Προς το περιεχόμενο

Ati Mobility Radeon 9200 drivers

ale3is

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα λαπτοπ Compaq x1040us και προσπαθω να βρω drivers για αυτην την καρτα που να δινει αναλυση σε εξωτερικη οθωνη tft 1440:900.Μεχρι σημερα ειχα καποιους ωμεγα αλλα οταν αλλαξα καλωδιο(διοτι το παλιο δημιουργουσε προβλημα),δεν μου ξαναεδωσε επιλογη για 1440:900!ΕΛΕΟΣ δηλαδη...Μπορει να βοηθησει καποιος?

Δημοσ.

Τους δοκιμασα αλλα ενω δουλεψε η οθονη,η οθονη του λαπτοπ αναγνωριζοταν ως τηλεοραση και εδειχνε χαλια...Καμμια ιδεα παρακαλω?Εχω λιωσει εδω και απρειρες ωρες και δεν μπορω να ισιωσω το λαπτοπ...

Δημοσ.

Βρικα καποιους αλλους drivers και ενω στην αρχη δουλεψε,(δοκιμασα και ρεσταρτ και συνεχισε να λειτουργει),πηρα το λαπτοπ και το δουλεψα εκτος σπιτιου και το βραδυ που γυρισα,παλι εχασε την επιλογη για 1440χ900...Τι διαολο φταιει?Δεν ειναι καθολου λογικο αυτο που συμβαινει...

Δημοσ.

To vga...Μολις το αλλαξα,εχασε την επιλογη για 1440χ900.Αρχισα να παιζω με drivers αλλα τιποτα δεν καθετε...Εχω την οθωνη και καθετε μια εβδομαδα τωρα...

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει 100% το προβλημα, αλλα νομιζω οτι εχουμε να κανουμε με conflict. Θα συστηνα ενα format να ερθει το laptop στα ισια του, να φτιαξεις στη συνεχεια ενα restore point και στη συνεχεια να ξαναρχισεις τα πειραματα. Αν παει κατι λαθος το επαναφερεις απο το restore point και φτου απο την αρχη.

Εννοειται οτι κατεχεις καλα τις ρυθμισεις στην ATI καρτα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...