Προς το περιεχόμενο

Ψώνια στον Κωτσόβολο Πάτρας!!!

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου λέει ο κολλητός μου να πάμε να δούμε μία τηλεόραση lcd για το πατρικό του.Εχοντας διαβάσει τις πολύτιμες συμβουλές - όσες είναι δυνατόν να διαβάσει κανείς - απο τα φόρουμ απου ασχολούνται με AV για να ξέρω που πατάω, πάμε να δούμε 32 ίντσες σε ολα τα μοντέλα στο κατάστημα του Κωτσόβολου στην Πάτρα, στο συγκρότημα του Carrefour το οποίο έχει μεγάλη ποικιλία.

Πάμε εκεί και ολες οι τηλεοράσεις είναι ανοικτές αλλα παίρνουν σήμα μεσω RF από ενα dvd,της κακιάς ώρας.Ψάχνω μια tv να δω εαν πιάνει άλλα κανάλια...τίποτα ..ψάχνω δεύτερη, ασυντόνιστη ψάχνω τρίτη πιάνει αλλά όλα με κάκιστο σήμα. Λέω μα είναι δυνατόν? Πως είναι δυνατόν να επιλέξω? Δεν είναι κοροιδία αυτό? Βλέπω μια καστανόξανθη τύπισσα απο μακρια της κάνω νεύμα να έρθει...Ερχεται.

Της λέω: Χαίρεται! Θα ήθελα να αγοράσω μια lcd 32 ιντσών για τον χώρο μου και θα ήθελα να επιλέξω κάποια απο αυτές....Μαλιστα μου λεει. Έχετε κάτι να μου προτείνετε????Είναι,όμως,δύνατόν να επιλέξω όταν δεν έχετε παρέξει στις τηλεοράσεις σας, ούτε έστω σωστό σήμα απο κεραία.Δεν έχω δίκιο? Και με περισσό θράσσος κάνοντας μία απίστευτη γκριμάτσα του στυλ " τι με ενδιαφέρει εμενα ηλίθιε αγοραστή που τόλμησες να με ενοχλήσεις με την παράλογη απαίτησή σου" μου απαντάει: αυτο να το ζητήσετε απο τον προϊστάμενο.Της λέω..εγώ να το ζητήσω? κάνετε λάθος εσείς να το μεταφέρετε....

Τέλος πάντων, μήπως έχετε τις τελευταίες samsung jasmine, bordeux kai tulip ? Πάει βαριεστημένα στο pc και αφού πατάει 3-4 πλήκτρα μου λέει..." δεν υπάρχουν!" Μάλιστα λέω! Ευχαριστώ...

και φευγει στο τέλος του διαδρόμου....

Αυτά τα όμορφα.Είναι συμπεριφορά προς τον αγοραστή αυτή απο μία μεγάλη αλυσίδα καταστηματων?Δεν έπρεπε να είναι περισσότερο φιλική? Δεν έπρεπε να είναι περισσότερο συγκαταβατική και εξυπηρετική η πωλήτρια? Μήπως ζητάω πολλά? Συγνώμη αν σας κούρασα.Ευχαριστώ

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε μου οι περισσότεροι άνθρωποι στην Πάτρα είναι ζώα,πιστεύω το έχεις καταλάβει όπως και γω που ζω εδώ.Δεν μου φαίνεται παράξενο που σου συμπεριφέρθηκε έτσι,όχι όμως οτι έτσι έπρεπε να κάνει.

Προσωπικά θα της κατέβαζα ένα διάολο,θα έριχνα μια μούντζα και θα έφευγα.

Δημοσ.

Αυτά δε συμβαίνουν μόνο στην Πάτρα.

Κάτι παρόμοιο μου έτυχε πριν χρόνια στο Συκάρη στην Καλλιθέα. Απλά σηκώνεσαι και φεύγεις. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...

Δημοσ.

Μήπως στον Κωτσόβολο που είναι στα Carefour?Γιατί εκεί όλοι έτσι είναι.Τους είχα ρωτήσει για μια φωτογραφική και μου είπαν οτι και σε σένα.

Δημοσ.

δεν εχει να κανει με την πολη αλλα με τις γνωσεις...οταν οι υπαλληλοι ξερουν λιγοτερα απο τον αγοραστη δημιουργουνται προβληματα

Δημοσ.
Μήπως στον Κωτσόβολο που είναι στα Carefour?Γιατί εκεί όλοι έτσι είναι.Τους είχα ρωτήσει για μια φωτογραφική και μου είπαν οτι και σε σένα.

