magnaman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 magnaman quad core yparxoun edw kai kairo apo thn Intel...apla stis 22 Iouliou peftei h timh tous enos apo autous (tou mikroterou ) sta 260 euro... ε μα αυτο λεμε φιλαρακι δεν μπορω να σκασω 500 ευρω μονο για cpu εν παση περιπτωση στο περιπου τι επιδοσεις να περιμενω συγκριτικα με τον τωρινο μου ταπεινο d945 ? χονδρικα μιλωντας γυρω στο 60% αυξηση επιδοσεων η πολυ λεω ?
pappous_soulis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ανάλογα την εφαρμογή.Όπου υποστηρίζετε οι 4-πύρηνοι η διαφορά θα είναι η μέρα με την νύχτα.
frou-frou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Οι διαφορές θα είναι τεράστιες. Ξεφεύγεις αρκετά σε ισχύ.
george_o/c Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Φαντάσου διαφορά που θα υπάρχει από τους απλούς και ταπεινούς Northwood... (βλέπε υπογραφή)
phovos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 dual core quad core...απο τοτε που σταματησα να αναβαθμιζω με καθε αλλαγη πυρηνα τους επεξεργαστες μου εχω γινει πολυ ευτυχισμενος....Κρατηστε τα λεφτουδακια σας για διακοπες...ειναι πολυ καλυτερη επενδυση απο το να εχεις DC και να παρεις QC
pusher Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 magnaman quad core yparxoun edw kai kairo apo thn Intel...apla stis 22 Iouliou peftei h timh tous enos apo autous (tou mikroterou ) sta 260 euro... Οι τιμές των υπολοίπων τετραπύρηνων θα μείνουν αμετάβλητες δηλαδή; Δεν περιλαμβάνονται και αυτοί στην πτώση τιμών;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 e 8a pesoun profanws afou 8a vgei o kainourios QX6850 alla kai pali 8a einai akrivoi...den prokeitai na exoun antistoixo pososto meiwshs pisteuw opws o Q6600...
george_o/c Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 E λογικό δεν είναι? Η Intel θέλει να κάνει τον Q6600 best value for money! (όπως έκανε και στο παρελθόν με τον E6600 :wink:)
tzoykas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Θέλετε λίγο να μας πείτε ποιές εφαρμογές εκμεταλλεύονται 4 επεξεργαστές ταυτόχρονα; και ας μη μιλήσουμε για τη διαχείρηση που κάνουν τα winblows με τέσσερις πυρήνες .... (εδώ ούτε με δύο δε τα βγάζανε πέρα ...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 to Folding@home to Seti@home (me Boinc client ) kai efarmoges rendering genikotera...kai elaxista games(metrhmena sta daxtyla tou enos xeriou)...
morgoth_gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 magnaman quad core yparxoun edw kai kairo apo thn Intel...apla stis 22 Iouliou peftei h timh tous enos apo autous (tou mikroterou ) sta 260 euro... Δεν είναι ο μικρότερος quad ο Q6600 απλά ο μικρότερος δεν έχει έρθει πουθενά στο ελλάντα Θα συμφαίρει πάρα πολύ η αγορά του συγκεκριμένου cpu πάντως,πάρα πολύ καλές επιδόσεις και θα διαρκέσουν για πολύ καιρό ακόμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 oh really? gia vres mou ton mikrotero pou les (oxi Ellada, genikotera...)
panraf Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Απορώ πως φέρνουν αυτόν τον επεξεργαστή στην νεα μειωμένη τιμή χωρίς καν να έχουν μειωθεί ακόμα οι τιμές...Παράξενο...:-?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 h nea meiwmenh timh tou Q6600 einai sta 260 kai autos kanei 335...profanws prospa8oun na poulhsoun twra prin ginei h megalh ptwsh...
tzoykas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 to Folding@home to Seti@home (me Boinc client ) kai efarmoges rendering genikotera...kai elaxista games(metrhmena sta daxtyla tou enos xeriou)... Πες μου και πόσοι από αυτούς που αναβαθμίζονται τις χρησιμοποιούν (νομίζω αντιλαμβάνεσαι απόλυτα την ουσία της ερώτησής μου ); Σίγουρα υπάρχουν εφαρμογές. Απλά είναι ελάχιστες και απευθύνονται σε ακόμα λιγότερους. Οπότε νομίζω η καλύτερη λύση είναι αυτή που ανέφερε ο φίλος με τις διακοπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.