Προς το περιεχόμενο

Ψώνια στον Κωτσόβολο Πάτρας!!!

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην αγορά μια τηλεόρασης καλό θα είναι να κάνεις μια έρευνα απο πριν και να ξέρεις τί θέλεις ακριβώς. Μετά απλά συγκρίνεις τιμές στην αγορά και βλέπεις. Αν πηγαίνεις ψάχνοντας στον Κωτσόβολο (και στον κάθε Κωτσόβολο), άκρη δεν θα βγάλεις.

Όσον αφορά τις κεραίες που έχουν ή δεν έχουν και θά' πρεπε να είχαν. Για να φανούν οι δυνανότητες μιας τηλεόρασης το καλύτερο είναι μέσω dvd (blu ray - hd). Με το να βάζουν Μενεγάκη, δουλειά δεν γίνεται. Επίσης θα πρέπει οι ρυθμίσεις στην τηλεόραση (χρώματα κτλ) να έχουν ρυθμιστεί αναλόγως. Όχι όπως τώρα που τις έχουν όπως νά' ναι.

Προσωπικά θεωρώ σπατάλη το να πάρει κανείς μια καλή τηλεόραση.. για να βλέπει τηλεόραση - με τα χάλια που έχει. Μια καλή tv την παίρνουμε για να απολαύσουμε τα dvd μας ή να δούμε έναν καλό αγώνα..αλλά αυτή είναι δική μου άποψη.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προς TIMOUR21

Εδώ ο άλλος ήθελε να δοκιμάσει LCD τηλεόραση με τηλεοπτικό σήμα (!!!!) , ο πωλητής του φταίει?

Εγώ έτσι και ήμουνα πωλητής και μου συνέβαινε κάτι αντίστοιχο, θα φόραγα το ποιο εριστικό μου ύφος και θα τον έστελνα (αυτόν που θα μου ζητούσε κεραία τηλεόρασης για να δοκιμάσει τις LCD/Plasma) στα High End στερεοφωνικά για να τα δοκιμάσει με AM ραδιοφωνικό σήμα.

Ας σοβαρευτούμε...

Κατ'αρχήν μήν μιλάς με τόση σιγουριά.Δεν τα ξέρεις όλα.Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται ( με το μπαρδόν ).

Και εγώ δεν ήξερα τι παίζει αλλά πήγα στα φόρουμ και διαβασα ξαναδιαβασα ρώτησα έψαξα ξαναρώτησα πήγα σε μαγαζία κοιταξα....και πάλι λέω...πως δεν ξέρω και ψάχνω....Τι μας λες εσύ? Μας πετάς στην μάπα το αυτονόητο..."βάλτε ένα dvd". Eγώ είπα εξ αρχής πως ψάχνω μία τηλεόραση για να βλέπουν μεσήλικες τηλεόραση και αντε και κανενα dvd καμμιά φορά. Εαν πάς ( που δεν πήγες) στα forum που ειδικεύονται στις lcd οθόνες θα δείς πως η κάθε μια τηλεόραση έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και συμπεριφορά στο τηλεοπτικό σήμα. Αντιθέτως με ότι πιστεύεις, το να δείξει "καλά" μια νέα οθόνη σε σήμα dvd ειναι λίγο πολύ αναμενόμενο αλλά σε διαφορετικής ποιότητας τηλεοπτικό σήμα έχουν αντίστοιχες διάφορες συμπεριφορές. Αυτό το " Εξωφρενικό " σε εσένα έψαχνα σε ένα " κατάστημα" που με καλεί με εκατομμύρια φυλλάδια και διαφημιστικά σπότ σε εφημερίδες τηλεόραση αλλά και στην εξώπορτά μου και όταν πήγα εκεί είδα σε " παρουσίαση " οθόνες με γελοίας ποιότητα σήμα.

Επίσης, δεν καννιβάλησα την πωλήτρια απλά της εξέθεσα το παράπονό μου. Αυτή φέρθηκε αγενώς.Και στο κάτω κάτω της γραφής εμένα δεν με ενδιαφέρει εάν παίρνει 600 ή 6000 ευρώ,ας κάνει την δουλειά της αξιοπρεπώς όπως προσπαθώ να κάνω και εγώ την δικιά μου εκεί που είμαι.

Τέλος...νομίζω πως είμαι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ.

Δημοσ.
ας κάνει την δουλειά της αξιοπρεπώς όπως προσπαθώ να κάνω και εγώ την δικιά μου εκεί που είμαι.

