pappous_soulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ήθελα να ρωτίσω πως μπορώ να κάνω χαρτιά για αίτηση στον ΟΤΕ αλλά και που τα δίνω. Ξέρετε,αυτό που κάνουν οι φοιτητές,που τους παίρνουν με βάση το απολυτήριο του λυκείου με σύμβαση ενός έτους. Επίσης θα'θελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος πόσα σου δίνουν το μήνα. Ευχαριστώ.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Πρέπει να βγει προκήρυξη για θέσεις μου φαίνεται, κ αυτό γίνεται ανά μεγάλα διαστήματα γτ σκάει ΠΟΛΥΣ κόσμος κάθε φορά και έχουνε καβάτζες.
konnos86 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Η προκηρυξη ειναι καθε 2 χρονια περιπου, η τελευταια προκηρυξη ηταν τον Οκτωβριο του 2006 οποτε, η επομενη αναμενεται φθινοπωρο 2008.Οι αιτησεις ηταν 15-20 χιλιαδες!!!!Η καταταξη γινεται με το απολυτηριο,απαραιτητη προυποθεση ειναι να εισαι φοιτητης (και μεταπτυχιακος), ισχυουν σαν ειδικη ομαδα οι Πολυτεκνοι.Ο μισθος κυμαινεται περι τα 420 eurws το μηνα, αναλογα και με το τμημα.Για οτι αλλο θες ρωτησε με,ειχα δουλεψει πριν δυο χρονια με 8μηνη, και πριν εναμιση μηνα ξεκινησα 12μηνη συμβαση.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δηλαδή υπάρχουν διάφορα τμήματα που σε βάζουν να δουλέψεις? Είναι διαφορετικός ο μισθός για κάθε τμήμα? Γιατί ακούω διάφορα πράγματα.Έχω ακούσει άτομα να λένε οτι πληρώνουν 700 ευρώ το μήνα,800 ευρώ το μήνα,ο silverthan λέει πως είναι γύρω στα 350,εσύ λες οτι είναι γύρω στα 420,κτλ... Έχω μπερδευτεί...τι λέτε? Αξίζει να ασχοληθώ ή είναι καλύτερα να ψάξω αλλού για δουλειά? (και σερβιτόρος δεν με χαλάει...)
silverthan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Τι απολυτήριο έχεις? (για να δούμε αν έχεις ελπίδα)
Zderg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Γενικα πιστευω οτι αξιζει.. Δεν κανεις κ τπτ.. Και γω θα παω αν βγει προκυρηξη απο σεπτεμβριο.. Με απολυτηριο 18,2 περναω;; Οι ξενες γλωσσες παιζουν ρολο;;
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Έχω βγάλει 16.8 αν θυμάμαι καλά.Δεν είναι και κανα σπουδαίο απολυτήριο,αλλά λέμε τώρα...:-P
Zderg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Φιλε απ'οσο ξερω με τετοιο απολυτηριο δυσκολα... Αλλα να μην σε αποθαρυνω αδικα..
silverthan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Παίζουν και οι γλώσσες ρόλο. 18,2 μπήκες.... ;-) Με 16,8 θα σε πάρουν με τη 2η φουρνιά, ανάλογα και με τη ζήτηση βέβαια. Εμένα με είχαν πάρει τηλ. μετά από 1,5 χρόνο αν θέλω να πάω... αλλά δε μπορουσα εκείνο το καιρό λόγω εξωτερικού.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Επίσης ξέρω παιδιά που είχαν 18.9 και έμειναν απ' έξω επειδή γέμισαν οι θέσεις.
konnos86 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δηλαδή υπάρχουν διάφορα τμήματα που σε βάζουν να δουλέψεις?Είναι διαφορετικός ο μισθός για κάθε τμήμα? Γιατί ακούω διάφορα πράγματα.Έχω ακούσει άτομα να λένε οτι πληρώνουν 700 ευρώ το μήνα,800 ευρώ το μήνα,ο silverthan λέει πως είναι γύρω στα 350,εσύ λες οτι είναι γύρω στα 420,κτλ... Τα χρηματα διαφερουν αναλογα με το τμημα,πχ αν εισαι στο telemarketing,παιρνεις και μπονους αμα εισαι καλος και κανεις πολλες γραμμες,επισης αν δουλευεις το βραδυ παιρνεις καποια χρηματα παρα πανω σαν νυκτερινη αποζημιωση και ακομα εξαρταται απο το αν δουλευεις και Κυριακες.Καθε κυριακη ειναι καθαρα 30 eurws σε 3ωρες!!!! Τωρα οσον αφορα στο απολυτηριο, εξαρταται απο την διαθεση τους να ξανακανουν προκηρυξη, αν κανουν καθε δυο χρονια,εχεις καποιες πιθανοτητες, αν κανουν καθε 1 χρονο δεν εχεις σχεδον καμια πιθανοτητα
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Αφού έχω κάνει τα χαρτιά μου,και πες οτι με δέχονται κάποια φορά,μπορώ να τους ζητήσω να μου πουν πως θα δουλέψω και τι μισθό θα έχω? Γιατί μπορεί το καιρό που (ίσως) με δεχτούν να έχω ήδη κάποια δουλειά και τα λεφτά να είναι καλύτερα απ'αυτά που θα παίρνω στον ΟΤΕ.Οπότε να γνωρίζω τι με συμφέρει εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.