Προς το περιεχόμενο

έτσι ξαφνικά δεν ανοίγει

harrys23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ενα pc με athlon 64x2 4600 2-3 σκληρους 200αριδες το απόγευμα έβαλα κανονικά κάτι αγγελίες στο forum το έκλεισα πήγα για καφεδάκι και τώρα που έρχομαι παπαλα.

δηλαδή πατάω το κουμπί δεν κάνει μπιπ δεν δειχνη τίποτα στην οθόνη δεν bootarei καν ούτε bios ούτε τίποτα.

Bεβαια τα έβγαλα όλα από μέσα πέρασα μια μια κάρτα οθόνης μια μια μνημη τίποτα να μην τα πολυλογώ ξερετε έκανα όλα τα τεστ τα κλασικά που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις.τίποτα τίποτα τίποτα το μόνο που δεν έκανα ήταν να τσεκάρω το τροφοδοτικό δεν έχω άλλο μωρέ τα έδωσα ολα.

τι λέτε να ειναι ??

με παραξενεύει που δεν κάνει ουτε το πρώτο μπιπ και το παράξενο ειναι οτι δε κλεινη απο το κουμπί του κουτιού μονο απο το τροφοδοτικό.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

λες ?? καλα ολο το pc εχει εγγυηση πλαισιο το εφτιαξα τον γεναρη αλλα ελεγα για να μην μου το κρατησουν 2-3 μερες να εκανα καμια δοκιμη .

μηπως ειναι καρτα γραφικων ??και δεν συνεχιζει για το μπουταρισμα ??

Δημοσ.
παιρνει ρευμα παντως ετσι?

ρευμα παιρνει και τα fan δουλευουν και σκληρους ακουω .

Δημοσ.
Μαλλον για mobo που αυτοκτονησε μου ακουγεται...:(

λες ?? καλα αμα ειναι mobo τι να πω τον ιανουαριο την πηρα την Asus M2N-SLI Deluxe και απο οτι ειχα ρωτησει δεν εβγαλαν και πολλες προβληματα.

Δημοσ.
ρευμα παιρνει και τα fan δουλευουν και σκληρους ακουω .

Opote den fainetai san kapoio provlima trofodotikou....

To gegonos oti, den dinei kanenan apo tous syndiasmous "beeps", pou simainoun lathos se mnimi i vga, alla oute kai to aplo ena beep (oti diladi einai ok) odigei pithanologika se provlima/sfalma mitrikis :(

Δημοσ.

Αμα σου εκανε beep και μετα σου εκληνε επιτοπου, θα εφταιγε το psu{μου εχει συμβει σε εμενα αυτο}.Αλλα απο την στιγμη που δεν κανει ουτε beep τοτε το ποιο πιθανον να φταιει η motherboard

Δημοσ.
λες ?? καλα αμα ειναι mobo τι να πω τον ιανουαριο την πηρα την Asus M2N-SLI Deluxe και απο οτι ειχα ρωτησει δεν εβγαλαν και πολλες προβληματα.

αυτα ειναι τυχερα καποιος θα την πατησει

Δημοσ.

Οκ να είστε καλά για τις γρήγορες απαντήσεις σας πρωί πρωί πλαίσιο και βλέπουμε το άσχημο είναι ότι τα καθυστερούν πολύ μωρέ στο service τους 4 μέρες πήρε ενός γνωστού μου για αντικατάσταση μητρικης.

ευτηχως εχω και το δευτερο pc που σας γραφω αλλα και το laptop οποτε δεν χανω την επαφη με ολους εσας.

Thank you allot :)

edit : θα σας πω τι ήταν τελικά σε λίγες μερούλες .

Δημοσ.

Kατ'αρχήν κάνε κάτι πολύ απλό, μπορεί να σου ακουστεί κουφό, όμως το έχω πάθει...

Υπάρχει περίπτωση να έχει φάει σκάλωμα το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο, αποσύνδεσέ τα και δοκίμασε να τον ανοίξεις... (μην γελάς και δοκίμασέ το)..

Αν δεν, βγάλε όλες τις μνήμες, και δοκίμαζέ τες μία μία μέχρι να ανάψει...

Αν πάλι δεν, εδώ είμαστε.. :)

Δημοσ.
Kατ'αρχήν κάνε κάτι πολύ απλό, μπορεί να σου ακουστεί κουφό, όμως το έχω πάθει...

Υπάρχει περίπτωση να έχει φάει σκάλωμα το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο, αποσύνδεσέ τα και δοκίμασε να τον ανοίξεις... (μην γελάς και δοκίμασέ το)..

Αν δεν, βγάλε όλες τις μνήμες, και δοκίμαζέ τες μία μία μέχρι να ανάψει...

Αν πάλι δεν, εδώ είμαστε.. :)

τα έχω κάνει ολα που αναφέρεις φίλτατε όλους τους συνδυασμούς το εχω αφήσει με μια μνήμη ένα σκληρό μια κάρτα γραφικών και το καλώδιο τις οθόνης πάλι τίποτα .μάλλον μητρική είναι δεν εξηγείτε αλλιώς

Δημοσ.

Πάντως αν δεν βαριέσαι να το ψάξεις, ορισμένες mobo (δεν ξέρω για την δική σου) δεν σε ειδοποιούν για τυχόν σφάλμα με τα κλασσικά μπιπ, αλλά με καποιους συνδιασμούς στα led που έχουν μέσα...

Αν έχεις ακόμα το manual της, τσέκαρέ το... ;)

btw εμένα προχθές μου αντικατέστησαν την κάρτα γραφικών σε 15 λεπτά στο πλαίσιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...