Νομίζω πως αυτό είναι και το ζουμί.

Δημοσ.
Προς TIMOUR21

Κατ'αρχήν μήν μιλάς με τόση σιγουριά.Δεν τα ξέρεις όλα.Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται ( με το μπαρδόν ).

Δεν είπα οτι τα ξέρω όλα, αλλά θα μου επιτρέψεις στο θέμα LCD/Plasma τηλεοράσεων και High End ακουστικών συστημάτων να ξέρω κάτι παραπάνω διοτι ασχολούμαι χρόνια.

Αν κάποιος απο μας δεν ξέρει τι του γίνεται (μάλλον) αυτός είναι εσύ.

Εκτός αν πιστεύεις (επαναλαμβάνομαι αλλά αναγκάζομαι αφού κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν) οτι απο περιοχή σε περιοχή το σήμα "παίζει". Τουλάχιστον στην αθήνα που μιλάω με 100% σιγουριά.

Τι σημαίνει αυτό? (για να το κάνω όσο ποιο απλό γίνεται...) οτι διαφορετική θα είναι η λήψη σε μία περιοχή και διαφορετική σε άλλη.Μπορεί δηλαδή στο κατάστημα να τα δείχνει όλα τζάμι (κάτι που δεν συνέβαινε στο συγκεκριμένο κατάστημα), να την πάρεις να την πάς εκεί που την προορίζεις, να την συνδέσεις με την κεραία και να δείχνει "χιόνια". Κατανοητό? Δεν είπα τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Γι'αυτο και στα διάφορα τεστ ποιότητας αποικόνησης προτιμούνε να τεστάρουνε με καλό σήμα (DVD, Blue-ray κλπ) παρά με τηλεοπτικό σήμα. Δεν έχει νόημα να διαφωνούμε σε αυτό το κομμάτι μόνο και μόνο για να διαφωνούμε.

Όσο για την πωλήτρια...σίγουρα πρέπει να κάνει την δουλειά της. Και για τα 600 ευρώ που πέρνει για τα 12ωρα που χτυπάει, νομίζω οτι την κάνει σχετικά αξιοπρεπώς. Αν έχεις διαφορετική άποψη, δεκτή και σεβαστή.

Την γνώμη μου για τη συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων την είπα σε άλλο μύνημα.

Δημοσ.

Δηλαδή επρεπε να μήν ζητήσω να έχει καλό σήμα αναλογικής τηλεόρασης γιατί επειδή εσύ οπως λές "ξέρεις" αλλά και έπρεπε να μην ζητήσω καλό σήμα απο dvd HD DVD , Blue Ray DVD γιατί και πάλι είναι too much γιατι η πωλήτρια παιρνει 600 ευρώ! Δηλαδή μας λές ασυναρτησίες.

Οι τηλεοράσεις που έχει δηλαδή εκεί τι ρόλο βαράνε? Πηγαίνει ο κόσμος και θαυμάζει το σασί τους? Λές πως για τα 600 ευρώ που παίρνει κάνει την δουλειά της αξιοπρεπώς...δηλαδή να πώ ευχαριστώ για την ξινίλα που έφαγα? Εάν δηλαδή έπαιρνε 400 ευρώ έπρεπε να με χτυπήσει κιόλας?

Η κάθε μία τηλεόραση έχει τον δέκτη της. Ο κάθε δέκτης δείχνει άλλα. Όπως και κάθε εταιρεία έχει τον δικό της επεξεργαστή εικόνας οπότε για το σήμα του δέκτη που έχει η κάθε μία βγάζει άλλα.Είναι απόλυτα λογικό να δώ την συμπεριφορά της τηλεόρασης για κάθε χρήση που θέλω να κάνω: Αναλογική tv, δορυφορικός Δέκτης, DVD , HD DVD κτλ. Αυτά που γράφεις είναι παράλογα και χωρίς λογικό ειρμό. Λυπάμαι.

Δημοσ.

