Timour21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Καλημέρα, γνωρίζω οτι υπάρχει νομοθεσία για την μέγιστη θερμοκρασία που προβλέπεται σε κλειστό εργασιακό χώρο, αλλά ψάχνω στο υπουργείο εργασίας και απασχόλησης και δεν την βρίσκω πουθενά, γνωρίζει κάποιος που μπορώ να την βρώ?
Japan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ελάχιστη υπάρχει? Βάζουν το aircondition σε μας στους 22 βαθμούς και ψοφάω στο κρύο.
Lasik_for_me? Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Τι λες? Και εμένα θέλαν να με έχουν να δουλεύω στους 37 βαθμούς με το καύσωνα, αλλά είπα "σόρρυ παιδιά, δε γίνεται" και άρχισα να λιποθυμάω και μου βάλαν κλιματιστικό. Έχεις πρόβλημα με τα αφεντικά σου? Ζήτησες κλιματιστικό και αρνήθηκαν?
Deathstar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 μακαρι να καταφερνε να δουλευε και το δικο μας στους 22
we_will_rise Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Εγώ πάλι δούλεψα σε εργοστάσιο κεραμικών 2 βδομάδες και θεωρώ τον εαυτό μου ήρωα που άντεξα τόσο εκεί μέσα... Από τις 6:30 ως τις 14:45 με 40+ βαθμούς και εκκωφαντική βαβούρα από τα γα&@(να τα μηχανήματα... Αν έλεγα στο αφεντικό για air-condition θα γελούσε...
kage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 υπαρχουν κ τσιγγουνηδες π κανουν οικονομια ακομη κ σε μεγαλες επιχειρησεις μην σας φαινεται περιεργο
guido Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ελάχιστη υπάρχει? Βάζουν το aircondition σε μας στους 22 βαθμούς και ψοφάω στο κρύο. τα ίδια και εδώ...στους 18 και δεν παλεύεται.πάλι καλά που καπνίζω και ανοίγουν κανα παράθυρο και μπαίνει και λίγο ζέστη...
Japan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 τα ίδια και εδώ...στους 18 και δεν παλεύεται.πάλι καλά που καπνίζω και ανοίγουν κανα παράθυρο και μπαίνει και λίγο ζέστη... 18??? Τι στο καλό? Στο computer room σε έχουν να δουλεύεις?
Japan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ....Ε ΝΑΙ!!!! Έλεος! Υπάρχει και remote desktop, υπάρχει και SSH...
guido Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 βασικα σε γραφείο κανονικό είμαστε.δίπλα στου διευθυντή κιόλας.απλα οι σερβερς είναι εδώ.λοοολ οποτε για να ακριβολογω δεν καθομαστε εμείς στο σερβερ ρουμ.οι σερβερς είναι στο γραφειό μας.αχαχχα.οτι ναναι πάντως για να είμαστε οντοπικ,προτιμω να κανει ζεστη,παρα να κρυώνω
vasso286 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Εμείς το ανοίγουμε 11.00-16.00 στους 25 βαθμούς και μπορώ να πω ότι η κατάσταση είναι πολύ καλή...
vasoula78 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 εμεις με τον καυσωνα 45+ το ειχαμε στους 17!!! αλλα το γραφείο εχει τζαμαρία οπότε ο ηλιος χτυπάει πιο πολύ τωρα τις αλλες μέρες στους 24-25 βαθμούς και αν κρυώσει κάποιος το κλείνουμε ή αλλάζουμε την θερμοκρασία
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Στους 42 έχει παύση εργασιών. Αλλά και να μην είχε θα ήταν αυτονόητη. Δύσκολα κινείται οτιδήποτε. Αλλά αυτά είναι για τα εργοτάξια. Αν είναι για εργοστάσιο τσάμπα ψάχνεις, ο εργοδότης μπορεί άνετα να επικαλεστεί ότι έχει 60 βαθμούς γύρω από τα μηχανήματα όλες τις ώρες και ότι έτσι είναι η φύση των συγκεκριμένων μηχανών. Στα εργοστάσια έχει λιώσιμο παραδοσιακά. Εγώ έχω μετρήσει μέχρι και 70 αλλά ευτυχώς τα μηχανήματα και ειδικά αυτά που έχουν επάνω ηλεκτρονικά έχουν μικρότερες αντοχές και αργά ή γρήγορα τινάζονται στον αέρα. Αν δεις ότι κάνει πάρα πολύ ζέστη στη μηχανή και δεν στέκεσαι όρθιος αρκεί να σαμποτάρεις έναν ανεμιστήρα. Είναι η κλασική καλοκαιρινή βλάβη στα περισσότερα εργοστάσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.