Sed22 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Ρε παιδια εγω δεν συγκρινα το το double agent με το crysis.Aπλα λεω οτι το double agent ηταν φοβερο παρολο που ειχε dx9.Φανταστειτε τι μπορει να κανει τωρα το dx10.Θελετε να μου πειτε οτι θα ειναι χειροτερο το dx10.Toυ χρονου τετοια εποχη που θα εχει βελτιωθει περισσοτερο θα δουμε αν θα ειναι διαφορετικο...τσσ
george_o/c Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Toυ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΩΣ! Για την προκειμένη στιγμή ας το αφήσουμε καλύτερα... Και όμως με το ύφος σου, έδειξες ότι όπως και δήποτε το παιχνίδι με DX10 θα έδειχνε καλύτερο, χωρίς να το στηρίζεις σε κάποια βάσιμα επιχειρήματα, χωρίς να γνωρίζεις καλά καλά τα features του DX10... Αλήθεια τί μπορεί να κάνει το DX10? Και μην μου πεις παραφιλολογίες του τύπου: DX10 = Crysis = 8800GTS...
urezin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Θεε μου πως καταπιανεστε ετσι με μια προταση του παιδιου και του τι πεφτετε ανελεητα . Χαλαρωστε εγω με το μερους του ειμαι , λογικο ειναι το επομενο sc σε dx10 θα δειχνει ακομη καλυτερο για πολλους λογους αλλα και λογω DX10.Ειδικα μερικοι απο εσας μη το παιζετε και πολυ ξερόλες αρκετες φορες εχετε βρεθει εκτεθημενοι παιζοντας το εξυπνακηδες.
Sed22 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Θεε μου πως καταπιανεστε ετσι με μια προταση του παιδιου και του τι πεφτετε ανελεητα . Χαλαρωστε εγω με το μερους του ειμαι , λογικο ειναι το επομενο sc σε dx10 θα δειχνει ακομη καλυτερο για πολλους λογους αλλα και λογω DX10.Ειδικα μερικοι απο εσας μη το παιζετε και πολυ ξερόλες αρκετες φορες εχετε βρεθει εκτεθημενοι παιζοντας το εξυπνακηδες. Mε συγκινεις....
nikosblade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 λογικο ειναι το επομενο sc σε dx10 θα δειχνει ακομη καλυτερο για πολλους λογους αλλα και λογω DX10. Ειπε κανεις οτι δε θα δειχνει καλυτερα? Αυτο που προσπαθουν να εξηγησουν ολοι οι "εξυπνακηδες" (καλα θα κανεις αν δε σε χαρακτηριζει καποιος να μη τον χαρακτηριζεις) ειναι οτι αν το game δειχνει 100% καλυτερο αντε να κερδιζει μολις ενα 5% απο την υπαρξη του dx10.Με λιγα λογια το dx10 δεν ειναι η κοτα με το χρυσο αυγο ουτε το χερι του Μιδα που οτι γραφεται πανω σε αυτο σωνει και καλα θα δειχνει ουαου. Και για να τελειωνουμε με τα πολλα off topic χονδρικα το dx10 ειναι ενα σετ εργαλειων και αναπτυξης ενα βημα πιο μπροστα απο το dx9 με λιγα λογια καποια εφε(τα οποια μπορουν να παρουσιαστουν και απο προηγουμενα dx) τα οποια ομως ειναι πλεον ρουτινα στο dx10 και πολυ πιο απλα δε τραβανε τα ιδια ζορια οι προγραμματιστες (ολα στο χερι τους ειναι) για να επιτυχουν καλυτερο οπτικο αποτελεσμα σε λιγοτερο κοπο και χρονο.Τωρα αν καποια εταιρια αναπτυξης γραφει μια μηχανη του κολου και προχειρη,ακομα και το dx50 να της δωσεις το αποτελεσμα παλι θα ειναι για κλωτσιες.
george_o/c Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά για καθίστε, για ποιό λόγο μας λέτε εξυπνάκηδες.... Γνωρίζετε τα features του DX10? Πώς είστε 100% σίγουροι ότι έχει κάποια διαφορά από το DX9? Και μάλιστα τόσο τρανταχτή ? Επειδή το DX10 "πλασάρεται" καλά? Και δεν το κατηγόρησα το παιδί, αφού ΑΝ δεις προηγούμενό μου post @urezin γράφω στο τέλος NO OFFENCE !!! edit: Εξάλλου, πώς να πάρεις στα σοβαρά κάποιον που γράφει συνεχώς ανακρίβειες, και βασίζεται σε αμφισβητίσιμα στοιχεία ? (μιλάω για παλιά post του sed, που κάνει λόγο π.χ. για τα UNofficial requirements του Crysis...) Anyway, για εμένα το θέμα τελείωσε, καθώς είναι εκνευριστικό να είμαστε off topic ...
zazik Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 ειστε ότι ναναι....άλλο ήτανε το thread,για το Directx μιλάτε....είστε εντελώς ΟΤΙ ΝΑΝΕ!!!! παρακαλώ να κλειδωθει
george_o/c Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 @Zazik aka Topic Starter sorry για τα off topic, απλά έπρεπε κάποια πράγματα να ειπωθούν... Μην το παίρνεις προσωπικά, μια χαρά μπορεί να συνεχιστεί το thread :wink:
nikosblade Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 @Zazik aka Topic Starter sorry για τα off topic, απλά έπρεπε κάποια πράγματα να ειπωθούν...Μην το παίρνεις προσωπικά, μια χαρά μπορεί να συνεχιστεί το thread :wink: +1 Μπορει να βγηκαμε λιγο εκτος αλλα αυτος ειναι και ο σκοπος των forum ανταλλαγη αποψεων και κουβεντα.^^ Sorry και απο εμενα για τα off topic.
Tempora Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Πάρα πολύ καλό. Αυτό με το laser mic μπορεί να γίνει.
george_o/c Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Παιδιά τόσο καλό είναι το Double Agent? Προσωπικά έπαιξα το πρώτο μέρος της σειράς, το οποίο και το καταευχαριστήθηκα (4 χρόνια πριν) :grin:, αφού έτσι και αλλιώς μου αρέσει γενικά το stealth και η μυστικότητα που το χαρακτηρίζει :wink: Τί λέτε, ένας φίλος μου έχει το Pandora Tomorrow οπότε θα μου το δώσει, και σκεφτόμουν να αγοράσω και το Chaos Theory? Αξίζουν σαν παιχνίδια? Η ατμόσφαιρα του πρώτου παιχνιδιού διατηρείται?
zazik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 το pandora tomorrow einai i sineehia, ekseligmeni.... to chaos theory ekselithike se grafika kai game play, To Double Agent ksefige genikos!!!! Simvouli : Min pareis to DA an den ehis kalo kai grigoro pc , me kali karta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.