wgibson Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ενας φιλος σε μια clk200 εχει συστημα πλοηγησης ενσωματωμενο και μου λεει οτι απλα χρειαζεται ενα σιντι με το προγραμμα πλοηγησης για να δουλεψει. ξερετε τι ακριβως γινεται σε αυτη την περιπτωση? ευχαριστω
ksessalonikios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 λογικά θα βάζει το cd με τους χάρτες που περιεχει, θα φορτώνει τη διαδρομή που θέλει (αν δεν ειναι ήδη στην μνήμη) και μετά θα μπορει να το βγάλει για να βάλει καποιο μουσικό cd.
foufoutios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Υπαρχει διαφορετικη υποδοχη για το navigator και διαφορετικη για το cd player... Απλα βαζεις το δισκακι στο cd rom του navi και εχεις ολους τους χαρτες. Το κακο ειναι οτι original κανει καμια 300αρια ευρω. Το καλο ειναι οτι μπορει να στο δωσει ο θειος...
GeorgeTheGreek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 file akrivos tin idia aporia eixa exei enas ksaderfos mou tin e270 apo germania tin exei ferei kai exei tin dytiki evropi mono stous xartes . mipos kserei kaneis pou mporoume na vroume to dvd me tous xartes enoeitai oxi na to plirosoume . kai an kserei kaneis kana site tpt mersedes club auto pou vrika to elliniko einai mia vlakeia poli oficcial oyte forum tpt opoios kserei
dimitris74 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 δεν υπαρχουν χαρτες για ελλαδα. δεν συμφερει τις εταιρειες να φτιαξουν για ελλαδα
wgibson Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 δηλαδη παιδια απο οτι καταλαβαινω απατειται ειδικο σιντι για το συγκεκριμενο συστημα πλοηγησης, αυτο το σιντι ,αν το εχει ο θειος, θα θελα ενα pm να με καθοδηγησει παρακαλω απο οποιον εχει καλη διαθεση , το σιντι θα εχει ελληνικους χαρτες? αλλιως δεν εχει νοημα να ψαχνουμε σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας και τις απαντησεις σας
fragment_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 δεν υπαρχουν χαρτες για ελλαδα. δεν συμφερει τις εταιρειες να φτιαξουν για ελλαδα ρε αντε μη πω, γαμ* τα %^$^#$%$, που δεν τους συμφερει, ολο εδω ειναι διακοπουλες οι γερμανοι, θα τους χαλασει;;;; ενοεις δεν τους συμφερει λογο του θειου; * α επισης οποιος το βρει το σιντι, ειτε απο τον θειο ειτε απο την θιτσα, pm please (αν υπαρχει, γιατι εγω εχω ψαξει και αρχιδ**. (CLK 200 Avagarde η εκδοση μου).
dimitris74 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ποσα αυτοκινητα πωλουνται στην ελλαδα με navi? ποσα στην γερμανια, γαλλια κλπ? ειναι απλη λογική. αλλη η αγορα στην ελλάδα και αλλη στην ευρώπη. χαρτες και cd Θα βρειτε αλλα.. 1) δεν θα έχουν την ελλάδα μέσα 2) αν εχουν, θα εχουν καποιο μικρό κομματι που θα εχει να ενημερωθεί απο το 1940 οποτε θα ειναι πρακτικά αχρηστο. ουσιαστικα μονο την αθηνα θα έχουν και αυτο γιατι ειχε τους ολυμπιακούς αγώνες. ακομα και στα pda που ειναι φτηνοτερα και εχουν κυκλοφορήσει αρκετα στην χώρα μας μονο η Ngi εχει φτιάξει ελληνικο χαρτη αναλυτικο και συνεργάζεται μονο με ένα προγραμμα το destinator αλλά είναι ελληνική εταιρεία. τα αλλα προγράμματα που ειναι καλυτερα απο το destinator πασχουν απο μη υποστηριξη χαρτών ειναι παπαρια
kostasbm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 δεν αξιζει το κοπο να ασχοληθει κανεις με navι se mercedes bmw vw γιατι απλα δεν εχουν χαρτες και αν υπαρχει χαρτης ειναι για το εθνικο δικτυο της ελλαδας δηλαδη παπαλα
GeorgeTheGreek Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 file yparxei xarths oloklhros apla prepei na pa se antiprosopeia na sto perasoun kai kostizei 600 euro to ksero giati exei rotisei o gnostos mou!apla kai na to vriskame mou fainete poli epikindino na to valeis monos sou giati mporei na sou alaksei xilies duo leitourgies kai na trelathei to autokinito gnomi mou!egos ton gnosto mou tou eipa pliroses 40.000 gia na pareis tin e270 ata 600 kolas?
foufoutios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Το Cd υπαρχει και εχει ολους τους χαρτες για τις μεγαλες πολεις της Ελλαδας... Σε BMW δουλευει 1000%, το εχουν 2 γνωστοι μου απο το θειο και για να μη γρατζουνιστει το original
polaki Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 giati mporei na sou alaksei xilies duo leitourgies kai na trelathei to autokinito gnomi mou Μη λέμε ότι θέλουμε... Το μόνο που κάνει το CD είναι να περιέχει τους χάρτες, τους οποίους διαβάζει το Navi... Ούτε το αυτοκίνητο θα τρελαθεί ούτε κινδυνεύει να πάθει τίποτα...
GeorgeTheGreek Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 den ksero re file to logiko einai auto alla gia germanous les pou otan alakseis ton anaptira se mi official antiprosopeia sou lene xanetai h eggiisi. an kserei kaneis sigoura as mas diafotisei!
kostasbm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 οταν εγω ειπα οι χαρτες δε λενε το ειπα σε συγκριση με χαρτες που ηδη κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα πχ ngi οποιος θελει τους χαρτες μονο για να φαινονται στην οθονη ας ριξει τα 600 και τελος εγω εχω και τα δυο και τα κανω συγκριση και λεω δεν αξιζει να δωσει καποιος ουτε 50 για χαρτες ου δινουν οι εταιρειες BMW MERCEDES AUDI VW για χαρτες εξωτερικου (μεγαλων χωρων της ευρωπης οκ ειναι πολυ καλοι) αλλα για ελλαδα κλαφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.