Προς το περιεχόμενο

Επανεγκατασταση Vista

TheGlobber

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας..

Εχω εναν φορητο ΗP Pavillion dv6000 και τν πηρα πριν λιγο καιρο. Δεν εχω φτιαξει το cd με το οποιο μπορω να κανω ξανα εγκατασταση και ηθελα να ρωτησω το εξης: Γινεται να κανω reinstall τα Vista απο το σκληρο? Δηλαδη χωρις cd και ιστοριες? Η ντε και καλα πρεπει να κανω αυτο το cd?

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.
NA ROTISO KAI EGO KATI ?

APO VISTA GERMANIKA SE VISTA ELLINIKA POS GINETE

Κατεβαζεις απο τα διαθεσιμα update την ελληνικη γλωσσα και την εγκαθιστας.Μετα απο τον πινακα ελεγχου μπορεις να επιλεγεις ποιο μενου θελεις απο τα δυο.

Δημοσ.
Αφού σου απάντησε παραπάνω ο Γιάννης. Και αν είναι δυνατόν ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!! Μας πήρες τ' αφτιά.

SE EYXARISTO POLI !!

DEN FONAZO ! MIA EROTISI EKANA GIATI DEN XERO

AN SE ENOXLO SIGNOMI

Δημοσ.
SE EYXARISTO POLI !!

AN SE ENOXLO SIGNOMI

Τα κεφαλαια γενικα στο internet σημαινουν "φωναζω" ...Κι εγω την επαθα στην αρχη εδω !!!!

Οσο για το ερωτημα σου νομιζω απαντησα αλλα νομιζω πρεπει να εχεις ultimate εκδοση vista.

Δημοσ.
Τα κεφαλαια γενικα στο internet σημαινουν "φωναζω" ...Κι εγω την επαθα στην αρχη εδω !!!!

Οσο για το ερωτημα σου νομιζω απαντησα αλλα νομιζω πρεπει να εχεις ultimate εκδοση vista.

gianni se efxaristo gia ta "kefalea" tha diorthotho.

to erotima mou itan to exis.

ta vista pou exi to pc einai germanika .thelo na peraso ta ellinika vista

xoris format

Δημοσ.

ta vista pou exi einai home premium

Δημοσ.
SE EYXARISTO POLI !!

AN SE ENOXLO SIGNOMI

Εμένα δεν με ενοχλείς, απλά είναι άγραφος κανόνας να γράφουμε με πεζά γράμματα, εκτός αν θέλουμε να ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ. Καλωσήλθες στην παρέα μας!

Δημοσ.
Εμένα δεν με ενοχλείς, απλά είναι άγραφος κανόνας να γράφουμε με πεζά γράμματα, εκτός αν θέλουμε να ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ. Καλωσήλθες στην παρέα μας!

δεν το ηξερα ! ειμαι ακομα "γκαβος" !

ευχαριστω παντος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...