dimitris75 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Έχω και συνέχεια φίλε μου γιατί μπορεί οι οδηγοί για τη κάρτα γραφικών να μη δουλεύουν. Θα μπεις στην ιστοσελιδα "http://www.laptopvideo2go.com/drivers" και θα κατεβάσεις την έκδοση 169,09. Μετά το διπλανό αρχείο inf. Θα κάνεις αποσυμπίεση το exe αρχείο σε ένα φάκελο και θα αντιγράψεις το inf αρχείο που κατέβασες εκεί μέσα. Θα κάνεις αντικατάσταση όταν στο ζητήσει και είσαι έτοιμος. Έπειτα θα τρέξεις μέσα από το φάκελο το αρχείο setup.exe. Όσο για τους οδηγούς της Realtek μπές "http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false" στο παραπάνω site και κατέβασε την τελευταία έκδοση όπου την κάνεις εγκατάσταση. Περιμένω αποτελέσματα
pagorem Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Με την κάρτα γραφικών είμαι κομπλέ είσαι Θ Ε Ο Σ...όσον αφορά για την κάρτα ήχου. η διεύθυνση που μου έδωσες με οδηγούν σε κάτι datasheet αρχεία μορφής PDF,εκτώς και αν εννοείς τα quick links στα δεξια της οθόνης (τα HD Audio codecs drivers δηλαδή) τα οποία τα έχω ήδη κατευάσει και τα δύο (και το .exe και το .zip) τα οποία όμως μου κλωτσάνε και τα δύο στην εγκατάσταση...
dimitris75 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Τη εννοείς κλωτσάνε??? Όταν κάνεις εγκατάσταση τη κάρτα ήχου και κάνεις επανεκίνηση για πήγαινες στη διαχείρηση υλικού και πες μου τι κίτρινο ερωτηματικο ή θαυμαστικό σου βγάζει??? Ακόμη τα ΧΡ που έβαλες με ποιό Service Pack είναι???
pagorem Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Όταν λεω ότι "κλωτσάει",εννοώ ότι ενώ η εγκατάσταση των drivers ξεκινάει κανονικά, στο τέλος σταματάει η εγκατάσταση σε κάποιο σημείο και μου βγάζει μήνυμα σφάλματος ότι "Install Realtek HD Audio Driver Failure!![Error Code:0xE 0000227]Σαν λειτουργικό σύστημα έχω Service Pack 2 αλλά και χωρίς SP πάλι τα ίδια έκανε.Όσες φορές και να κάνω επανεκκίνηση, έχω το ίδιο αποτέλεσμα.Στο Device Manager μου βγάζει με θαυμαστικό το Audio Device on High Definition Audio Bus.Όταν κάνω πάνω του ΔΕ κλικ,μου λέει ότι δεν έχουν εγκατασταθεί drivers γι' αυτή τη συσκευή.Δεν μπορώ να κάνω ούτε Rollback Driver,ούτε Update Driver ούτε Unistall Driver.Κάθε φορά που πάω να κάνω unistall, μου πετάει μήνυμα ''failed to unistall the device.The device may be required to boot up the computer."Όταν όμως κάνω reboot τα αποτελέσματα είναι τα ίδια.
pagorem Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Λοιπόν,του ξαναέκανα format και τα πέρασα όλα από την αρχή.Προς το παρόν όλα δείχνουν να είναι όπως πρέπει.Δεν έχω κάνει βέβαια δοκιμή με καποιο παιχνίδι αλλά προς το παρόν ο device manager αναγνωρίζει αυτά που πρέπει να αναγωρίζει.Συμπέρασμα:Μην εγκαταστήσετε τους drivers των καρτών γραφικών και ήχου από το rapid share link που προαναφέρθηκε. Σε ευχαριστώ πολύ dimitris75 για την βοήθεια,χάρη σ'εσένα πλέον έχω laptop
dimitris75 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Εγώ ευχαριστώ που μπόρεσα και έδωσα ένα χέρι βοηθείας έστω και εξ αποστάσεως. Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει και έχω αλλάξει από VISTA σε XP σε αρκετά φορητά. Ομολογώ ότι το ποιό δύστροπο υλικό είναι οι κάρτες ήχου της REALTEK και κάποιος συνδυασμός REALTEK με SIGMATEL που έχουν πλέον οι φορητοί της SONY. Αυτό που χρειάζετε για να τα καταφέρει κάποιος είναι όρεξη για ψάξιμο και πολλές εγκαταστάσεις λειτουργικού αλλά όταν έρθει η στιγμή που τα καταφέρεις τότε χαλάλι οι ώρες που έφαγες. ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
pagorem Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Τελικά δεν λέει να φτιάξει η μέρα..έχω όλη μέρα που σετάρω το laptop και ξαφνικά ανακαλύπτω ότι το Blue Ray και το TV Tuner θέλουνε το Acer Arcade για να παίξουν.Κατεύασα την έκδοση deluxe που βρήκα και η οποία είναι για HD DVD η οποία όμως είναι για σ-vista αλλά και συμβατή εν μέρη με XP.Το Blue Ray έπαιξε,το TV Tuner όμως...πέτσα.Έχει κανείς καμοια ιδέα?Γιατί εγώ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.Οι Drivers της Avermedia χωρίς το Acer Arcade είναι εντελώς άχριστοι(σε αυτή την κατάσταση είναι μόνο για να μην σου χαλάει την εικόνα το ερωτιματικό-θαυμαστικό στον Device Manager)