Άσε να ρωτάς έχεις αυτή την φωτογραφική? Και να σου απαντάει "Τί είναι αυτό?"

Δημοσ.
Φίλε μου οι περισσότεροι άνθρωποι στην Πάτρα είναι ζώα,πιστεύω το έχεις καταλάβει όπως και γω που ζω εδώ.Δεν μου φαίνεται παράξενο που σου συμπεριφέρθηκε έτσι,όχι όμως οτι έτσι έπρεπε να κάνει.

Προσωπικά θα της κατέβαζα ένα διάολο,θα έριχνα μια μούντζα και θα έφευγα.

Εντάξει, μην το παρατραβάμε. Όντως όμως οι περισσότεροι πωλητές στην Πάτρα σου δημιουργούν την αίσθηση ότι σου κάνουν χάρη που ασχολούνται μαζί σου.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι θέμα "Πάτρας" 'η "Ιωαννίνων" κλπ ρε παιδιά. Έτυχε οι τύποι να είναι μουντρούχοι. Και εδώ στα Γιάννενα και παντού , ανάλογα την μέρα τους είναι αλλά παίζει κυρίως το αν σε κόβουν ότι μπορούν να σου φωρτώσουν ότι γουστάρουν αυτοί. Διαφορετικά δεν έχει νόημα να ασχολούνται μαζί σου.

Π.χ στον Κωτσόβολο τσακωνόταν φωνασκώντας πωλητής με προϊστάμενο μπροστά μου για την τιμή που μου είπε ο πωλητής, και όταν τους είπα "καλά δεν είναι θέμα, δεν πειράζει" (για να υποστηρίξω τον πωλητή) ο προιστάμενος μου λέει με νευρα "σας παρακαλώ κύριε, είναι εσωτερικό μας το ζήτημα!!!". Ε, δεν μου μοιάζει και για σεβασμός στον πελάτη...

Στα δε elephant η κοπελίτσα μου λέει με ημίξυνα μούτρα

- "δηλαδή αυτό το μοντέλο που ψάχνετε το έχετε δει και αλλού?"

-Ναι

-"δηλαδή ξέρετε και τιμούλα?"

-Ναι

-"Α, καλά. Ε, δεν το έχουμε"

Με λίγα λόγια σε μετάφραση "εδώ εξυπηρετούμε μόνο βλάκες που μπορούμε να τους πλασάρουμε ότι γουστάρουμε και σε ότι τιμή μας βολεύει, όχι ανθρώπους που ξέρουν τί θέλουν"....

Που πάς και εσύ "θέλω αυτό και αυτό"? Ο καλός πελάτης μπαινει μέσα σε ένα μαγαζί σαν του Κωτσόβολου, παίρνει το ύφος του ανίδεου βλάκα που εκστασιασμένος σκέφτεται "ουι ουί ρε μανα'μ τι'ν τούτα τα διαόλια", και απλά λέει: θέλω μια τηλεόραση απο τούτες τσι λεπτές. Ποια 'ειν καλύτερ'?

Εκεί να δεις εξυπηρέτηση....

Δημοσ.
Δεν νομίζω να είναι θέμα "Πάτρας" 'η "Ιωαννίνων"

Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά έχω την αίσθηση ότι εμείς "οι κάτω απ'το κανάλι" είμαστε υπερ του δέοντος υπερόπτες και κουτοπόνηροι. Όσο ανεβαίνεις προς τα πάνω, τα πράγματα καλυτερεύουν.

Δημοσ.

Κάφροι και ανεγκέφαλοι υπάρχουν παντού...μην κατηγορείτε την Πάτρα.Η Πάτρα και επίπεδο έχει και γούστο και παιδεία και πολιτισμό και ευαισθησία. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που την αποκαλούν την πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδος.

Δημοσ.
Κάφροι και ανεγκέφαλοι υπάρχουν παντού...μην κατηγορείτε την Πάτρα.Η Πάτρα και επίπεδο έχει και γούστο και παιδεία και πολιτισμό και ευαισθησία. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που την αποκαλούν την πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδος.

Η Πάτρα είναι δυτική Ελλάδα?Είχα την εντύπωση οτι ήταν Νότια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...