Προς το περιεχόμενο

Pws ka8arizw to keyboard

Mariosxaniaomg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα φίλε, απλά ξεβίδωσέ το και βγάλε τα κουμπιά ένα ένα, καθαρίζοντας από κάτω. Εγώ έτσι το είχα κάνει παλαιότερα, αλλά σε ένα αρκετά παλιό πληκτρολόγιο, δεν νομίζω όμως να υπάρχει διαφορά:P

Δημοσ.

μπορείς πολύ απλά άμα βαριέσαι να ασχοληθείς πολύ, να το γυρίσεις ανάποδα και να το κοπανήσεις, (όχι πολύ δυνατά ε),5-6 φορές σε ένα πάγκο να φύγουν καπνά, νύχια,:P, και ότι άλλο μπορεί να τρυπώσει ανάμεσα στα πλήκτρα... :mrgreen:

Δημοσ.

Πες με άπληστο αλλά.. όταν φτάσει σε ένα σεβαστό σημείο μπίχλας το keyboard.. πάω και παίρνω καινούριο :P .. περισσότερο κοστίζουν τα καθαριστικά!

Δημοσ.

Όλα τα πληκτρολόγια καθαρίζουν μια χαρά με αναποδογύρισμα και ταρακούνημα (ή ελαφρή κοπάνημα).

Για τη βρώμα πάνω στα πλήκτρα, στα λευκά τουλάχιστον, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

1- για όσους βαριούνται.

Χαρτί κουζίνας νοτισμένο καλά με υγρό καθαρισμού για τζάμια ή για επιφάνειες κουζίνας ή μπάνιου...

Τρελό αποτέλεσμα, θέλει υπομονή και καλό στέγνωμα πριν τη χρήση.

2- για μερακλήδες.

Βγάζουμε τα πλήκτρα και τα βουτάμε σε λεκάνη με ότι έχουμε πρόχειρο εκεί κοντά.

Με λίγο τρίψιμο θα γίνουν σαν καινούργια, το υπολοιπο κομμάτι καθαρίζεται όπως στο 1.

Όλα τα καλής ποιότητας πληκτρολόγια γίνονται πραγματικά σαν καινούργια.

Αυτά.

Καλό καθάρισμα

Δημοσ.
Όλα τα πληκτρολόγια καθαρίζουν μια χαρά με αναποδογύρισμα και ταρακούνημα (ή ελαφρή κοπάνημα).

Για τη βρώμα πάνω στα πλήκτρα, στα λευκά τουλάχιστον, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

1- για όσους βαριούνται.

Χαρτί κουζίνας νοτισμένο καλά με υγρό καθαρισμού για τζάμια ή για επιφάνειες κουζίνας ή μπάνιου...

Τρελό αποτέλεσμα, θέλει υπομονή και καλό στέγνωμα πριν τη χρήση.

2- για μερακλήδες.

Βγάζουμε τα πλήκτρα και τα βουτάμε σε λεκάνη με ότι έχουμε πρόχειρο εκεί κοντά.

Με λίγο τρίψιμο θα γίνουν σαν καινούργια, το υπολοιπο κομμάτι καθαρίζεται όπως στο 1.

Όλα τα καλής ποιότητας πληκτρολόγια γίνονται πραγματικά σαν καινούργια.

Αυτά.

Καλό καθάρισμα

Και με ενα μωρομάντηλο γίνεται καλή δουλειά.

Δημοσ.

Μόλις έριξα μια ματιά στο πληκτρολόγιό μου το οποίο δεν έχω καθαρίσει ποτέ και το έχω τρία χρόνια. Εστία μόλυνσης είναι το άτιμο. Τα πλήκτρα είναι κουμπωτά αλλά πως τα βγάζω έξω; Δε μπορώ να τα πιάσω με τα δάχτυλά μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

eixa diavasei prin merikous mhnes oti meta apo ereuna vrhkan oti perissotera mikrovia-vakthridia mazeuei to plhktrologio para h xestra :P

Δημοσ.

Mόλις έβγαλα το space. Παναγία μου! Δεν φαντάζεσαι πόσο δίκαιο έχει η έρευνα που αναφέρεις. :mrgreen::mrgreen:

Πωπω, πολύ αηδία μιλάμε. Που να βγάζω ένα ένα τα πλκήκτρα και να τα ξαναβάζω. Πάει για ebay..

Δημοσ.

Πριν μερικες μερες καθαρισα το keyboard του laptop μου (LG P1). Μου πηρε περιπου 40 λεπτα και ειναι αρκετα ευκολη διαδικασια αρκει να εισαι Π Ρ Ο Σ Ε Κ Τ Ι Κ Ο Σ.

1) Βγαζεις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ φωτογραφια το πληκτρολογιο για να ξερεις μετα που παει το καθε κουμπι. Αν δεν εχεις ψηφιακη απλα σχεδιασε τα κουμπια σε ενα χαρτι.

2) Τραβας τα κουμπια με σχετικη δυναμη (προσοχη μη σπασεις τιποτα).

3) Καθαριζεις τα κουμπια με οινοπνευμα και μπατονετες των αυτιων (δε παθαινουν τιποτα μην ανησυχεις).

4) Με μπατονετα ελαχιστα βρεγμενη καθαριζεις και το πλαισιο στο laptop που βρισκονται τα κουμπια.

5) Βαζεις τα κουμπια στο laptop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...