zeroboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Γεια σε όλους.Εχω το Ubuntu 7,04 σε 80gb και θα ήθελα να το μεταφέρω σε 250.Γίνεται με acronis κλπ δίχως προβλήματα?Επειδή ειμαι νέος στο χώρο. Δεν έχω πρόβλημα να μου προτείνετε και λυση απο το linux που μπορεί να το κάνει. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skullman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Νομίζω οτι το Acronis διαβάζει κανονικά τα partitions του Linux. Οπότε bootαρε από το CD του Acronis και κάνε Clone Disk. Νομίζω οτι θα δουλέψει κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
incognito Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Αν έχεις ορίσει εσύ τη χωρητικότητα εξαρχής στα χ gigabyte γίνεται στη συνέχεια να τη μεγαλώσεις?Εχω το ubuntu σε extended partition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ο ενδεδειγμενος (aka πατροπαραδοτος) τροπος ειναι να boot-αρεις απο ενα live cd και να χρησιμοποιησεις το cpio για να κανεις την μεταφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1686734&postcount=34 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
incognito Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Αν bootάρω με το cd του ubuntu και πάω στο gparted θα με αφήσει να μεγαλώσω το χώρο?Εχω αφήσει μόλις 21,4gb από τα οποία έχω ελεύθερα μόνο τα 16 (χωρίς βέβαια εικόνες βίντεο ήχο)και φοβάμαι με τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις και updates μήπως τα φτύσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 νομίζω μπορείς να μεγαλώσεις ένα partition μόνο από το τέλος του, "κλέβοντας" χώρο απο την αρχή του διπλανού του, και μάλλον εφόσον αυτό δεν έχει αρχεία. στο γραφικό πάνω πάνω, δείχνει τα partitions και τον χώρο των αρχείων. το έχω κάνει μόνο με partitions χωρίς αρχεία μέσα. ίσως κάποιος πιό έμπειρος να σου πει περισσότερα. δές κάτι παρόμοιο: expanding extended partition http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=425134 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τη λύση που είχα βρει εγώ στο παρακάτω topic: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152425 Βέβαια εγώ ήθελα να αλλάξω filesystem, αλλά τα υπόλοιπα είναι ακριβώς τα ίδια. Δηλαδή ξεκινάς με ένα live rescue cd και αντιγράφεις τα αρχεία από τον ένα σκληρό στον άλλο. Απλά στο τέλος πρέπει να εγκαταστήσεις και τον boot loader στο νέο σκληρό για να μπορεί να ξεκινήσει ο υπολογιστής απ'αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
incognito Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Τελικά με το gparted δε σ αφήνει να πειράξεις τώρα κανένα partitionυτε να μειώσω μπόρεσα το partiton των win και μετά να αυξήσω το εχτ του ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 δοκίμασε το gparted live cd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.