου εκανε αιτηση στα τελη του μαη και θα του ενεργοποιηθει τελη ιουλη.... επισης θα με ενδιεφερε και η τηλεοραση της vivodi....

Εχω την εντυπωση οτι της forthnet einai κανονικη γραμμη....

Δημοσ.

και παλι αμφιβαλω οτι της forthnet δεν ειναι voip

Ο Πελάτης σύμφωνα με τις επιλογές του απολαμβάνει τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της Εταιρίας, ενώ ρητά φέρει το κόστος και την ευθύνη της υπάρχουσας τηλεφωνικής σύνδεσής του με το σταθερό δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο VOIP της Forthnet ή του ΟΤΕ ή τρίτου Παρόχου. Η υπηρεσία παρέχεται σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της παρούσας, της αίτηση, του εκάστοτε τιμοκαταλόγου της εταιρίας καθώς επίσης και τις επιλογές του Χρήστη, και το νόμο.(forthnet)

Δημοσ.

εγω δεν σου λεπω τπτ, αυτο που πρεπει να κανεις ενα να επικοινωνησεις και με τη forthnet και με την εταιρια που σου εβαλε το συναγερμο

Δημοσ.

σωστο κι αυτο. απλως το ανεφερα διοτι οταν πηρα τη vivodi και τη netone μου ειπαν οτι μπορει να μπει... και ναι και οχι και αναλογα τον συναγερμο και διαφορα τετοια .... δηλαδη δε μου εδωσαν μια συγκεκριμενη απαντηση...

Δημοσ.

4net: PSTN

Vivodi: Voip

Για να συνδεθεί ο συναγερμός σε γραμμή voip κ να μην έχεις συνέχεια ανοιχτό το PC θα πρέπει να παρεμβληθεί συσκευή που υποστηρίζει πρωτόκολλο sip (πχ PAP)

Δημοσ.

Είναι το ίδιο με το να συνδέσεις μία κανονική γραμμή τηλεφώνου σε voip μέσω γραμμής adsl.

Συνδέεις τη συσκευή τηλ (ή το συναγερμό σε αυτή τη περίπτωση) πάνω στο PAP και αυτό μέσω ethernet κουμπώνει πάνω στο router. Σετάρεις το PAP με τις ρυθμίσεις που έχεις για το voip σε ένα μενού παρόμοιο με αυτό που έχει το ρουτερ σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...