wgibson Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 αγαπητοι ιατροι του φορουμ πριν απο κανα 3ημερο, ο βλαξ αποκοιμηθηκα στην παραλια καταμεσημερο με αποτελεσμα να καω ολος απο το στηθος ως τα ποδια .ειδικοτερα στην κνημη και στο πανω μερος του ποδιου(foot) πεθανα στο πονο.ειχα κοκκινησει εντονα στα σημεια που καηκα και στο φαρμακειο μου συστησε να βαζω τα εξης:betnovate και μετα bepanthol(μαζι και τα δυο). το betnovate πρεπει να εχει κορτιζονη ενω το bepanthol μου ειπε οτι δεν ειναι πολυ αποτελεσματικο γι αυτο μου ειπε να παιρνω και το betnovate. καμια δευτερη γνωμη ετσι για να ξερουμε? ευχαριστω προκαταβολικα υ.γ μπανιο μετα τις 5 πλεον
Filos19 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ωωωωωωχχχ.Περαστηκά.Φαντάζομαι είναι δύσκολη κατάσταση
silverthan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Bepanthol θα σου λεγα και εγώ από εμπειρία.... και γιαούρτι!
Sed22 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Eγω που ειχα παθει παρομοιο και εκανα μπανιο με πλουζα στην θαλασσα,μου εχει αφησει σημαδια.Παντως αν εχεις κατι σαν φακιδες εκει που καηκες θα σου μηνουν for ever
-nick- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Κάηκες. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, είπε ο Γιακούμπ.
Zderg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ως ναυαγοσώστης να σου πω οτι καλή η bepanthol αλλά τί να κανει κ αυτη αν κάηκες παντού;; Το betnovate δεν το ξερω αλλα για να στο συστησε φαρμακοποιος κατι θα ξερει.. Για τις επομενες 5-6 μερες απεφευγε παντως την εκθεση στον ηλιο..
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Κοίτα, και με ένα πεντόκιλο γιαούρτι μια χαρά θα σου έρθει νομίζω. Εκτός αν έχεις σκεφτεί μπανιέρα με γιαούρτι στο υπόγειο του σπιτιού ή κάτι τέτοιο. Μεγάλε, επικίνδυνα πράγματα αυτά που κάνεις. Καλή ανάρρωση.
gtsamour Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δηλαδή απλά κοκκίνησες πολύ η έκανες και φουσκάλες? Αν έχεις κοκκινήσει μόνο, η betnovate είναι περιττή. Μπορείς να βάλεις ότι κρέμα επουλωτική/ενυδατική θέλεις, όπως πχ η bepanthol. Αν έχεις βαρύ έγκαυμα (φουσκάλες) πρέπει να περάσεις σε αυστηρά φαρμακευτικές κρέμες για εγκαύματα. Πάντως γιαούρτια/ντομάτες/αγγούρια βοηθούν και ανακουφίζουν, επίσης αν υποφέρεις πολύ, ακόμα και δροσερές κομπρέσες. Μια φορά που είχα καεί (όχι τραγικά) δεν άντεχα και είχα κοιμηθεί με το κλιματιστικό να βαράει την πλάτη για να τη δροσίζει.
Socratis_g Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Παίδαρε ασε το φαρμακείο και πήγαινε σε ένα δερματολογο για να είσαι σίγουρος. Αν ο ηλιος είδε και καμιά ελιά σου. Να το τσεκάρεις.
Houston Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 αγαπητοι ιατροι του φορουμ πριν απο κανα 3ημερο, ο βλαξ αποκοιμηθηκα στην παραλια καταμεσημερο με αποτελεσμα να καω ολος απο το στηθος ως τα ποδια .ειδικοτερα στην κνημη και στο πανω μερος του ποδιου(foot) πεθανα στο πονο.ειχα κοκκινησει εντονα στα σημεια που καηκα και στο φαρμακειο μου συστησε να βαζω τα εξης:betnovate και μετα bepanthol(μαζι και τα δυο). το betnovate πρεπει να εχει κορτιζονη ενω το bepanthol μου ειπε οτι δεν ειναι πολυ αποτελεσματικο γι αυτο μου ειπε να παιρνω και το betnovate. καμια δευτερη γνωμη ετσι για να ξερουμε? ευχαριστω προκαταβολικα υ.γ μπανιο μετα τις 5 πλεον φίλε για τον πόνο βάλε παγωμένο γιαούρτι. ενυδατώνει και την επιδερμίδα
wgibson Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 κοκκινιλα ειχα μονο παιδια οχι φουσκαλες κλπ μπορει η φαρμακοποιος να νομισε οτι εβγαλα και φουσκαλες για αυτο κ εδωσε την αλλη κρεμα οκ απ οτι καταλαβα μονο bepanthol σας ευχαριστω παντως ολους
TonyMontana Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 πήγαινε σε δερματολόγο. Μην κάνεις ελληνιές. το γιαούρτι φάτο καλύτερα.
gtsamour Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Βάλε πάνω ξεραμένα σκατά γελάδας.... το κάνανε στα χωριά παλιά.... ΛΟΛ
Lasik_for_me? Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μια θεία μου είχε δώσει την εξής συμβουλή για μια φίλη μου που το είχε πάθει. Να την περιλούσουμε με άσπρο οινόπνευμα και να την φυσάμε. Πραγματικά θυμάμαι ότι ήταν δροσιστικό. Είναι παλιά συνταγή από τις γιαγιάδες. Δεν ξέρω αν είναι κι έγκυρη από γιατρούς.
Socratis_g Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Βάλε πάνω ξεραμένα σκατά γελάδας.... το κάνανε στα χωριά παλιά.... ΛΟΛ ΛοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΛ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.