Προς το περιεχόμενο

DVD player και επίγειος κωδικοποιητής μαζί. Παίζει DivX. Carrefour

dimitris2004!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Carrefour

DVD player και επίγειος κωδικοποιητής μαζί.

Με θύρα USB και Card Reader.

Παίζει DivX και βλέπει ελληνικούς υπότιτλους.

Μάρκα δεν θυμάμαι (digital μήπως?)

Μόνο 60e

Το δοκίμασε κανείς ?

Δημοσ.
Στο Carrefour

DVD player και επίγειος κωδικοποιητής μαζί.

Με θύρα USB και Card Reader.

Παίζει DivX και βλέπει ελληνικούς υπότιτλους.

Μάρκα δεν θυμάμαι (digital μήπως?)

Μόνο 60e

Το δοκίμασε κανείς ?

F&U ή Funai DBR-5311 59 euro

Γράψε εδώ ,κάποιος το είχε πάρει αυτό ο μηχάνημα

ή στείλε pm στον dhmk

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είχα το GVG 320 και λόγω προβλήματος στο dvd player (άρχισε να μην διαβάζει τα cd/dvd) είπα να πάρω κάτι νέο..

Πήρα λοιπόν σήμερα το F&U DBR-5311..

Πέρα από όσα αρνητικά έχουν πει οι άλλοι (μικροί έως ψείρες υπότιτλοι - ελληνικότατοι πάντως) και κολλήματα του ψηφιακού δέκτη..

παρατήρησα και κάτι ακόμα και απορώ αν είμαι ο μόνος που το αντιμετωπίζει..

Με το που γίνεται power on το μηχανάκι τσακίζει την λήψη της τηλεόρασης.. Την γεμίζει νερά και παρασιτα.. Ακόμα και αν το κλείσεις από το remote αν δεν το κλείσεις από κουμπί οι παρεμβολές μένουν εκεί..

Αυτό προφανώς συμβαίνει γιατί παρεμβάλλεται στη κεραία της TV (όπως τα παλιά video VCR) ερχεται το σήμα και φεύγει μετά για tv... Και έχω την εντύπωση πως η κακή αυτή εικόνα υπάρχει ακόμα και στα divx ή τα menu.. Μόνο η ψηφιακή παίζει καλά...

Λέω αύριο (ή Δευτέρα) να το πάω πίσω και να πάρω τα λεφτά μου..

Δημοσ.

Ο δικός μου ψηφιακός δέκτης κάνει παρεμβολές στην ΝΕΤ όταν είναι ανοικτός, παρ'ότι δεν έχει πομπό RF.

Δοκίμασε να συνδέσεις ένα διακλαδωτή ώστε να πηγαίνουν ξεχωριστά καλώδια στον δέκτη και την τηλεόραση. Το να παρεμβάλλεται άλλη συσκευή ανάμεσα στην κεραία και την τηλεόραση δεν έχει κανένα νόημα στην εποχή μας αφού όλες οι συσκευές έχουν συνδέσεις A/V διαφόρων τύπων δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνδέονται και με RF.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...