Προς το περιεχόμενο

ISDN Πόσες Γραμμές ?

atonioz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δουλευω σε μια εταιρεία η οποία έχει 3 αριθμους τηλεφώνων για εξυπηρέτηση πελατών. Οι 3 γραμμές ειναι τύπου ISDN. Θα θελα να μαθω :

α) Με κάθε ISDN γραμμή πόσοι μπορουν να μιλάνε ταυτοχρονα ? (σίγουρα δυο (διπλη θύρα) , μήπως μπορουν και παραπάνω ? )

β) Εχω κάνει αιτηση για έναν αριθμο του τυπου 801 11 ΧΧΧ, αυτος ο αριθμος δεν ειναι αυτόνομος απ οτι καταλαβα, αλλα τον χρησιμοποιούν οι οι 3 isdn γραμμές. Σωστα ?

γ) Αν όλα τα προηγούμενα ειναι σωστά σημαίνει οτι στο 801 11 ΧΧΧ μπορούν να μιλάνε 6 ατομα ταυτόχρονα. Σωστα ?

δ) έχω ολες αυτές τις απορίες επείδη μου ανατέθηκε η δούλεια να διακόψω αν χρειαστεί (λόγω οικονομίας) οτι περιτός αριθμός υπάρχει στην εταιρεια.

Ολα τα παραπανω τα συμπέρανα μιλώντας με τον ΟΤΕ , μέτα οτι απορια ειχα με εκαναν μπαλακι απο τον εναν στον αλλο χωρις να καταλαβω τπτ.

Ευχαριστώ και παρακαλώ βοηθήστε με :)

Δημοσ.

α) Όχι, μόνο δύο

β) Εσύ ζητάς τα νούμερα που θα πέσουν στο 801 11. Μάλλον ζήτησες και για τα 3 isdn. Θα μπορούσες να είχες ζητήσει μόνο η μία να πέφτει σε αυτό.

γ) Σωστά.

Δημοσ.

Φίλε για σου

α) Το isdn έχει αποκλειστικά δυο κανάλια – γραμμές

β) Το 801χχχχ είναι ένας αριθμός τον οποίο τον νοικιάζεις και γίνεται εκτροπή σε ένα σταθερό τηλ και εξαρτάτε από το τηλεφωνικό σου κέντρο πόσες γραμμές έχει για να μπορεί να δεχθεί

γ) πρέπει να είναι σε συνοπτική σύνδεση και οι 3 isdn γραμμές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...