LiKBeAsT Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Το προβλημα μου ειναι οι δυο blue screen π βλεπετε παρακατω.. Το πρωτο εμφανιζεται όταν κανω install τους drivers της sound card (sound blaster Fatal1ty) kai an 8υμαμαι καλα μ εβγαζε το ιδιο και οταν περναγα τους drivers αμεσως μετα απο format (μ εβγαζε κα ιτοτε ενα αλλα δν θυμαμαι αν ηταν το ιδιο...) το δευτερο το εβγαζε μετα απο διακοπη ρευματος π με ειχε πουλησει το ups ti mporei na ftaei?δν εχω βρει ακριβως τα ιδια στο νετ..mia epilogh einai na alla3w PCI 8yra sthn karta hxou. Αυτο π με προβληματιζει ειναι οτι καποια στιγμη μ ειχε βγαλει το ιδιο και μετα απο format..λετε να φταιει π δν ειχα αποσυνδεσει διαφορες USB συσκευες?Αλλα πιο παλια ειχαν περαστει κανονικα οι drivers..
system Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Εκεί που είμαι στον υπολογιστή ξαφνικά μου πετάει αυτήν την μπλε οθόνη.(παρόμοια δηλαδή). Εσένα πότε ακριβώς σου συμβαίνει?
21century Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Κοιταξε να απεγκαταστησεις ολους τους παλιους οδηγους και μετα βαλε τους τελευταιους...
LiKBeAsT Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 vale vista ισως να δωσει αποτελεσματα αλλα σιγουρα δν ειναι αυτο που ψαχνω! http://support.microsoft.com/kb/321637 θα το δοκιμασω οπως ακριβως το λεει αλλα το ιδιο σεναριο το εχω κανει μονος μου with no results... Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Εκεί που είμαι στον υπολογιστή ξαφνικά μου πετάει αυτήν την μπλε οθόνη.(παρόμοια δηλαδή). Εσένα πότε ακριβώς σου συμβαίνει? Τωρα μ το εβγαζε στο install twn drivers..μπηκα σε safe mode και καταφερα να τουσ φορτωσω αλλα μετα μ το εβγαζε με το ανοιγμα του pc,πριν την οθονη windows.. Κοιταξε να απεγκαταστησεις ολους τους παλιους οδηγους και μετα βαλε τους τελευταιους... το έχω κανει αλλα καμια λυση... το θεμα ειναι οτι πιο παλια ειχε μπει κανονικα χωρις προβληματα.. τωρα π σε safe mode και καταφερα να τουσ φορτωσω παρατηρησα οτι η συσκευη εχει το ιδιο IRQ με καποιες αλλες και εχω δει στο νετ οτι αυτο μπορει να ειναι πιθανη λυση και οτι πρεπει να αλλαχτει ωστε να ΜΗΝ γίνεται sharing tou IRQ με αλλη device..πως το αλλαζω ομως? γιατι για καποια μπορω να το αλλαξω ενα για αλλα όχι.δειτε ta screenshots... Για να το αλλαξω απο BIOS αν το εχει κανει καποιος ας δωσει ενα hint γιατι ειναι πιο περιεργο..Σ βγαζει ολα τα IRQ 1 ως δν θυμαμαι πιο νουμερο και μπορεις για το καθε ενα να επιλεξεις PCI ή deserved (δν ειμαι σιγουρος αν λεγετε deserved η μια επιλογη αλλα παντως ειναι κατι τετοιο..) PS τωρα εχω τη συσκευη απενεργοποιημενη και ολα λειτουργουν καλα..πηγα να την ενεργοποιησω και μ εβγαλε αμεσως BSOD.(ευτυχως ενα addon tou firefox me eswse apo to na 3anagrafw to post..!) ευχαριστω ολους
michael92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Τι να κάνουμε, πρέπει να συνυπάρξουμε με τα BSOD!
LiKBeAsT Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 sth sygkekrimenh periptwsh dn ginetai gt m to bgazei synexeia kai h 8a prepei na vrw th lysh h na peta3w thn karta...(p dn paizei..mono na thn poulhsw..!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.