ondoin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Προσπαθω εδω και 2 ωρες να γραψω ενα CD αλλα συνεχεια μου λεει οτι δεν εχω τοποθετησει μεσα CD!Κατεβασα και προσπαθησα να το κανω με 4 αλλα,διαφορετικα προγραμματα αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.Αλλξα και το CD που ειχα βαλει και εβαλα ενα αλλο και επισης προσπαθησα να αντιγραψω και αλλα αρχει απο αυτο που ηθελα αρχικα.Τιποτα ομως. Οταν ανοιξα τον υπολογιστη και εβαλα μεσα το πρωτο CD -αν και δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειχα την πορτα του μπαλκονου ανοιχτη- νομιζω οτι ακουσα ενα μικρο περιεργο θορυβο.Λετε να εχει χαλασει κατι?Υπαρχει καποιος τροπος να βρω τι φταιει?
ondoin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Eιναι LG. Model HL-DT-STDVDRAM GSA-4163B A102
blackstar Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 dokimase kapoio alo programa, px imgburn gia arxh.
regent Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 dokimase kapoio alo programa, px imgburn gia arxh. Κατεβασα και προσπαθησα να το κανω με 4 αλλα,διαφορετικα προγραμματα αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Μάλλον το δοκίμασε ήδη αυτό. Εγώ θέλω να ρωτήσω αν το 2ο δισκάκι είναι της ίδιας μάρκας. Αν ναι δοκίμασε να δεις αν σου κάνει και με άλλης μάρκας δισκάκια τα ίδια. Επίσης απεργοποίησε το σύστημα σου και προσπάθησε να επανατοποθετήσεις/αλλάξεις την καλωδιοταινία μήπως και κάτι τρέχει με αυτή. Τέλος, κάνε firmware update για το αντιγραφικό σου. Το firmware που έχεις είναι αρκετά παλιό. Έχουν βγει 4 νεότερα. Το τελευταίο είναι το Α106 που θα το βρεις εδώ. Πιστεύω πως, αν τα υπόλοιπα δεν συμβαίνουν, αυτό θα σου λύσει το πρόβλημα...
ondoin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Λοιπον,δοκιμασα και αλλες μαρκες CD.Aκομα και γνησια CD μουσικης αλλα συνεχει λεει οτι ο driver ειναι αδειος. Οταν λες "απεργοποίησε το σύστημα σου και προσπάθησε να επανατοποθετήσεις/αλλάξεις την καλωδιοταινία" πως ακριβως θα το κανω αυτο γιατι ειμαι και λιγο ασχετος. Επισης,για το firmware εισαι απολυτα σιγουρος οτι ειναι αυτο?Μην το κανω εγκατασταση και εχω αλλα προβληματα μετα.
blackstar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 kleinis to pc, 3ebidoneis tis bides, kai bgazeis thn kalodiotainia. Enalaktika an 8es mporeis na dokimasis me ena boot cd (p.x. ton windows) an tre3i to setup, tote exeis problima sthn eggatastasi, an den tre3i malon to dvd-rw exei f8asi sto telos.
dragon_syr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μου ειχε τυχει μια περιπτωση με το δικο μου στην οποια διαβαζε τα παντα , και εγγραφε μονο cd . Τα dvd δεν μπορουσε να τα γραψει. Το εστειλα (ηταν στην εγγυηση) και μου εστειλαν καινουριο με την βλαβη προβλημα στο ματι του dvd. Μαλλον ετοιμασου για new.
datanet Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 kleinis to pc, 3ebidoneis tis bides, kai bgazeis thn kalodiotainia. Enalaktika an 8es mporeis na dokimasis me ena boot cd (p.x. ton windows) an tre3i to setup, tote exeis problima sthn eggatastasi, an den tre3i malon to dvd-rw exei f8asi sto telos. κανε αυτο που ειναι ευκολο για αρχη και βαλε 80pin ταινια
regent Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Επισης,για το firmware εισαι απολυτα σιγουρος οτι ειναι αυτο?Μην το κανω εγκατασταση και εχω αλλα προβληματα μετα. Αυτό είναι. Κοίτα και στο επίσημο site της LG εδώ. Δώσε τα στοιχεία σου (ήπειρο, χώρα) και μετά διάλεξε DVD-ROM (Writer) το λειτουργικό σου και ψάξε. Θα το βρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.