nikolasR200 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μιλάς με μεγάλη σιγουριά ... Έχεις πάρει το συγκεκριμένο μοντέλο ? όπως θα δείς εδώ : http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=5514 Και εδώ : http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7085 Ο δίσκος είανι 5400rpm. Επίσης όπως θα δείς εδώ : http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=12458&ct=373&la=1 Και εδώ : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975846&product=964212&tab=specs Η μπαταρία είναι 8 cell 4800mah. Επομένως κάποιοι κάνουν λάθος ή κυκλοφορούν διάφορες εκδόσεις εκει έξω... Εγώ ρώτησα το παιδί επειδή έχει το συγκεκριμένο laptop και μπορεί να μας πει απο πρώτο χέρι τι παίζει σε αυτά τα δύο στοιχεία και να μας πεί και απο που το αγόρασε το λαπτοπι για να δούμε μήπως μπορούμε να επιβεβαιώσουμε και να καταλήξουμε κάπου.... Τώρα εσυ για να απαντάς με τέτοια σιγορυριά κάτι ξέρεις θέλω να υποθέτω. Δέν νομίζω να πετάς απαντήσεις ότι ναι όπου ναναι.... Τελικά ο δίσκος είναι 5400rpm ?? Από το site της ACER δεν βρήκα απάντηση, μόνο από το πλαίσιο είδα τέτοια αναφορά.... Όσοι έχουν το συγκεκριμένο laptop είναι ευχαριστημένοι!? Θα το συνιστούσαν1? 5920G-5A3G25Mi ? 5920G-813G25Mi ? άλλο?
ItsToasted Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Για την καρτα γραφικων 9500m gs δεν χριαζεται καν συγκεκριμενο driver. Καντε ενα search στο google και θα βρητε τα τελαυταια drivers για ολες τις Nvidia και το modded .inf για να μπαινει χωρις προβλημα σε 9500m gs Εδω και 2 εβδομαδες πεταει με τα καινουρια drivers
cinemusic Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Χάρη στις πολύτιμες πληροφορίες που παρέχετε σε αυτό το τοπικ καταφερα και εγω να διώξω τα ανεπιθύμητα vista βάζοντας xp. Όλα δουλεύουν καλα (αν και εχω ένα κίτρινο ερωτηματικό χωρις να μπορώ να καταλαβω για ποια συσκευή είναι) Εχω όμως πρόβλημα κατά τον τερματισμό λειτουργίας καθως κολλάει και δεν λεει να κλείσει με τίποτα.. Καμια ιδεα για το τι μπορεί να συμβαίνει;;;
sivadWS2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Το πρόβλημα με τον τερματισμό οφείλεται στον οδηγό της κάμερας. Ψάξε λίγο και θα βρεις τον οδηγό που λύνει το πρόβλημα.
cinemusic Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ειχες δικιο σε ευχαριστω... Τωρα δουλευει τελεια
Jimmy_BlinD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Χάρη στις πολύτιμες πληροφορίες που παρέχετε σε αυτό το τοπικ καταφερα και εγω να διώξω τα ανεπιθύμητα vista βάζοντας xp.Όλα δουλεύουν καλα (αν και εχω ένα κίτρινο ερωτηματικό χωρις να μπορώ να καταλαβω για ποια συσκευή είναι) Εχω όμως πρόβλημα κατά τον τερματισμό λειτουργίας καθως κολλάει και δεν λεει να κλείσει με τίποτα.. Καμια ιδεα για το τι μπορεί να συμβαίνει;;; είναι ο οδηγός της κάμερας που κάνει την ασυμβατότητα. απενεγκατέστησέ το και θα δεις κλείνει. Τώρα για το ποιον οδηγός της webcam να χρησιμοποιήσεις , googλαρέ το
bebis4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 http://www.laptops-drivers.com/acer-notebooks/acer-aspire-5930-windows-xp-drivers.html δες εδω ισωσ βοηθηθεις.
Vasilius Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Hello παίδες και απο μένα , οι 2 μου κολλητοί πήραν φορητά Acer πριν κανα μήνα, ACER ASPIRE 5930G. Στα site που προαναφέρθηκαν δε βλέπω τη σειρά 5930 πουθενά... ακόμα δεν έχω κάνει κάποια βήματα στα φορητά τους διότι θέλω πρώτα να βρώ οδηγούς και εν συνεχεία να χώσω τα xp σα δεύτερο λειτουργικό. Αυτό διότι και 2 συσκευές να μη δουλέψουν που δεν είναι ζωτικής σημασίας, τις κάνω disable και gg. Ουσιαστικά θέλω τα xp λόγω games χαμηλών fps σε vista , ειδικά τα first person (π.χ cod4) γονατίζουν χωρίς λόγο σε νούμερα :S:S και μιας και είναι χρονιά των games φέτος σκέφτομαι why the hell not. Υπόψην στο ένα απτα δυο το cpu usage suckarei όταν είναι ανοιχτό το wireless... ενώ με rollback σε προηγούμενο restore point όλα gg. Τέσπα για να μη γίνομαι κουραστικός, θέλω τα xp με κομμένα services κτλ μόνο για games, όλα οκ με το nlite κτλ αλλά για τη σειρά 5930 δε βρήκα και πολλά. Όποιος έχει καταφέρει κάτι ας το πεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.