Προς το περιεχόμενο

battlefield 2 greek server

kabamaru21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εμάς, HEAT δλδ, είναι 62.1.216.138:16567 (για πίστες με οχήματα και αεροπλάνα/ελικόπτερα) ή 85.196.16.205:16567 (για infantry only).

Επίσης μπορείς να ψάξεις με όνομα από τον browser του παιχνιδιού.

Δλδ, να βάλεις ABC ή XXX (ξεχνάω ποια είναι μικρά ή κεφαλαία) που είναι άλλες γνωστές ομάδες στο ελληνικό Battlefield 2. :)

Κοίτα και τα ονόματα των παικτών μέσα, γιατί δεν θυμάμαι αν υπάρχουν και ξένοι XXX.

Δημοσ.

Μάλλον μπαίνω λάθος ώρες!:-)

(στο συγκεκριμένο που λες δεν έχω δοκιμάσει αλλά θα σας επισκεφτώ σίγουρα, αν και δε πολυγουστάρω infantry only)

Δημοσ.

@chpetros: O MYKONOS δεν είναι όμως ranked server

@Cromb: O Infantry των HEAT και ο server GR-OF έχουν μετά το απόγευμα πάντα κόσμο (των GR-OF όμως έχει πολύ lag)

στην αναζήτηση μέσα απο το παιχνίδι γράψε greek ή greece ή gr και θα σου εμφανίσει όλους τους ελληνικούς...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

eksartatai ti akrivws ennoeis antigrafo asfaleias...an exei original serial ginete na beis me antigrafo asfaleias kanonikotata,opou thes...apla kaneis mount ena mini image...an den exeis gnhsio to key tote pali ginete se no ranked servers... ;)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγαπητοι φιλοι ,

Πως μπορω να συνδεθω σε ελληνικο server? , δοκιμασα στα ip που εχετε δωσει αλλα απετυχα .Το παιχνιδι δεν ειναι γνησιο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aγαπητοι φιλοι ,

Εχω το εξης προβλημα , ειχα το Battlefield 2 αντιγραφη στον υπολογιστη μου και επαιζα το game σε αναλυση 1650 χ 1080 . Αναγκαστικα ομως να το αγορασω original απο το Ebay για να παιζω online χωρις προβληματα . Εγκατεστησα το game αλλα στα options δεν μου εμφανιζει αναλυσεις 1680 χ1050 !

Μπορει να με βοηθησει καποιος φιλος?

• 11 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...