Προς το περιεχόμενο

Multithreading σε παιχνίδια...

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι σε μια φάση γενικής αναβάθμισης,και είμαι ανάμεσα στον E6850 και τον Q6600,θέλω να μου πείτε ποια παιχνίδια γνωρίζετε οτι θα αξιοποιούν 4-πύρηνους επεξεργαστές. (μιας και δεν θα χρειαστώ πουθενά αλλού 4 πυρήνες...)

Το μόνο που ξέρω είναι για το Crysis.Ποια άλλα ξέρετε?

• Super Moderators
Δημοσ.

nomizw ta Quake 4 kai Doom 3 uposthrizoun panw apo 1 core...

o E6850 vgainei stis 22 Iouliou...(ousiastika einai enas E6600 me anevasmeno fsb apo 266 se 333mhz...)

Δημοσ.

Και το Lost Planet εκμεταλλεύεται τους Multicores. Θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι τα τέλη του Ιουλίου που φημολογείται πιθανή πτώση της τιμής των quad core της Intel ;)

Δημοσ.
Κυρίως ψάχνομαι για τα μελλοντικά παιχνίδια.

Π.χ. το Bioshock ή το Unreal Tournament 3 θα τους αξιοποιούν?

KAta 99,99999% 8a upostirizete me apiroelaxisti pi8anotita gia to anti8eto.:-D

Episimos i Unreal engine V.3 ta kani auta alla sto UT07, giati sto Raibow6:vegas den upostirizi multy gpu (SLI/crossfire):mrgreen:, afto epidi vriskotan stin ekdosi v.2.5. i V.3 einai me DX10.

http://www.answers.com/topic/unreal-engine

no sli..

3.jpg

Athlon 64 3200+@2GHz Vs X2 3800+@2GHz:

singledualcore.jpg

2core vs 4 core:

quadcoretest.jpg

pigi:

http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=279&page=1

I CRy engine 2 tis crytek episis upostirizi multy gpu/cpu k alla polla.

opos k kapies alles eteries 8a exoun upostiriksi sto siggekrimeno 8ema.

upomoni.

Δημοσ.
Επειδή είμαι σε μια φάση γενικής αναβάθμισης,και είμαι ανάμεσα στον E6850 και τον Q6600,θέλω να μου πείτε ποια παιχνίδια γνωρίζετε οτι θα αξιοποιούν 4-πύρηνους επεξεργαστές. (μιας και δεν θα χρειαστώ πουθενά αλλού 4 πυρήνες...)

Το μόνο που ξέρω είναι για το Crysis.Ποια άλλα ξέρετε?

Koιτα αμα εχεις τα λεφτα για να παρεις εναν απο τους δυο παρτους...

Κακο δεν κανεις....ισα ισα....

Δημοσ.

προσωπικά εξακολουθώ να βλέπω σαν την πιο value for money επιλογή αυτή την περίοδο τον E4300. Με stock ψύκτρα πας χαλαρά 3ghz ενώ με μια thermalright τα 3.4 είναι εφικτά. Και όταν σε κανα 6μηνο θα έχει νόημα, τον πουλάς και βάζεις τότε επεξεργαστή με 4 πυρήνες.

Δημοσ.

Μάλλον πάω για τον 2πύρηνο,του χρόνου ο 4πύρηνος,δεν θεωρώ τον Q6600 επένδυση για το μέλλον άλλωστε.

Ε6850,και με overclock θα φτάσει χαλαρά στα 3,7 και είμαι κομπλέ για ένα χρόνο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...