Προς το περιεχόμενο

Compiz Fusion Compiz+Beryl merge

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

compiz-fusion autumn pluggin

http://www.myubuntu.gr/index.php/2007/11/26/compiz-fusion-autumn-plugin/

Mπορείτε να το εγκαταστήσετε από εδώ

http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=3792520

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επαιζα με τα plugins :eek: και τωρα δεν μπορω να ενεργοποιησω τα extra δηλαδη την φωτια , τον διαφανες κυβο κλπ

>[dimitri@localhost ~]$ compiz --replace ccp 
compiz (core) - Error: Couldn't load plugin 'ccp'

δοκιμασα να το κανω uninstall install ολο το copmiz αλλα τα ίδια

Γειά χαρά.

Είχα περάσει τούς τελευταίους drivers ati καί το compiz fusion δεν έπαιζε.

Στην προσπάθεια να τούς απεγκαταστήσω δεν βγήκαν σωστα καί τώρα η οθόνη είναι σαν πολύχρωμο splash.

Μπορώ να μπώ μόνο σε recovery mode αλλά θέλω να μού πείτε τις εντολές πού βάζω γιά να φορτώσει το backup πού κράτησε όταν (πού να μην) έβαζα τούς drivers της ati.

Αυτά τα περίφημα σημεία επαναφοράς των windows δεν υφίστανται στο linux?

Ξέχασα να πω πως η κάρτα είναι μιά 9600 pro.

Είχα διαβάσι κάπου ότι το rv 350 δεν ανταποκρίνεται σωστά στο compiz fusion στέκει κάτι τέτοιο?

επαιζα με τα plugins :eek: και τωρα δεν μπορω να ενεργοποιησω τα extra δηλαδη την φωτια , τον διαφανες κυβο κλπ

>[dimitri@localhost ~]$ compiz --replace ccp 
compiz (core) - Error: Couldn't load plugin 'ccp'

δοκιμασα να το κανω uninstall install ολο το copmiz αλλα τα ίδια

Εμφάνισε τους κρυφούς φακέλους που υπάρχουν στο home σου βρές τον αντίστοιχο του compiz-fusion και διέγραψε όλα τα περιεχομενά του για να έρθει ξανά στις default ρυθμίσεις του.

Γειά χαρά.

Είχα περάσει τούς τελευταίους drivers ati καί το compiz fusion δεν έπαιζε.

Στην προσπάθεια να τούς απεγκαταστήσω δεν βγήκαν σωστα καί τώρα η οθόνη είναι σαν πολύχρωμο splash.

Μπορώ να μπώ μόνο σε recovery mode αλλά θέλω να μού πείτε τις εντολές πού βάζω γιά να φορτώσει το backup πού κράτησε όταν (πού να μην) έβαζα τούς drivers της ati.

Αυτά τα περίφημα σημεία επαναφοράς των windows δεν υφίστανται στο linux?

Ξέχασα να πω πως η κάρτα είναι μιά 9600 pro.

Είχα διαβάσι κάπου ότι το rv 350 δεν ανταποκρίνεται σωστά στο compiz fusion στέκει κάτι τέτοιο?

Μπές σε recovery console είναι μια από τις επιλογές στον grub και δώσε στην γραμμή εντολών

sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg

Η κάρτα σου δουλεύει άψογα με τους open driver και έχει και υποστίριξη για compiz-fusion.Γιαυτό στον wizard που θα εμφανιστεί όταν δώσεις την εντολή εκεί που σου ζητάει να επιλέξεις driver βάλε ati η radeon όποιο υπάρχει,μετά βάλε και την ανάλυση που υποστιρίζει η οθόνη σου επιλέγοντας την με το spacebar και τα υπόλοιπα αστα όπως είναι πατώντας οκ και enter.

Oταν τελειώσει ο wizard δώσε

exit

και λογικά θα είσαι μέσα στο λειτουργικό.Προσπάθησε να ενεργοποιήσεις και το compiz-fusion.Για καλήτερη ρύθμιση των open driver κάνε ότι έχω γράψει εδώ

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=223898&page=6

Εμφάνισε τους κρυφούς φακέλους που υπάρχουν στο home σου βρές τον αντίστοιχο του compiz-fusion και διέγραψε όλα τα περιεχομενά του για να έρθει ξανά στις default ρυθμίσεις του.