Στο αρχικό σου μήνυμα passenger57 έχεις δίκιο πάντως. Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα βγάζει η πωλήτρια. Δεν την ανάγκασε κανείς να δουλέψει στον Κωτσόβολο για 600 ευρώ. Αν μπορούσε η ίδια είμαι σίγουρος πως θα είχε καλύτερη δουλειά. Δεν μπορεί όμως απο οτι φαίνεται. Παρόλα αυτά τη δουλειά της θα έπρεπε να την κάνει. Και όταν η δουλειά σου είναι πωλητής- είσαι κάτι σαν υποδοχή δηλαδή- καλώς ή κακώς τρώς όλο το χέσιμο εσύ. Αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν πολλοί πωλητές και αυτοί που είναι στα τηλέφωνα. Τους λες το παράπονό σου και σου λένε ααα δεν φταίω εγώ..ο τεχνικός έφτιαξε το pc (πρόσφατη εμπειρία.. γρρρ) Τον πελάτη όμως δεν τον ενδιαφέρει ποιος φταίει.. τον ενδιαφέρει να εξυπηρετηθεί και αυτό θα έπρεπε να ενδιαφέρει και τον πωλητή. Άλλωστε στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ζήτησες κάτι παράλογο. Να φτιάξουν το σήμα στις κωλοτηλεοράσεις τους ήθελες για να τους δώσεις τα λεφτά σου!

Δημοσ.

Ορίστε...η Μάνη μας έβγαλε ασπροπρόσωπους :)

Απλά μου φαίνεται γελοίο να έχει τόσης έκτασης διαφήμιση ο Κοτσόβωλος και να έχει "0" μηδέν εξυπηρέτηση. Στο πλαίσιο πάς και έρχονται 10 πωλητές και σε ρωτούν αν θέλεις εξυπηρετήσουν και εσυ απλά μια ματιά ρίχνεις, που λέει ο λόγος.

Δημοσ.

Πιστεύω πως αυτό που δεν καταλαβαίνει ο πωλητής των 600? είναι ότι για να γίνει ο διευθυντής των 6000? πρέπει να ενδιαφερθεί σε πολλά επίπεδα για αυτό που κάνει! Η μ@λ@κία αυτή είναι που δέρνει τους ανθρώπους και μετά λένε με αδικούν, δεν με υπολογίζουν και τα λοιπά.

Ε, στην Ελλάδα που η έννοια του πωλητή είναι εντελώς παρεξηγημένη, θα σου έρθει ο άλλος με υφάκι, θα σου κάνει τον παντογνώστη και θα σου την λέει. Για αυτό τα μικρά εξειδικευμένα μαγαζιά είναι (συχνά) πολύ καλύτερα, ο ιδιοκτήτης έχει συνύθως ψώνιο με το αντικείμενο, συχνά είναι ο "πωλητής" και τέλος πάντων θα διαλέξει τους υπαλλήλους πιο προσεκτικά. Άσε που άμα ξέρεις να παζαρεύεις λίγο συνήθως θα πετύχεις τιμές τουλάχιστον ίδιες με Κωτσόβολους και λοιπά.

Δημοσ.

Δεν διαφωνούμε.Με την διαφορά όμως πως εγώ δεν έκανα τον έξυπνο.Απλά ζήτησα το αυτονόητο.Ζήτησα σωστό demostration.Δεν την ρώτησα ποια lcd κανει 1-1 pixel mapping.Επίσης σέβομαι τον κάθε εργαζόμενο διότι και εγώ εργαζόμενος είμαι.

Δημοσ.
Στο πλαίσιο πάς και έρχονται 10 πωλητές και σε ρωτούν αν θέλεις εξυπηρετήσουν και εσυ απλά μια ματιά ρίχνεις, που λέει ο λόγος.

αυτο το εχω καταλαβει κι εγω.ειναι απ'τα λιγα μαγαζια (τοσο στο χωρο οσο και γενικα) που εχουν πολλους υπαλληλους (δεν εχει σημασια που το 90% ειναι ασχετοι βεβαια) και που κυριολεκτικα τρεχουν να σε εξυπηρετησουν

Δημοσ.
αυτο το εχω καταλαβει κι εγω.ειναι απ'τα λιγα μαγαζια (τοσο στο χωρο οσο και γενικα) που εχουν πολλους υπαλληλους (δεν εχει σημασια που το 90% ειναι ασχετοι βεβαια) και που κυριολεκτικα τρεχουν να σε εξυπηρετησουν

Καλύτερο το πλαίσιο λοιπόν σε σχέση με τα υπόλοιπα?

Δημοσ.
Καλύτερο το πλαίσιο λοιπόν σε σχέση με τα υπόλοιπα?

