sash Δημοσ. 2 Μαΐου 2002 Δημοσ. 2 Μαΐου 2002 vrhka sto plaisio, alla fantazomai 8a yparxoun kai se alla magazia, adia cdr xwris marka (no name)kai xwris 8hkh, sthn timh twn 100drx ana cd. 8a h8ela na rwthsw an exei kaneis empeiria me aftou tou eidous ta cdr, an einai ok na ta xrhsimopoiw kai an einai dynaton na kanoun vlavh sto hardware. efxaristw
marios1957 Δημοσ. 2 Μαΐου 2002 Δημοσ. 2 Μαΐου 2002 Μπα,δεν νομιζω να προκαλεσουν βλαβη στο hard,γιατι αλλωστε?Παντως να τα καις σε χαμηλη φωτια-συγνωμη,ταχυτητα ηθελα να πω-,δυο χρονια τωρα no name χρησιμοιποιω,ελαχιστα ως καθολου προβληματα αποδοσης...
sash Δημοσ. 2 Μαΐου 2002 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2002 outos h allos ena hp 8100 4x exw. xreiazetai akoma mikroterh taxythta?
marios1957 Δημοσ. 2 Μαΐου 2002 Δημοσ. 2 Μαΐου 2002 Καλα ειναι...Μονο πριν αγορασεις ποσοτητα,παρε κανα δυο να δεις αν τα διαβαζει το μηχανακι σου και φυσικα την αποδοση(στην εικονα,στον ηχο κλπ,στα progies δεν νομιζω να εχουν προβλημα).Το λεω αυτο γιατι το Philips(παναρχαιο,διπλης!)δεν τα διαβαζει,ενω το Sony(κι αυτο αρχαιο,δεκαπλης) το παει το γραμμα...
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 2 Μαΐου 2002 Δημοσ. 2 Μαΐου 2002 agorazo poly kairo noname apto plaisio... fernei dyo fournies.. i mia eine me mia pio skliri epifaneia oxi akrivos asimenia.. as poume kapos tholo asimi kai i alli eine entelos asimi... lipon ta entelos asimi kaigonte kala mexri 16x kai to kako tous oti exoun poly euesthtiti epifaneia kai me to paramikro "skizete" to cd..lisi aseton.. ta alla eine best.. kegonte eos 24x afova kai den pathenoun tipota... oti petixis eine idia timi cu
sash Δημοσ. 2 Μαΐου 2002 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2002 to kaneis ligo pio liana? den kserw an 8a voh8hsei alla afta pou exw parei egw grafoun enan kwdiko epano MH1305 1516d17? leei kati afto? efxaristw!
dgeor Δημοσ. 2 Μαΐου 2002 Δημοσ. 2 Μαΐου 2002 Εγώ πήρα τις προάλλες πέντε (για δοκιμή) noname cd των 74 λεπτών προς 126 δρχ έκαστο. Από το Πλαίσιο στην Εθνικής Αντιστάσεως στην Θεσσαλονίκη. Είναι εντελώς ασημί από πάνω και γαλάζια από κάτω. Στον κεντρικό δακτύλιο γράφουν PLAISIO. Το σημαντικό είναι ότι το CDRIdentifier μου υπέδειξε εργοστάσιο κατασκευής Taiyo Yuden Company Ltd. Για όποιον δεν το γνωρίζει, τα Taiyo Yuden θεωρούνται τα καλύτερα cdr media. Βέβαια δεν ξέρω μέχρι τι ταχύτητα υποστηρίζουν, όμως δεν με νοιάζει γιατί το YAMAHA 4416Ε που έχω γράφει μέχρι 4x.
dim_b Δημοσ. 3 Μαΐου 2002 Δημοσ. 3 Μαΐου 2002 Εγώ έχω αγοράσει από το Πλαίσιο αρκετές φορές αλλά παρατήρησα ότι πολλά CD-ROM's (ακόμα και ολοκαίνουρια) δυσκολεύονται να τα διαβάσουν. Τα καλύτερα No Name τα έχω βρεί στην Κασσετεμπορική (Στοά Αιόλου, ανάμεσα Πανεπιστημίου και Σταδίου). Εχουν 130 δρχ τα 80αρια και έχω γράψει εκατοντάδες σε 12Χ χωρίς κανένα προβλημα ούτε σε data ούτε σε audio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.