opera Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 για παραγγελίες εδώ http://geizhals.at/eu/a250618.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 yay ti petamena lefta...an skeftoume oti enas E6850 einai enas overclocked E6600 me fsb apo 266 se 333mhz...
frou-frou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Συμφωνώ απόλυτα. Δεν προσφέρει τπτ απολύτως νέο. Tα καλά νέα θα είναι οι φτηνοί Quad-Core με 8ΜΒ cache που θα κυκλοφορούν σε λίγο καιρό. Εκεί βλέπουμε όντως ουσιαστική αλλαγή.
Skylined Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ο καινούριος μου επεξεργαστής θα είναι στα 45nm, δε θα δώσω λεφτά για τίποτα μεγαλύτερο σε nm. Θα σκεφτόμουν για Q6600 μόνο αν τον χρειαστώ(που δε το βλέπω) και αν πέσει η τιμή του ακόμα χαμηλότερα από αυτή που έχει ανακοινωθεί και θα ισχύσει σε λίγες μέρες. Δηλαδή θα τον έπερνα μόνο σε ξεφτίλα τιμή. Είμαι εντελώς ικανοποιημένος με ότι έχω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Συμφωνώ απόλυτα. Δεν προσφέρει τπτ απολύτως νέο. Tα καλά νέα θα είναι οι φτηνοί Quad-Core με 8ΜΒ cache που θα κυκλοφορούν σε λίγο καιρό. Εκεί βλέπουμε όντως ουσιαστική αλλαγή. fthnos Quad Core MONO o Q6600...oi QX6xxx 8a einai akrivoi... Ο καινούριος μου επεξεργαστής θα είναι στα 45nm, δε θα δώσω λεφτά για τίποτα μεγαλύτερο σε nm. Θα σκεφτόμουν για Q6600 μόνο αν τον χρειαστώ(που δε το βλέπω) και αν πέσει η τιμή του ακόμα χαμηλότερα από αυτή που έχει ανακοινωθεί και θα ισχύσει σε λίγες μέρες. Δηλαδή θα τον έπερνα μόνο σε ξεφτίλα τιμή. Είμαι εντελώς ικανοποιημένος με ότι έχω. 45nm dld Penryn apo tou xronou ka8ws alla3e pali gnwmh h Intel (apo oti diavasa) kai den 8a vgoun fetos...(vevaia paizei na 3analla3ei pali ) alla Penryn me to mobo sou amfivalw...xreiazetai P35 chipset h X38...
Skylined Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Οι μνήμες και η μητρική θα παραμείνουν οι ίδιες για τουλάχιστο ένα χρόνο από αυτή τη στιγμή. Οπότε ίσως προλάβω και τους 32nm στην επόμενή μου αλλαγή. :mrgreen:
narbi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 με 1000 Ε παίρνεις ένα ωραιότατο παπάκι και βλέπεις ότι τα λεφτά σου έχουν πιάσει "όγκο" ,να το πω έτσι...να αγοράσω ένα τετράγωνο σκατουλάκι είτε είναι σπρίντερ είτε είναι χελώνα και όταν ξέρω μάλιστα οτι σε λιγο καιρό ενδέχεται να δω το ίδιο ή κάτι παρόμοιο στη μιση τιμή δε θα το κάνω ποτέ!Σιγά να μην το προπαραγγείλω κιόλας!Νομίζω ότι η Ιντελ το έχει ξεφτιλίσει με τις τιμές...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ena wraiotato papaki kai eisai officially kagkouras (joking ofc)
tolis_01 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ena wraiotato papaki kai eisai officially kagkouras (joking ofc) Λιγο δυσκολο να ειναι καγκουρας γιατι αν δεις στην υπογραφη της γραφει: "Είμαι κοπέλα..Δεν είμαι ούτε φίλος,ούτε μάγκας,ούτε μεγάλος,ούτε μαλάκας,ούτε dude..." :razz:
Greek_Tornado Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 με 1000 Ε παίρνεις ένα ωραιότατο παπάκι και βλέπεις ότι τα λεφτά σου έχουν πιάσει "όγκο" ,να το πω έτσι...να αγοράσω ένα τετράγωνο σκατουλάκι είτε είναι σπρίντερ είτε είναι χελώνα και όταν ξέρω μάλιστα οτι σε λιγο καιρό ενδέχεται να δω το ίδιο ή κάτι παρόμοιο στη μιση τιμή δε θα το κάνω ποτέ!Σιγά να μην το προπαραγγείλω κιόλας!Νομίζω ότι η Ιντελ το έχει ξεφτιλίσει με τις τιμές... Εχμ "Diamonds are a girls best friend" Διαμάντι σε σχέση με CPU; Ακόμα μικρότερο σκατουλάκι, και δεν κάνει και τπτ, είναι μόνο για να το βλέπεις... Οπότε περί ορέξεως...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Λιγο δυσκολο να ειναι καγκουρας γιατι αν δεις στην υπογραφη της γραφει:"Είμαι κοπέλα..Δεν είμαι ούτε φίλος,ούτε μάγκας,ούτε μεγάλος,ούτε μαλάκας,ούτε dude..." :razz: milhsa kai genika ofc kai opws leei kai h paren8esh asteieuomoun
magnaman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Συμφωνώ απόλυτα. Δεν προσφέρει τπτ απολύτως νέο. Tα καλά νέα θα είναι οι φτηνοί Quad-Core με 8ΜΒ cache που θα κυκλοφορούν σε λίγο καιρό. Εκεί βλέπουμε όντως ουσιαστική αλλαγή. για πες περισσοτερα φιλαρακι ειμαι με ενα Pentium D945 και περιμενω τους quad με περισση ανυπομονησια για ποτε περιπου τους περιμενουμε ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 magnaman quad core yparxoun edw kai kairo apo thn Intel...apla stis 22 Iouliou peftei h timh tous enos apo autous (tou mikroterou ) sta 260 euro...
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 300 ευρώ θα έχει στο Πλαίσιο,να μου το θυμηθείτε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 250 euro apo oti exw akousei...alla den eimai 100% sigouros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.