Προς το περιεχόμενο

πως θα βαλω υπογραφη ??

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει πως θα βαλω υπογραφη ??

παω επεξεργασια υπογραφης,γραφω κατι για να δω εαν δουλευει αλλα δεν μου βγαζει τιποτα....

τι κανω λαθος??

και θελω να μου πειτε επισης πως θα ανεβασω μια εικονα....

Δημοσ.

Μήπως αφού κάνεις ότι κάνεις στο τέλος δεν πατάς αποθήκευση υπογραφής?

Όσο για την εικόνα, όταν βριες το link της απλά το αντιγράφεις και πατάς το προτελευταίο κουμπί που βλέπεις όταν γράφεις έναμ μήνυνα... Εκεί δίνεις το link της εικόνας και όλα Ο.Κ

Δημοσ.

το link ομως πως το βρησκεις !!!!

εαν θυμαμε καλα υπηρχε μια ιστοσελιδα που στο ελεγε ε?

Δημοσ.

Βρίσκεις μια εικόνα που θέλεις, αρκεί να πληροί τους όρους που αφορούν τις υπογραφές: μέχρι 400x90 pixels, 100 kb το πολύ.

Την ανεβάζεις στο http://www.imageshack.us ή όπου αλλού θέλεις και σε βολεύει και στη συνέχεια βάζεις το URL μέσα σε image tag.

Κάπως έτσι:

lala.jpg[b][color=Red]

Έχω την εντύπωση όμως πως η υπογραφή σου θα φαίνεται στα posts που θα κάνεις μετά την επεξεργασία της.

Στα προηγούμενα posts σου νομίζω πως δεν θα εμφανίζεται.

Φυσικά, ό,τι και να βάλεις στην υπογραφή σου (κείμενο/εικόνα), με το που την φτιάξεις όπως θέλεις, θα πρέπει να πατήσεις «Save Signature».

Ακριβώς όπως σου είπε και ο Sellers. blink.gif

Δημοσ.

Κοίταξε εγώ ας πούμε όποτε έβαλα εικόνα ήταν απο το Google και εκεί στο δίνει με την μία όταν ψάχνεις την εικόνα. Αν θες να βάλεις εικόνα που είναι ήδη στον υπολογιστή σου δεν ξέρω αν γίνεται με τον ίδι τρόπο... Δοκίμασε (δεν μπορώ να δοκιμάσω αυτην την στιγμή εγώ)...

Δημοσ.

Cristina ηταν οπως ακριβως τα ελεγες...

σε ευχαριστω πολυ.

τωρα μπορω να περαματιστω λίγο...

(φοβερο το avatar σου)....byeee.

• Moderators
Δημοσ.

Φαινεται και στα προηγουμενα ποστ.

Με refresh ομως μετα απο χρηση της γρηγορης απαντησης.

Δημοσ.

βασικα σε καποια παλαιωτερα post το βγαζει και σε αλλα οχι....

ποιος να ξερει αραγε γιατι....

Δημοσ.
Φαινεται και στα προηγουμενα ποστ.

Με refresh ομως μετα απο χρηση της γρηγορης απαντησης.

βασικα σε καποια παλαιωτερα post το βγαζει και σε αλλα οχι....

ποιος να ξερει αραγε γιατι....

Όταν δεν έχεις βάλει ποτέ υπογραφή, στα posts σου δεν υπάρχει η επιλογή «Show your signature» που βρίσκεται στο κάτω μέρος του textbox που γράφεις το κείμενο του post.

Αυτό εμφανίζεται και είναι by default επιλεγμένο από τη στιγμή που θα βάλεις οτιδήποτε στην υπογραφή σου.

Αν την βγάλεις κάποια στιγμή και κάνεις posts, αυτή η επιλογή δεν θα υπάρχει και πάλι σε κανένα post που έχεις κάνει δίχως υπογραφή. Στα προηγούμενα θα υπάρχει όμως.

Αν την ξαναβάλεις, αυτά τα posts που είχες κάνει όταν δεν είχες, θα συνεχίσουν να μην έχουν υπογραφή γιατί όταν τα έκανες δεν ήταν επιλεγμένο το «Show your signature».

Αν έχεις υπογραφή και δεν εμφανίζεται σε κάποια posts υπάρχει η πιθανότητα να έχεις αποεπιλέξει manually το «Show your signature».

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...