δεν μου δουλεψε το σκασμενο , και σε αλλον user κανει το ιδιο

εψαξα πολυ στο νετ αλλα δεν βρηκα τιποτα

το ατιμο δεν μου λεει ποιος ειναι ο λογος που δεν φορτωνει

Μπές σε recovery console είναι μια από τις επιλογές στον grub και δώσε στην γραμμή εντολών

Η κάρτα σου δουλεύει άψογα με τους open driver και έχει και υποστίριξη για compiz-fusion.Γιαυτό στον wizard που θα εμφανιστεί όταν δώσεις την εντολή εκεί που σου ζητάει να επιλέξεις driver βάλε ati η radeon όποιο υπάρχει,μετά βάλε και την ανάλυση που υποστιρίζει η οθόνη σου επιλέγοντας την με το spacebar και τα υπόλοιπα αστα όπως είναι πατώντας οκ και enter.

exit

και λογικά θα είσαι μέσα στο λειτουργικό.Προσπάθησε να ενεργοποιήσεις και το compiz-fusion.Για καλήτερη ρύθμιση των open driver κάνε ότι έχω γράψει εδώ

Νάσαι καλά ρε συ chek2fire.

Το Ινσόμνια διδάσκει.Πιστεύω να διαβάζει το θέμα αυτός πού ειχε ανοίξει το άλλο θέμα με τίτλο:

Γιατί γίνατε μέλη στο Ινσόμνια?

exit

Νάσαι καλά ρε συ chek2fire.

Το Ινσόμνια διδάσκει.Πιστεύω να διαβάζει το θέμα αυτός πού ειχε ανοίξει το άλλο θέμα με τίτλο:

Γιατί γίνατε μέλη στο Ινσόμνια?

δεν μου δουλεψε το σκασμενο , και σε αλλον user κανει το ιδιο

εψαξα πολυ στο νετ αλλα δεν βρηκα τιποτα

το ατιμο δεν μου λεει ποιος ειναι ο λογος που δεν φορτωνει

Δήμητρη για δες άν έχεις το πακέτο που υπάρχει στο mandriva το

compiz-fusion-plugins-extra

και αν έχεις εγκατέστημένο και τον διαχειριστή ρυθμίσεων του compiz-fusion.Το πακέτο στο mandriva είναι το

ccsm

Δήμητρη για δες άν έχεις το πακέτο που υπάρχει στο mandriva το

compiz-fusion-plugins-extra

και αν έχεις εγκατέστημένο και τον διαχειριστή ρυθμίσεων του compiz-fusion.Το πακέτο στο mandriva είναι το

ccsm

το ειχα αυτο το πακετο αλλα προσπαθωντας να κανω οτι ειναι δυνατο τα εκανα σαλατα και το φορμαρα :eek: -δεν μπορω αμα δεν δουλεύει το compiz τρελαίνομαι, εψαξα ολο το νετ δεν υπηρχε περιπτωση να βρω κατι σχετικό-

αλλα επανήλθα δριμύτερος :P http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1906374&postcount=7

2 ωραια plugins freewins και 3d (που το ηθελα εδω και καιρό)

eau16nc8.th.png

Κοιτάξτε την CPU 100% και η RAM επίσης :lol:

eau17bu8.th.png

:mrgreen: Μόλις το είδα , το freewins γυρίζει τα πάντα!!!!

το wallpaper την taskbar τα applets , οτι βρει μπροστά του :lol:

eau18dr3.th.pngeau19kl4.th.png

athlon 1.9 ghz 512mb

μνήμη : 512 ram

geforce fx5100 64mb ram

Από που το έβαλες αυτό?

απο δω

http://forum.compiz-fusion.org/showthread.php?t=5303&highlight=3d+windows

chek2fire σε βλέπω να κανεις οδηγό στα ελληνικά :-D

2- Μήπως εχει βρει κανεις πως κάνουμε οταν γυριζει ο κυβος να βλέπουμε το παραθυρο απο την πίσω πλευρά

το βλέπω τωρα αλλα σκιασμένο, ενω στο βeryl ακομα και video εβλεπες απο την πισω μερια του παραθυρου

Δημήτρη αυτό που έχεις αριστερά στην οθόνη σου, η μπάρα που σου λέει CPU/RAM/Net usage κτλ κτλ είναι πολύ όμορφο πραγματικά.

Πως λέγεται και που το βρίσκω;

Επίσης μ' αρέσει ο καιρός σου. Έχω και εγώ βέβαια (gdesklets) αλλά αν ανήκει στην ίδια κατηγορία με τη μπάρα δίπλα, δεν υπάρχει λόγος να εκκινώ 2 services...

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...