iraklis22 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 :neutral: Paidia tha hthela na rotisw an to laptop prpei na exei tin bataria pada panw tou kai gti,kai epipleon otan i bataria einai panw t einai i aitia p pianei megales thermokrasies?. euxaristw:)
tasosvel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 kalo einai na mhn einai sunexeia pano h mpataria !! giati meionetai h diarkeia zohs ths !! den nomizo oti exei kapoia sxesh h mpataria me tis thermokrasies tou laptop ektos kai einia ellatomatikh kai zestainetai polu !! sunithos o epexergasths kai o diskos anevazoun thermokrasies !! nomizo oti exeis ena fujitsu ? (an thimamai kala apo ena allo post sou) ta fs zestainontai upervolika !! afou den mporeis na ta doulepseis sta podia sou !!
kosmasgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Καλό ειναι να μην την έχεις πάνω και να την αποφορτίζεις μια με δύο φορές το δίμηνο
21century Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Καλο ειναι να αδειάσει στο 0% περιπου και μετα να φορτιζεις την μπαταρια γιατι απο οτι εχω διαπιστωσει αποδιδει καλυτερα...
iraklis22 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ok pisteuo m lisate tin apo ria euxaristo poli:-D
poihths Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 εγω ειμαι της γνώμης να την αφήνεις πανω για να γλυτώνεις απο διακοπες ρευματος.. και αλλα τετοια. η μπαταρια οσο και χρησιμη να σου είναι 1.30 με 2 ώρες κραταει το πολυ.. και να χαλάσει δεν χάνεις τπτ.. χανεις ομως.. αν γινει καμια διακοπή ρευματος... και καει τπτ απ το λαπτοπ. οποτε προτείνω καλυτερα να την εχεις πανω.. και ναχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Αποφόρτησε τη μια δυο φορες το μήνα για να είσαι οκ ως προς τη διαχειρήση της,αλλά μη την βγάζεις ποτε.. γνώμη μου παντα
kouzoulos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 καλό θα ήταν επίσης να έκανες ένα search πριν κάνεις post να δεις πόσα topic υπάρχουν για τις μπαταρίες των φορητών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.