MrSeanKon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 LEET! Δείτε εδώ αρχισε να βοηθα ο ξενος κοσμακης! Ε αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου πεφτει και σε πλακωνει! Παντως το ελληνικο αρχειο μεταφρασης δε θα σας το δωσω! :mrgreen: Welkom Glider!
Sadamiraq Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Τι να το κανουμε?:twisted:Δεν μας χρειαζεται:twisted:Εχουμε ενα proficiency ενα lower τελωσπαντων
MrSeanKon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ξεχωρα απο την πλακα το thread δεν εχει σκοπο να διαφημισει εμενα (εχω τοσα stickies στο εξωτερικο στα καλυτερα forums) αλλα να σας δειξει πως οι ξενοι αγκαλιασαν το προγραμμα και δειχνουν ενδιαφερον. Ενας Ελληνας ωρε πατριωτες δε βρεθηκε να μου δωσει μια χειρα βοηθειας???? Ολα μονος να τα κανω???? Και γιατι νομιζετε οτι κερδιζω τιποτα???? Καθε αλλο εχω ξοδεψει μυριες ωρες και χρημα να αγοραζω πισια αφου και με 486 θα εκανα τη δουλεια μου. Ουτε εχω σκοπο να κερδισω απο το προγραμμα αυτο μου φτανουν και περισσευουν αυτα που εχω. Αλλα για την Ελλαδα ρε γαμωτο τα κανω να φανει η χωρα μας στα ξενα forums. Αυτα ως απολογια. Για την ιστορια το thread ειχε ανοιχθει στην off topic κατηγορια αλλα απορω γιατι οι Moderators το μετεφεραν εδω....
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Good job MrSeanKon Αλήθεια,την ελληνική βερσιόν μπορείς να μου την στείλεις?Θα την χρειαστώ σύντομα.
MrSeanKon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Aν και δε θα επρεπε να το κανω τεσπα ανεβηκε στα Aoaforums το απαραιτητο αρχειο της ελληνικης εκδοσης. Καλή σας ορεξη.
isaias1983 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Bravo man!Katapliktiki douleia!Alla min mas les oti den eprepe na to kaneis!An den to dwseis se mas tous ellines prwta pou tha to dwseis? Keep up the good work!
MrSeanKon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Η αληθεια ειναι οτι το προγραμμα ξεκινησε απο τα ελληνικα forums (τοτε λεγοταν OcTools) αλλα δεν ετυχε της αναλογης υποδοχης. Δε θελω να επεκταθω ομως σε παλιες ιστοριες. Βεβαια δεν ημουν γραμμενος τοτε στο Insomnia. Εδω ομως ειναι αλλιωτικα και γιαυτο ειμαι μαζι σας.
george_o/c Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου SeanKon, πραγματικά αξίζεις πολλά μπράβο ρε σύ! thumps up!
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 τα συγχαρητήρια μου και εμενα όσο για το pm seankoniάρη τα έβγαλα όλα γιατί δεν μπορώ ούτε στο ελάχιστο να ασχοληθώ και εγώ με την βίβλο τρελα τρεξίματα πολλές δουλιές και όσο μπορώ διάβασμα οποτε καταλαβαίνεις...
MrSeanKon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Λοιπον εχω να αναγγειλω και κατι ακομη που ειναι ντροπη για καποιους που μας το παιζουν ελληνες στα ξενα forums. O kromosto ειναι Τουρκος και θα μεταφρασει τη Βιβλο (του εστειλα υ2υ). Αγκαλιαστε το προγραμμα γιατι ΓΚΡ θα γινω Τουρκος.... Vatos locos εσυ χρειαζεσαι την Katsumi και μετα να δεις πως στρωνεις! ΟΚ κανενα προβλημα ειπαμε δε χαλαμε τις καρδιες μας file! Απλα (οπως εχει πει κι ο Gorki o Κροατης) ειμαι λιγο περισσοτερο παλαβος απο οσο θα επρεπε. Moderators leet αλλαξτε τιτλο κι αν με ΒΑΝ απο εδω μεσα θα παω στην Τουρκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.