Προς το περιεχόμενο

Nip/Tuck στο Star

vagelisv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρχισε από προχτές στις 12 τα μεσάνυχτα και θα παίζει κάθε βράδυ στο Star. Άρχισε από τον πρώτο κύκλο και από ότι κατάλαβα στόχος του Star είναι να παίζει ο νέος κύκλος στην νέα season.

Η σειρά αφορά τις ζωές 2 φίλων πλαστικών χειρούργων. Ο Sean McNamara είναι ένας από τους πιο ηθικούς ανθρώπους, παντρεμένος με 2 παιδιά. Από την άλλη μεριά ο Christian Troy είναι ένας από τους πιο αλαζονικούς, ευθείς ανθρώπους με τρομερή επιτυχία στις γυναίκες.

Νομίζω ότι είναι από τις συναρπαστικές και εξωφρενικές σειρές (σκέτη παράνοια) και νομίζω ότι θα γεμίσει το καλοκαίρι σας. Όπως και να έχει αποτελεί μια πάρα πολύ καλή λύση αν είσαι σπίτι 12 το βράδυ και την προτείνω ανεπιφύλακτα. Επίσης να πω ότι το recap είναι πολύ καλό και ακόμη και αν κάποιος έχει χάσει μερικά επεισόδια μπαίνει αμέσως στο κλίμα. Η σειρά είναι σχεδόν ακατάλληλη να προσθέσω αφού το sex είναι πρακτικά σε κάθε επεισόδιο του (με κάθε δυνατό τρόπο, σε κάθε δυνατό χώρο).

Αυτά... Καλό καλοκαίρι!!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ από τα 2 πρώτα επεισόδια που είδα φαίνεται πολύ καλό. Ξέρει κανείς άν έχει κυκλοφορήσει σε dvd εδώ στην Ελλάδα?

Δημοσ.

Αρκετά καλή και με ωραίες ερμηνείες.

Αν δε κάνω λάθος έχει πάρει και αρκετά βραβεία στην Αμερική υπερκεράζοντας Lost και Grey's Anatomy....

Δημοσ.

Πολυ καλη σειρα,σημερα την ειδα πρωτη φορα,καλο για αποτοξεινωση απο λοστ κ πρισον μπρεηκ,τωρα το καλοκαιρι....ποτε θα βαλουν κανα baywatch ξανα ρε γμτ μου....

Δημοσ.

Εγω παροτι ειχα ακουσει μονο καλα λογια, δεν ενθουσιαστηκα. Περιεργη σειρα (οχι μονο λογω θεματολογιας) σιγουρα αλλα οχι κατι το "κολληματικο".

Αυτος ο πιτσιρικος δεν μοιαζει με τον Μαρτακη? :)

Δημοσ.

Διάβασα ενα άρθρο σε ένα περιοδικό το οποίο υποστηρίζει πως αυτή η σειρά έχει φτιαχτεί για να αβατζάρει τις πλαστίκες επεμβάσεις και να εξεικιώσει τον κόσμο με αυτές.

Δημοσ.
Διάβασα ενα άρθρο σε ένα περιοδικό το οποίο υποστηρίζει πως αυτή η σειρά έχει φτιαχτεί για να αβατζάρει τις πλαστίκες επεμβάσεις και να εξεικιώσει τον κόσμο με αυτές.

Βασικα εχοντας δει ολη την σειρα θα ελεγα το ακριβως αντιθετο...

Δημοσ.
Πολυ καλη σειρα,σημερα την ειδα πρωτη φορα,καλο για αποτοξεινωση απο λοστ κ πρισον μπρεηκ,τωρα το καλοκαιρι....ποτε θα βαλουν κανα baywatch ξανα ρε γμτ μου....

Βγαίνουμε off topic αλλά το Αλφα κάθε σαββατοκύριακο θα σου κάνει το χατήρι :-D. Και κάποια στιγμή το Αντέννα βάζει την ταινία (ούτε ήξερα οτι υπήρχε)

Πάντως με τη σειρά κολλάω κάθε μέρα και περισσότερο.

Δημοσ.
Βασικα εχοντας δει ολη την σειρα θα ελεγα το ακριβως αντιθετο...

Συμφωνώ vagelisv και μάλιστα σχημάτισα αυτή την εντύπωση βλέποντας ένα επεισόδιο μόνο.

Δημοσ.

to nip tuck einai fovero kai exei apistefta special fx stis enxirisis apo tous kaliterous sto idos tous sto holywood!

must see gia frikoules me enxirisis kai special fx.. alla se kati fasis kanei ligo koilia ego exo dei olous tous kiklous mexri kai ton telefteo episode (i gineka mou to latrevei)

o kalliteros koiklos gia mena einai o 3tos milame ginete kiriolektika tis p@@@@s!

Δημοσ.

Σοβαρά;;

Ο πρώτος κύκλος ήταν πάρα πολύ καλος.

Ο δεύτερος έτσι κ έτσι..

Ο τρίτος όμως συναγωνιζόταν άνετα σε σεναριακές φανφάρες τον Φώσκολο..

Δηλαδή στον τρίτο κύκλο αυτά που συνέβησαν στους 2 γιατρούς με αποξένωσαν πλήρως απο τους χαρακτήρες γιατί δεν ήταν καθόλου ρεαλιστικά.

Και δεν έιναι μια σειρά περιπέτειας/φαντασίας όπως το Lost πχ...

Υποτίθεται πως συνδέεσαι με τους χαρακτήρες ως ανθρώπους της διπλανής πόρτας και όχι ως χαρακτήρες fiction movie..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...