pitbulll Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Τι γίνεται αν δεν θέλω να πληρώσω λειτουργικό στην M$ και θέλω να βάλω το δικό μου, Ubuntu, Fedora, BeOs ή ότι άλλο γουστάρω αδελφέ? Ωραία και σωστά τα λες αλλά αν θυμάσαι πιο παλιά οι τιμές των laptop ήταν απλησίαστες.Αγοράζοντας ένα laptop για παράδειγμα(και μιλάω γενικά και όχι για τον φίλο μας που άνοιξε το post) των 500-600 ευρώ δεν μπορείς να έχεις και απαίτηση να σου κάνει παπάδες και να υποστηρίζει 3-4 λειτουργικα σε θέμα driver.Ούτε η κάθε εταιρεία είναι υποχρεωμένη να κάνει έναν Centrino Duo να δουλεύει σωστά στα Windows 98 που μπορεί κάποιος χρήστης να θέλει να εγκαταστήσει....Τέλος πάντων νομίζω ότι drivers βρέθηκαν τελικά οπότε το πρόβλημα του φίλου μας λύθηκε.
kronos1821 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ωραία και σωστά τα λες αλλά αν θυμάσαι πιο παλιά οι τιμές των laptop ήταν απλησίαστες.Αγοράζοντας ένα laptop για παράδειγμα(και μιλάω γενικά και όχι για τον φίλο μας που άνοιξε το post) των 500-600 ευρώ δεν μπορείς να έχεις και απαίτηση να σου κάνει παπάδες και να υποστηρίζει 3-4 λειτουργικα σε θέμα driver.Ούτε η κάθε εταιρεία είναι υποχρεωμένη να κάνει έναν Centrino Duo να δουλεύει σωστά στα Windows 98 που μπορεί κάποιος χρήστης να θέλει να εγκαταστήσει....Τέλος πάντων νομίζω ότι drivers βρέθηκαν τελικά οπότε το πρόβλημα του φίλου μας λύθηκε. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, παλιά που ήταν ακριβά τα κομπιούτερ (φορητά και μη) οι εταιρείες κονομάγανε περισσότερα λεφτά και γι' αυτό βγάζανε drivers για όλα τα λειτουργικά ενώ σήμερα που δεν βγάζουνε πολλά λεφτά κόβουν από τα έξοδα αναπτυσσόντας drivers μονο για Vista, σωστά? Επειδή αυτό δεν είναι το κατάλληλο thread γι αυτή την συζήτηση θα ανοίξω ένα καινούργιο ώστε να ακουστούν κι άλλες απόψεις πέρα από την δική μου. Γράψε εκει τις απόψεις σου.
pitbulll Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Επειδή αυτό δεν είναι το κατάλληλο thread γι αυτή την συζήτηση θα ανοίξω ένα καινούργιο ώστε να ακουστούν κι άλλες απόψεις πέρα από την δική μου. Γράψε εκει τις απόψεις σου. Ok....περιμένω
ultraxmode Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δεν καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου..Δεν ήξερες ότι το laptop που αγοράζεις έχει προεγκατεστημένα Vista? Να είμαστε λίγο λογικοί.Έλεγξες πριν το αγοράσεις μέσω του site της Acer αν υπάρχουν drivers για xp? Ο κάθε κατασκευαστής δεν είναι υποχρεωμένος όταν βγάζει ένα καινούργιο προιόν να υποστηρίζει όλα τα λειτουργικά του κόσμου! φίλε.. είμαστε σοβαροί ?? Καταλαβαίνεις τί γράφεις?? Είμαι 10 χρόνια στο χώρο των υπολογιστών και ποτέ ΔΕΝ χρειάστηκε να κοιτάξω αν ένα laptop έχει drivers για το πρηγούμενο λειτουργικό απο αυτό που "τρέχει"... Μην τρελαθούμε κιόλας.. αυτά πές τα σε κανένα παιδάκι όχι σε μένα..
ultraxmode Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 @ultraxmode pws to ekanes auto me to cd twn XP kai toys SATA drivers? mporeis na to ekshghseis??? Φίλε μμου συγνώμη που άργησα να απαντήσω.. Το έκανα με το φοβερό προγραμματάκι "NLite" το οποίο το κατεβάζεις απο εδώ : http://www.nliteos.com/download.html Είναι πολύ απλό σαν πρόγραμμα και σε βοηθάει να φτιάξεις ένα slipstream CD σε 5'' ...
