Προς το περιεχόμενο

ενημερωση ιστιοισελίδας

kreg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια θα ηθελα την βοηθειά σας,

ειμαι αρχαριος στο θέμα ιστιοσελίδας.Βασικά το μονο που ξέρω(μας εμαθαν στο ΙΕΚ "Τεχνικός Εφαρμογων Πληροφορικής") ειναι να φτιαχνω μια απλη σελιδα στο dreamweaver με καποια link...απλα πραγματα...Α!να πω και την αληθεια μας εμαθαν και λιγο απο html και λιγα εως και τιποτα απο php.

Σας κούρασα...

Αυτο που θέλω να μου πείτε ειναι πως θα μαθω να ενημερώνω ενα site...απο κείμενο,εικόνες,να επεμβενω δλδ σε ενα site.Aν ειναι ευκολο να μου προτεινεται καποια βιβλια!

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας!!!

Δημοσ.

ιστοσελίδα όχι ιστιοσελίδα.Υπάρχουν χιλιάδες σελίδες γιαύτο που ζητάς δε νομίζω να χρειάζεσαι κάποιο βιβλίο.

www.w3schools.com εκεί έχει τα πάντα..:)

Δημοσ.

σωστα ιστοσελίδα!:-D

πολυ καλο site!thanks!

μηπως θα μπορούσες ομως να μου πεις συγκεκριμένα τι να διαβάσω σ'αυτη την σελίδα?

Δημοσ.

αυτό που ζητάς είναι λίγο αόριστο.... άρα και η απάντηση είναι λίγο αόριστη.... μάθε php.... έτσι θα κάνεις ένα μεγάλο κομμάτι απ'αυτό που θές... ταυτόχρονα όμως θα έχεις πολλές περισσότερες απορίες που σιγά σιγά θα σου λυθούν αφού θα πρέπε να ρίξεις το διάβασμα του αιώνα... ειναι πολλά και διάφορα αυτά που πρέπει να μάθεις.... καλά αρχή όμως

Δημοσ.

για παραδειγμα θα ηθελα να μαθω πως μπορω να ανανεώνω τα νέα μιας σελίδας...ή να προσθέτω νέες ανακοινώσεις...

ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας!!

Δημοσ.

Δύο τρόποι υπάρχουν. Η θα χρησιμοποιήσεις έτοιμο εργαλείο (π.χ. PhPNuke) ή θα τα φτιάξεις μόνος σου με php,mysql

Δημοσ.

Όπως είπαν και οι παραπάνω ή μαθαίνεις php/mysql και γράφεις το δικό σου "πίνακα διαχείρισης" ή στήνεις ένα CMS και το παραμετροποιείς. Για CMS θα σου πρότεινα το joomla μιας και υπάρχει μεγάλη ελληνική κοινότητα στη σελίδα http://www.myjoomla.gr Επίσης στην ίδια σελίδα θα βρεις και την εξελληνισμένη έκδοση. Εάν θέλεις να πάρεις μια ιδέα για σελίδες που χρησιμοποιούν το joomla πες μου για να σου στείλω τις διευθύνσεις με pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...