Soth Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 TMOS (px . http://www.hawkfire.gr/store/index.php?main_page=product_info&products_id=1247) Τι γνώμη έχετε για αυτές τις μνήμες; Εννοώ σε σχέση με Kingston Transcend κλπ
billpeppas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 TwinMOS λέγονται, όχι TMOS. Όσο για το κατάστημα...όταν είναι τόσο σχετικοί που ούτε να γράψουν σωστά την μάρκα των μνημών...τόσο εμπιστοσύνη θα τους είχα ώστε να αγοράσω από αυτούς. Όσο για το τι λέει η κάθε μνήμη...έχει ειπωθεί πολλές μα πάρα πολλές φορές στο section αυτό ότι έχει να κάνει με το ποιά chipακια φοράνε οι μνήμες και όχι τον "κατασκευαστή" του DIMM.
Soth Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 billpeppas sorry αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. όσο για το όνομα, ότι είδα έγραψα. θες να μου δώσεις κάποιο λινκ σχετικά με αυτό που λες για τα chip?
george_o/c Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 TwinMOS λέγονται, όχι TMOS.Όσο για το κατάστημα...όταν είναι τόσο σχετικοί που ούτε να γράψουν σωστά την μάρκα των μνημών...τόσο εμπιστοσύνη θα τους είχα ώστε να αγοράσω από αυτούς. Εμένα μου λες? Από το hawkfire (πρώτη φορά το ακούω, to be honest ): Voltage CL2,5 axaxaxaxaxaxa :mrgreen: Προφανώς βέβαια θα ήθελαν να γράψουν Voltage 2.6V, CAS Latency 2,5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.