pitbulll Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Είμαι 10 χρόνια στο χώρο των υπολογιστών και ποτέ ΔΕΝ χρειάστηκε να κοιτάξω αν ένα laptop έχει drivers για το πρηγούμενο λειτουργικό απο αυτό που "τρέχει"... Μην τρελαθούμε κιόλας.. αυτά πές τα σε κανένα παιδάκι όχι σε μένα.. Ε μάλλον από εδώ και πέρα θα χρειαστεί να κοιτάς....
ultraxmode Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Όπως φαίνεται ναι...θα χρειαστεί... αλλά εγώ αυτό που θέλω να πώ είναι πως ΔΕΝ είναι λογικό αυτό που γίνεται.. και γίνεται για ΠΡΩΤΗ φορά...
Nick_5920 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δεν φτάνει που δεν δίνουν τα Windows Vista σε CD, αλλά τρώνε παραπάνω από 10 GB από τον σκληρό, ούτε καν ένα Cd-dvd με drivers, δεν μπορούμε να βάλουμε και XP. Περιμένω πώς και πως για driver για XP αλλά δεν το βλέπω να βγαίνουν. BTW έχουν βγάλει αναβαθμίσεις για το Bios για το 5920.
laptopmaniac Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Έχω το ίδιο πρόβλημα με ένα HP 5900 σειρά ( 5942 ) που αγόρασα πρόσφατα. Βρήκα όλους τους οδηγούς απο ανεξάρτητους κατασκευαστές και CD έκανα με το Nlite και δε βρήκα πουθενά για την κάρτα γραφικών..( ΈΛΕΟΣΣΣΣ). Πήρα την HP και η απάντηση ότι δεν υποστηρίζει τα XP ( ΠΟΛΥΕΛΕΟΣ!! ) Η κατάσταση με αυτά τα Vista έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητική τουλάχιστον.
jimjam007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 για το acer 5920 οι drivers για xp απο την acer (δοκιμασμενοι και δουλευουν) ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_xp_not_authorized/aspire_5920/ προχθες εφτιαξα το συστημα με XP και παει μια χαρα
Jimmy_BlinD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 διάβασα πως αν κάνεις αναβάθμιση το bios μπορείς να τα εγκαταστάσεις κανονικά τα xp. Να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι.. μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως κάνουμε (ΠΟΥ ΠΑΜΕ??) μέσα απο το bios αλλαγή από το SATA mode στο IDE mode? διότι μόνο έτσι μετά γίνεται να βάλεις κανονικά τα boot των xp και να λειτουργήσουν...
Nick_5920 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 για το acer 5920 οι drivers για xp απο την acer (δοκιμασμενοι και δουλευουν)ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_xp_not_authorized/aspire_5920/ προχθες εφτιαξα το συστημα με XP και παει μια χαρα Πολύ ενδιαφέρον νέο! Γιατί όμως δεν ανακοινώνονται από την Acer; (απλά από περιέργια)
akamo64 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 για το acer 5920 οι drivers για xp απο την acer (δοκιμασμενοι και δουλευουν)ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_xp_not_authorized/aspire_5920/ προχθες εφτιαξα το συστημα με XP και παει μια χαρα Εστησα κι εγω το 5920 με αυτους τους drivers.Εχω ενα προβλημα μονο που δεν ξερω αν ειναι απο τους drivers(audio).Στο control panel της realtek,αλλα και στο volume properties το line in kai to mic ειναι απενεργοποιημενα και δεν παιρνω ηχο οταν συνδεσω οποιαδηποτε εξωτ.πηγη (MD,deck) με σκοπο να κανω εγγραφη.Τη διαδικασια αυτη την εχω χρησιμοποιησει πολυ σε συνδυασμο με αναλογο software(musicmatch) χωρις κανενα προβλημα μεχρι τωρα σε αλλο laptop.Καμμια ιδεα?
georgi0 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 parte re paidia kana MAC valte leopard kai open your minds... stin anagi trexte to rimado windows se bootcamp i se vmware
sakiskarebe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 ftp://ftp.work.acer-euro.com/noteboo...d/aspire_5920/ POS MPORO NA KATEVASO AUTOUS TOUS DRIVERS.? PATAO PANO KAI DEN MOU EMFANIZEI.DEN KSERO KAI POLA APO PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.