Προς το περιεχόμενο

Πως ξέρεις ότι είσαι εθισμένος με το Splinter Cell

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 ) Όταν βρισκεσαι σε πάρκινγκ, καλύβεσαι πίσω απο τα αμάξια

2 ) Όταν βλέπεις λάμπα,σου έρχεται να την πυροβολήσεις

3 ) Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο απο πίσω , σου έρχεται να τον κανεις grab.

4 ) Όταν όταν είσαι σε μπαλόνι, σου έρχεται να κάνεις rappel στα κάγκελα.

5 ) Όταν θέλεις να κάνεις την παραμικρή ενέργεια , ψάχνεις το space/interaction

6 ) Όταν βλέπεις κάποιους να συζητάνε και δεν ακούς τι λένε, θέλεις να βγάλεις

το laser mic.

7 ) Όταν βλέπεις σωλήνα, σου έρχεται να σκαρφαλώσεις.

8 ) Όταν ακούς συναγερμό , πιστεύεις ότι είναι για σένα , και ότι χάλασες το stealth....κρύβεσαι μέχρι να υσυχάσει.

9 ) Όταν κάποιος σου τα πρήζει , λες από μέσα σου : " Αχ να είχα ένα sticky shocker" .

10 ) Όταν βρίσκεσαι σε δίλημμα , λες : αν κάνω αυτό θα πέσει το trust απο την μία, άν κάνω το άλλο θα πέσει το trust από την άλλη..οπότε κάνεις και τα 2!!!"

Άντε , πάω να παίξω Double Agent, συνεχίστε το εσείς :mrgreen::mrgreen:.

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε αρκετα το παιχνιδι...Ηταν φοβερο,ειδικα απο γραφικα και συγκεκριμενα στην πιστα που εισαι σε ενα καραβι και ο ηλιος φαινεται τοσο αληθινος....ολα αυτα στο dx9,φανταστητε τι θα γινει στο dx10:twisted:

Δημοσ.
Εμενα μου αρεσε αρκετα το παιχνιδι...Ηταν φοβερο,ειδικα απο γραφικα και συγκεκριμενα στην πιστα που εισαι σε ενα καραβι και ο ηλιος φαινεται τοσο αληθινος....ολα αυτα στο dx9,φανταστητε τι θα γινει στο dx10:twisted:

Τι θα γινει δλδ στο dx10?Marketing ftw η αλλιως 8800gts=Crysis :P

• Moderators
Δημοσ.

Μέχρι και στο νέο SC που θα βγει, δεν είδαμε κάτι φοβερό από πλευράς γραφικών στα screenshots/trailer. Απλά προσπαθούν να τραβήξουν την μηχανή όσο αντέχει.

Δημοσ.
Τι θα γινει δλδ στο dx10?Marketing ftw η αλλιως 8800gts=Crysis :P

Aπλα σου λεω οτι θα ειναι ακομη ποιο φοβερο σε σχεση με dx9 to dx10.Μην μου βαζεις τωρα και καρτες γραφικων στο παιχνιδι

Δημοσ.
Aπλα σου λεω οτι θα ειναι ακομη ποιο φοβερο σε σχεση με dx9 to dx10.Μην μου βαζεις τωρα και καρτες γραφικων στο παιχνιδι

Μα εσυ αναφερθηκες στο dx10 και συνεχιζεις να αναφερεσαι,μην αυτοανερεις τα λεγομενα σου....

Δημοσ.

Απλα σου λεω οτι το double agent ηταν φοβερο σαν παιχνιδι απο αποψη γραφικων και οχι μονο.Φαντασου πως θα εδειχνε αν ειχε dx10.Τωρα τι να σου λεω αν δεν εχεις δει βιντεακια crysis δεν θα καταλαβεις{οχι απο youtube που η quality ειναι χαλια}Εχω κατεβασει εγω μερικα σε ΑΨΟΓΗ ποιοτητα και πιστεψε, ειναι ΘΕΙΚΑ.

Δημοσ.
.Φαντασου πως θα εδειχνε αν ειχε dx10.

Και σου ξαναλεω δεν αρκει το dx 10 απο μονο του αλλα θελει και το καταλληλο hardware.Εχεις θεοποιησει πολυ το dx 10,δε σημαινει οτι οποιο game ειναι γραμμενο σε dx10 θα εχει και καλυτερα γραφικα απο ενα dx9

ουδεμια σχεση το ενα με το αλλο.Ολα εχουν να κανουν με το ποσο θα στρωσει η καθε εταιρια αναπτυξης τον ποπο της για σωστο optimise ωστε να δεις επι της οθονης αυτα που περιμενεις καθε φορα.

• Moderators
Δημοσ.

Εμ ναι, γι'αυτό υπάρχουν τα PMs. :P

Zazik, να δούμε πόσο διαφορετικό θα γίνει τώρα στο conviction, γιατί έχει αρχίσει να παίρνει περίεργη τροπή το θέμα. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει που αλλάζει συνέχεια.

Δημοσ.
1 ) Όταν βρισκεσαι σε πάρκινγκ, καλύβεσαι πίσω απο τα αμάξια

Αυτό το καλύβεσαι, όλα τα λεφτα LOLOLOLOL!

Δημοσ.
φανταστητε τι θα γινει στο dx10:twisted:

Τίποτα δεν θα γίνει.

Ξεκόλλα με το DX10.

Δεν γνωρίζεις τι αλλαγές φέρνει το DX10...so, γιατί μιλάς συνέχεια για κάτι που δεν έχεις ιδέα ?

Δημοσ.
Απλα σου λεω οτι το double agent ηταν φοβερο σαν παιχνιδι απο αποψη γραφικων και οχι μονο.Φαντασου πως θα εδειχνε αν ειχε dx10.Τωρα τι να σου λεω αν δεν εχεις δει βιντεακια crysis δεν θα καταλαβεις{οχι απο youtube που η quality ειναι χαλια}Εχω κατεβασει εγω μερικα σε ΑΨΟΓΗ ποιοτητα και πιστεψε, ειναι ΘΕΙΚΑ.

Μην συγχέεις ανόμοια πράγματα (Splinter Cell με Crysis)...

Α ναι? Για πες ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ θα δείχνει διαφορετικό σε DX10 (αν γνωρίζεις βέβαια τις διαφορές DX9 με DX10 ehm ehm :mrgreen:)

Ξεκόλλα με τη φάση του Crysis, ακόμα δεν βγήκε, και έχοντας δει λίγα trailers (κι ας είναι και υψηλής ανάλυσης - OYAOY High Quality- βλέπε Κουφά του Insomnia στο μπλα μπλα: My name is da Hacker :lol: ) κοντεύεις να το ανακυρήξεις τον καλύτερο τίτλο όλων των εποχών...

Νο offence dude, but get over it... :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...