assaya Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Χαίρετε... Κλασικά, πρόβλημα με mail που μου στάλθηκε από το δημόσιο( και πιο συγκεκριμμένα από το Δημόκριτο. Το δοκίμασα με ένα κάρο encoding και ακόμη δεν έχω καταφέρει τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς κάποιον τρόπο για να βρω το encoding στο οποίο γράφηκε??
vagpap Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Από τους headers του μηνύματος, έχει ένα σημείο που αναφέρει Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-7" Από εκεί μπορείς ίσως να βρεις τι encoding έχει επιλέξει.
alkisg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Σώσ'το σε αρχείο από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς (outlook?) χωρίς να κάνεις copy/paste. Ανέβασέ το κάπου και στείλε link. Αν δεν θες να δώσεις δημόσια το link στείλε pm.
assaya Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση... Να ένα δείγμα: ÅÊÅÖÅ "Äçìüêñéôïò" Ãñáöåßï Åêðáßäåõóçò Χρησιμοποιώ Safari και το mail έχει σταλεί στο yahoo.com. Το δοκίμασα και με το firefox αλλά μου έβγαζε ακριβώς τα ίδια. Και σε ένα PC με win στον firefox και πάλι τα ίδια. Και αυτό είναι από το δεύτερο mail που μου έστειλαν. Πιθανότατα πιο σημαντικό από το πρώτο.
accipio Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Πολύ εύκολο... είσαι τυχερός! ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος"Γραφείο Εκπαίδευσης Copy-paste το email στο Word και Τοοls > Fix broken text (Επιδιόρθωση κατεστραμμένου κειμένου).
assaya Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Well, well, well, thanks a lot guys. Και το καλύτερο είναι ότι με δέχτηκαν σε μια αίτηση που είχα κάνει. Χαρά, τα υπολογιστικά συστήματα δουλεύουν και βρήκαμε τι να κάνουμε από τις 9-20.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.