Mariosxaniaomg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Paidia pws mporw na ka8arisw to keyboard moy gia peite kamia lysh.GIati merika koympia den patioyntai.Eyxaristw.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Yπαρχει ενα πολυ καλο θεμα... Use the search! ''Παρακαλω''
v-tidus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δεν είναι τίποτα φίλε, απλά ξεβίδωσέ το και βγάλε τα κουμπιά ένα ένα, καθαρίζοντας από κάτω. Εγώ έτσι το είχα κάνει παλαιότερα, αλλά σε ένα αρκετά παλιό πληκτρολόγιο, δεν νομίζω όμως να υπάρχει διαφορά
liopyr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 μπορείς πολύ απλά άμα βαριέσαι να ασχοληθείς πολύ, να το γυρίσεις ανάποδα και να το κοπανήσεις, (όχι πολύ δυνατά ε),5-6 φορές σε ένα πάγκο να φύγουν καπνά, νύχια,, και ότι άλλο μπορεί να τρυπώσει ανάμεσα στα πλήκτρα...
tasosrs2000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Εγώ έβγαλα όλα τα κουμπιά(είναι κουμπωτά).Αλλά αν το κάνεις να προσέχεις,μην τα βάλεις μετά όπου να'ναι.
panagos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Πες με άπληστο αλλά.. όταν φτάσει σε ένα σεβαστό σημείο μπίχλας το keyboard.. πάω και παίρνω καινούριο .. περισσότερο κοστίζουν τα καθαριστικά!
dpolal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Όλα τα πληκτρολόγια καθαρίζουν μια χαρά με αναποδογύρισμα και ταρακούνημα (ή ελαφρή κοπάνημα). Για τη βρώμα πάνω στα πλήκτρα, στα λευκά τουλάχιστον, μπορείτε να κάνετε τα εξής: 1- για όσους βαριούνται. Χαρτί κουζίνας νοτισμένο καλά με υγρό καθαρισμού για τζάμια ή για επιφάνειες κουζίνας ή μπάνιου... Τρελό αποτέλεσμα, θέλει υπομονή και καλό στέγνωμα πριν τη χρήση. 2- για μερακλήδες. Βγάζουμε τα πλήκτρα και τα βουτάμε σε λεκάνη με ότι έχουμε πρόχειρο εκεί κοντά. Με λίγο τρίψιμο θα γίνουν σαν καινούργια, το υπολοιπο κομμάτι καθαρίζεται όπως στο 1. Όλα τα καλής ποιότητας πληκτρολόγια γίνονται πραγματικά σαν καινούργια. Αυτά. Καλό καθάρισμα
tasosrs2000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Όλα τα πληκτρολόγια καθαρίζουν μια χαρά με αναποδογύρισμα και ταρακούνημα (ή ελαφρή κοπάνημα). Για τη βρώμα πάνω στα πλήκτρα, στα λευκά τουλάχιστον, μπορείτε να κάνετε τα εξής: 1- για όσους βαριούνται. Χαρτί κουζίνας νοτισμένο καλά με υγρό καθαρισμού για τζάμια ή για επιφάνειες κουζίνας ή μπάνιου... Τρελό αποτέλεσμα, θέλει υπομονή και καλό στέγνωμα πριν τη χρήση. 2- για μερακλήδες. Βγάζουμε τα πλήκτρα και τα βουτάμε σε λεκάνη με ότι έχουμε πρόχειρο εκεί κοντά. Με λίγο τρίψιμο θα γίνουν σαν καινούργια, το υπολοιπο κομμάτι καθαρίζεται όπως στο 1. Όλα τα καλής ποιότητας πληκτρολόγια γίνονται πραγματικά σαν καινούργια. Αυτά. Καλό καθάρισμα Και με ενα μωρομάντηλο γίνεται καλή δουλειά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 an exei mpixla ths prokophs ena mwromanthlo den ftanei oute gia to space (pou leei o logos )
Skylined Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μόλις έριξα μια ματιά στο πληκτρολόγιό μου το οποίο δεν έχω καθαρίσει ποτέ και το έχω τρία χρόνια. Εστία μόλυνσης είναι το άτιμο. Τα πλήκτρα είναι κουμπωτά αλλά πως τα βγάζω έξω; Δε μπορώ να τα πιάσω με τα δάχτυλά μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 eixa diavasei prin merikous mhnes oti meta apo ereuna vrhkan oti perissotera mikrovia-vakthridia mazeuei to plhktrologio para h xestra
Skylined Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Mόλις έβγαλα το space. Παναγία μου! Δεν φαντάζεσαι πόσο δίκαιο έχει η έρευνα που αναφέρεις. :mrgreen: Πωπω, πολύ αηδία μιλάμε. Που να βγάζω ένα ένα τα πλκήκτρα και να τα ξαναβάζω. Πάει για ebay..
tasosrs2000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Αν πάρεις ένα κατσαβιδάκι και το πιέσεις λίγο προς τα πάνω βγαίνουν εύκολα.Εγώ τα έβγαλα με ένα ψαλιδάκι.
nrg_polini Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Πριν μερικες μερες καθαρισα το keyboard του laptop μου (LG P1). Μου πηρε περιπου 40 λεπτα και ειναι αρκετα ευκολη διαδικασια αρκει να εισαι Π Ρ Ο Σ Ε Κ Τ Ι Κ Ο Σ. 1) Βγαζεις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ φωτογραφια το πληκτρολογιο για να ξερεις μετα που παει το καθε κουμπι. Αν δεν εχεις ψηφιακη απλα σχεδιασε τα κουμπια σε ενα χαρτι. 2) Τραβας τα κουμπια με σχετικη δυναμη (προσοχη μη σπασεις τιποτα). 3) Καθαριζεις τα κουμπια με οινοπνευμα και μπατονετες των αυτιων (δε παθαινουν τιποτα μην ανησυχεις). 4) Με μπατονετα ελαχιστα βρεγμενη καθαριζεις και το πλαισιο στο laptop που βρισκονται τα κουμπια. 5) Βαζεις τα κουμπια στο laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.