Προς το περιεχόμενο

Έρχεται Intel Core 2 Duo E6850 boxed, 2x 3.00GHz, 333MHz FSB, 4MB shared Cache

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν προσφέρει τπτ απολύτως νέο.

Tα καλά νέα θα είναι οι φτηνοί Quad-Core με 8ΜΒ cache που θα κυκλοφορούν σε λίγο καιρό. Εκεί βλέπουμε όντως ουσιαστική αλλαγή.

Δημοσ.

Ο καινούριος μου επεξεργαστής θα είναι στα 45nm, δε θα δώσω λεφτά για τίποτα μεγαλύτερο σε nm. Θα σκεφτόμουν για Q6600 μόνο αν τον χρειαστώ(που δε το βλέπω) και αν πέσει η τιμή του ακόμα χαμηλότερα από αυτή που έχει ανακοινωθεί και θα ισχύσει σε λίγες μέρες. Δηλαδή θα τον έπερνα μόνο σε ξεφτίλα τιμή. Είμαι εντελώς ικανοποιημένος με ότι έχω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Tα καλά νέα θα είναι οι φτηνοί Quad-Core με 8ΜΒ cache που θα κυκλοφορούν σε λίγο καιρό. Εκεί βλέπουμε όντως ουσιαστική αλλαγή.

fthnos Quad Core MONO o Q6600...oi QX6xxx 8a einai akrivoi...

Ο καινούριος μου επεξεργαστής θα είναι στα 45nm, δε θα δώσω λεφτά για τίποτα μεγαλύτερο σε nm. Θα σκεφτόμουν για Q6600 μόνο αν τον χρειαστώ(που δε το βλέπω) και αν πέσει η τιμή του ακόμα χαμηλότερα από αυτή που έχει ανακοινωθεί και θα ισχύσει σε λίγες μέρες. Δηλαδή θα τον έπερνα μόνο σε ξεφτίλα τιμή. Είμαι εντελώς ικανοποιημένος με ότι έχω.

45nm dld Penryn apo tou xronou ka8ws alla3e pali gnwmh h Intel (apo oti diavasa) kai den 8a vgoun fetos...(vevaia paizei na 3analla3ei pali :P )

alla Penryn me to mobo sou amfivalw...xreiazetai P35 chipset h X38...

Δημοσ.

Οι μνήμες και η μητρική θα παραμείνουν οι ίδιες για τουλάχιστο ένα χρόνο από αυτή τη στιγμή. Οπότε ίσως προλάβω και τους 32nm στην επόμενή μου αλλαγή. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

με 1000 Ε παίρνεις ένα ωραιότατο παπάκι και βλέπεις ότι τα λεφτά σου έχουν πιάσει "όγκο" ,να το πω έτσι...να αγοράσω ένα τετράγωνο σκατουλάκι είτε είναι σπρίντερ είτε είναι χελώνα και όταν ξέρω μάλιστα οτι σε λιγο καιρό ενδέχεται να δω το ίδιο ή κάτι παρόμοιο στη μιση τιμή δε θα το κάνω ποτέ!Σιγά να μην το προπαραγγείλω κιόλας!Νομίζω ότι η Ιντελ το έχει ξεφτιλίσει με τις τιμές...

Δημοσ.
ena wraiotato papaki kai eisai officially kagkouras :P (joking ofc)

Λιγο δυσκολο να ειναι καγκουρας γιατι αν δεις στην υπογραφη της γραφει:

"Είμαι κοπέλα..Δεν είμαι ούτε φίλος,ούτε μάγκας,ούτε μεγάλος,ούτε μαλάκας,ούτε dude..."

:razz:

Δημοσ.
με 1000 Ε παίρνεις ένα ωραιότατο παπάκι και βλέπεις ότι τα λεφτά σου έχουν πιάσει "όγκο" ,να το πω έτσι...να αγοράσω ένα τετράγωνο σκατουλάκι είτε είναι σπρίντερ είτε είναι χελώνα και όταν ξέρω μάλιστα οτι σε λιγο καιρό ενδέχεται να δω το ίδιο ή κάτι παρόμοιο στη μιση τιμή δε θα το κάνω ποτέ!Σιγά να μην το προπαραγγείλω κιόλας!Νομίζω ότι η Ιντελ το έχει ξεφτιλίσει με τις τιμές...

Εχμ "Diamonds are a girls best friend"

Διαμάντι σε σχέση με CPU; Ακόμα μικρότερο σκατουλάκι, και δεν κάνει και τπτ, είναι μόνο για να το βλέπεις... Οπότε περί ορέξεως...

• Super Moderators
Δημοσ.
Λιγο δυσκολο να ειναι καγκουρας γιατι αν δεις στην υπογραφη της γραφει:

"Είμαι κοπέλα..Δεν είμαι ούτε φίλος,ούτε μάγκας,ούτε μεγάλος,ούτε μαλάκας,ούτε dude..."

:razz:

milhsa kai genika ofc kai opws leei kai h paren8esh asteieuomoun :)

Δημοσ.

για πες περισσοτερα φιλαρακι

ειμαι με ενα Pentium D945 και περιμενω τους quad με περισση ανυπομονησια

για ποτε περιπου τους περιμενουμε ?

• Super Moderators
Δημοσ.

magnaman quad core yparxoun edw kai kairo apo thn Intel...apla stis 22 Iouliou peftei h timh tous enos apo autous (tou mikroterou :P ) sta 260 euro...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...