kyrnikos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Λοιπόν ,όπως γράφω σε άλλο θέμα ΕΔΩ έχουμε πρόβλημα με τη μνήμη ενός laptop. Η μνήμη είναι kingston 512/333 ddr sodimm . Επειδή δεν περισσεύουν τα χρήματα και επειδή υπάρχει lifetime εγγύηση ,σκέφτομαι να κάνω χρήση της εγγύησης ζητώντας RMA απευθείας από την kingston (uk) , καθώς δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς για το laptop το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι από δεύτερο χέρι. Αυτά που θέλω να ρωτήσω όσους πιθανόν το έχουν επιχειρήσει , είναι τα παρακάτω : Θα μου την αλλάξουν ή θα με γράψουν ; Πόσο περίπου είναι το κόστος για αποστολή στο uk με συστημένο ; Θα πληρώσω έξοδα για την αποστολή από αυτούς αν την αλλάξουν ; Και κυρίως, πόσο καιρό θα πάρει για να την στείλουν ;
kyrnikos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μήπως κανένας από τους "πρωινούς" έχει πάρει RMA ;
Vatos_locos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 φιλε έχου δει παιδιά εδώ να κάνουν rma κατευθείαν από την kingston κάνα 2 μήνες αν θυμάμαι τραβάει όλη η ιστορία και νομίζω ότι πληρώνεις τα μεταφορικά για να πάει μονο και έρχεται πίσω tsampe τα μεταφορικά δεν είναι πολλά πάντως ακριβώς δεν ξέρω να σου πω αλλα αν κρίνεις από e-bay κανένα 10ευρώ αυτά με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω κάνει rma από kingston
panosvlass Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 rma στην kingston δεν εχω κανει αλλα εχω κανει 2 φορες στην Western Digital. Τα μεταφορικα για την γερμανια με συστημενο ηταν περιπου 6-7 ευρω.Οποτε υπολογισε λιγοτερο καθως το βαρος της μνημης μπροστα στου σκληρου ειναι κατα πολυ λιγοτερο + το βαρος της συσκευασιας που παλι ειναι λιγοτερο. Απο εκει και περα δεν πληρωνεις τιποτα οπως ειπε ο φιλος Vatos-locos.Στα αποστελνουν με DHL τσαμπε. Ο χρονος αναμονης δεν νομιζω να ειναι πανω απο 2-3 βδομαδες.1 να παει, 1 για την διαδικασια και 3-5 μερες να ερθει. Προσωπικα πιστευω οτι θα στην αλλαξουν.Μεγαλη εταιρια ειναι.Αν δεν κανουν και αυτες τις δουλειες τους σωστα τοτε καηκαμε. Απλα προσεξε τους "ορους" του RMA. Τι ακριβως θελουν και πως το θελουν.
kyrnikos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Επανέρχομαι με νεώτερα καθώς μπορεί να φανούν κάποια πράγματα χρήσιμα σε άλλους. Λοιπόν τελικά η kingston έχει πράγματι εγγύηση εφ' όρου ζωής . 5-7-07 στέλνω mail στο eu_rma_request της kingston ,εξηγώ ότι το memtest δείχνει πρόβλημα και ρωτάω ποια είναι η διαδικασία για να πάρω RMA . 5-7-07 μου απαντάει η κυρία Anna Bobrowicz ότι θέλουν τα στοιχεία μου και το λόγο που ζητάω RMA σε e-mail. 6-7-07 στέλνω τα στοιχεία μου . 6-7-07 έρχεται e-mail με τον αριθμό RMA και μαζί μια φόρμα σε word και οδηγίες για την αποστολή και τη συσκευασία. 9-7-07 στέλνω την μνήμη και την συνοδευτική φόρμα . Πακετάκι 40 γραμ. συστημένο και express με τα ΕΛΤΑ . Κόστος 5.7 ευρώ. 20-7-07 η speedex μου φέρνει πακετάκι με την καινούρια μνήμη . Όχι και άσχημα, έτσι ;
polaki Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μια χαρά! Εγω πάντως με ενα δισκο είχα τραβηχτεί 1.5 μήνα περίπου! Οι 15 μέρες για σένα ειναι πολύ καλές πιστεύω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.