frostman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Γεια χαρα παιδια μπορει καποιος που ξερει να μου απαντησει σε κατι πολυ απλο....Αυτο το ρουτερ κανει για aDSL over ISDN ? Εγω δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι η οχι....καθε βοηθεια δεκτη....thnx!!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΛΕΩ Y.Γ.: Πειτε μου και μια γνωμη γενικοτερα αν ειναι καλο και τετοια....
tsakonas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 afto einai router...den exei sxesi i DSL sou...to modem sou to sindeeis me ethernet sto linksys.
GabrielConnor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δεν είναι Gateway (Modem Router). Χρειάζεσαι και ξεχωριστώ ADSL Modem (PSTN ή ISDN) για να συνδεθείς και απλά μετά πετάς το Router επάνω του και αναλαμβάνει αυτό Σαν Router δεν είναι κάτι το εξωφρενικό. Την δουλειά του την κάνει πάντως.
tsakonas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Σαν Router δεν είναι κάτι το εξωφρενικό. Την δουλειά του την κάνει πάντως. de se katalavenw....dld ti prepei na parei? cisco me 300+ eurw? gia home user einai para ma para polu kalo....
frostman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 basika den einai gia home use....einai gia epixeirisi alla den thelw na skasw kai ta trela lefta....
tsakonas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ti epeixhrhsh? me 2-3-4 pc? to idio prama sxedon.... kai einai uperarketo kai me kalo shma N
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.