Mystirios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 αυτό το καιρό τα πακέτα είναι 6μηνα με 119?. Αυτό σημαίνει 119? για 6 μήνες + 12μηνη δέσμευση ή μετά το 6μηνο μπορώ να κάνω διακοπή? Απ οτι έψαξα δεν υπάρχει 12μηνη δέσμευση - γίνεται μετά τον 6ο μήνα διακοπή αλλα για καλό και για κακό μπορεί να με βεβαιώσει και κανένας άλλος απο προσωπική του εμπειρία? Γιατί είδα για 12μηνη δέσμευση σε κάποια άλλα πακέτα που κυκλοφορούν τώρα τελευταία. By the way απο ταχύτητες στο δίκτυο τους καλά πάνε? καλύπτεται η περιοχή μου για 10mbps , αλλά δε ξέρω κατα πόσο θα τα πιάσω Επίσης απο άποψη ενεργοποιήσης , θα χρειαστεί να περιμένω κανα μήνα / δίμηνο ή σε κανα 15ημερο θα παίζω όπως θεωρητικά γίνεται?
GabrielConnor Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Αν λές το ADSL-in-a-box της Forthnet τότε ναι έχει 12μηνη δέσμευση.Δηλαδή προπληρώνεις τους 6 μήνες με την αγορά του πακέτου και μετά πρέπει να μείνεις άλλους 6 στην υπηρεσία.
costas ioannoy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Καμια δεσμευση μετα τους 6 μηνες. Εγω στους 5 μηνες ζητησα διακοπη και με πηραν τηλ να μου κανουν προσφορα για νεο 6μηνο με 2 μηνες δωρο. Δεχτηκα για να μη μπω ξανα σε διαδικασια ενεργοποιησης της γραμμης adsl
kallair Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 den exei kamia desmeusi to adsl in a box pera tin eksamini. mono stis periptoseis twn prosforwn opou apaitousan 12mini sindesi (px 12mini simdesi 2mbit sta 21,5 an thimamai kala) ipirxe auti i apaitisi...
S2Katana Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Καμια δεσμευση μετα τους 6 μηνες. Εγω στους 5 μηνες ζητησα διακοπη και με πηραν τηλ να μου κανουν προσφορα για νεο 6μηνο με 2 μηνες δωρο.Δεχτηκα για να μη μπω ξανα σε διαδικασια ενεργοποιησης της γραμμης adsl Eτσι ακριβως +1 στον Kallair.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.