Δεν ειπα αυτο.Ειπα οτι τρεχουν να σε εξυπηρετησουν.Τι να το κανω που δεν ξερουν να σε εξυπηρετησουν...

Δημοσ.
Δηλαδή επρεπε να μήν ζητήσω να έχει καλό σήμα αναλογικής τηλεόρασης γιατί επειδή εσύ οπως λές "ξέρεις" αλλά και έπρεπε να μην ζητήσω καλό σήμα απο dvd HD DVD , Blue Ray DVD γιατί και πάλι είναι too much γιατι η πωλήτρια παιρνει 600 ευρώ! Δηλαδή μας λές ασυναρτησίες.

Υπεδειξέ μου τώρα που ακριβώς συσχέτισα τον μισθό της πωλήτριας με το σήμα της εικόνας. Υπέδειξέ μου, και μετά μίλα για ασυναρτησίες....

Οι τηλεοράσεις που έχει δηλαδή εκεί τι ρόλο βαράνε? Πηγαίνει ο κόσμος και θαυμάζει το σασί τους? Λές πως για τα 600 ευρώ που παίρνει κάνει την δουλειά της αξιοπρεπώς...δηλαδή να πώ ευχαριστώ για την ξινίλα που έφαγα? Εάν δηλαδή έπαιρνε 400 ευρώ έπρεπε να με χτυπήσει κιόλας?

Την ξινίλα δεν την έφαγες απο την πωλήτρια (πάρτο χαμπάρι). Το ποιντ το δικό μου ήταν αντί να κάνεις τον κλανόμαγκα σε μια που πέρνει 600 ευρώ να πας στον διευθυντή της να τον κάνεις....αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού....

Κάτσε λοιπόν εσύ και κάποιοι κάφροι να φωνάζεις στους πωλητές και τις τηλεφωνήτριες και άσε αυτούς που ΠΕΡΝΟΥΝ τις όποιες αποφάσεις να απολαμβάνουν ανενόχλητοι τους παχυλούς μισθούς τους.

Η κάθε μία τηλεόραση έχει τον δέκτη της. Ο κάθε δέκτης δείχνει άλλα. Όπως και κάθε εταιρεία έχει τον δικό της επεξεργαστή εικόνας οπότε για το σήμα του δέκτη που έχει η κάθε μία βγάζει άλλα.Είναι απόλυτα λογικό να δώ την συμπεριφορά της τηλεόρασης για κάθε χρήση που θέλω να κάνω: Αναλογική tv, δορυφορικός Δέκτης, DVD , HD DVD κτλ. Αυτά που γράφεις είναι παράλογα και χωρίς λογικό ειρμό. Λυπάμαι.

Εγώ λυπάμαι περισσότερο, διότι αυτό που γράφω είναι απολύτως σωστό. Διάβασε πάλι τι έχω γράψει (Ή φώναξε κάποιον να σου διαβάσει και να σου εξηγήσει γιατί νομίζω αδυνατείς να καταλάβεις κάτι πραγματικά πολύ απλό) και μετά έλα να με πεις παράλογο.

Η μάλλον δεν με ενδιαφέρει, θα σε αφήσω να πηγαίνεις και να κάνεις τον "καμπόσο" σε άτομα που είναι ανύμπορα να πέρνουν αποφάσεις όσον αφορά την λειτουργία ενός καταστήματως, και δυστυχώς έχουν να αντιμετωπίζουν καθημερινά, άτομα σαν και σένα.

Τέλος.

Δημοσ.

Ολα εξαρτωνται τελικα απο την επιμορφωση των πωλητριων η πωλητων και ειμαστε στο ελεος τους..

Δημοσ.
αντί να κάνεις τον κλανόμαγκα σε μια που πέρνει 600 ευρώ να πας στον διευθυντή της να τον κάνεις....αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού....
Κάτσε λοιπόν εσύ και κάποιοι κάφροι να φωνάζεις στους πωλητές

Τα υβριστικά σου σχόλια δεν με αγγίζουν.Στα τόσα χρόνια που είμαι στο φόρουμ δεν έδωσα δικαίωμα σε κανέναν ούτε προσέβαλλα κάποιον. Νομίζω πως η συμπεριφορά μου προς την πωλήτρια και το κατάστημα ειναι η πρέπουσα. Νομίζω πως το αίτημά μου είναι ορθό και απο τεχνικής απόψεως και τέλος λυπάμαι και ντρέπομαι για την συμπεριφορά σου απέναντί μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...