Προς το περιεχόμενο

Ταμιας σε τραπεζα

pigos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνα τη δουλειά, παραδίδοντας βιογραφικό και σε άλλες εταιρίες και αν κάτσει κάτι καλύτερο τα πραγματάκια σου κ δρόμο..

Δημοσ.

λοιπόν...αν θές άκου και την δική μου άποψη επειδή είμαι ταμίας.ο ταμίας πλέον δεν έχει την καθιερωμένη δουλειά πάρε λεφτα-δώσε λέφτα.θα κάνεις σεμινάρια ώστε να πουλά κάρτες και να μαθαίνεις τις ανάγκες του πελάτη μπορεί αν είσαι καλός να πάρεις β υπογραφή και να υπογράφεις σαν αναπληρωτής προιστάμενος και γενικα αν δεν είσαι βλάκας και φοβιτσιάρης(π.χ. 50 χρόνια ταμίας.)θα έχεις εξέλιξη.τώρα όσον αφορά την μηχανογράφηση κάνουν ειδικές προκυρήξεις αλλά μπορείς να κάνεις μετάταξη(βέβαια είναι και πάλι δύσκολο,εκει βάζουν άτομα με προυπηρεσία και πτυχία ΑΕΙ και Μαστερ,αλλά αν έχεις βύσμα όλα γίνονται.)

έχει απίστευτο άγχος μέχρι και ο καφετζής..

τώρα για τον κόσμο,θα πήξεις με τους κωλοσυνταξιούχους (αγενέστατοι και κάνουν ντου απο παντού) αλλα μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου όπως γνωριμίες με γκομενες και φιλοδωρήματα.

απο χρήματα ανάλογα με την τράπεζα,η εμπορικη και η εθνική δίνουν διαχειριστικό επίδομα νομίζω η eurobank όχι.άν κάνεις έλλειμα τα πληρώνεις όταν βγείς στην σύνταξη(ανάλογα με την τράπεζα εεεε),άν κάνεις πλεόνασμα μεταφέρεται σε έναν προσωρινό λογ και τα παίρνει η τράπεζα αν δνε ζητηθούν.

εγω θα σου έλεγα να πας,άλλωστε ο πρώτος χρόνος είναι δοκιμαστικός και μετά απο αυτόν μπαίνεις στο μόνιμο προσωπικό.αν δεν γουστάρεις δώσε πούλο υπάρχουν χιλιάδες παιδιά που ψάχνουν για δουλειά...

ελπίζω να βοήθησα κάπως..

Δημοσ.
To θεμα παιδια ειναι οτι η θεση ειναι λιγο ασχετη με το αντικειμενο σπουδων μου.πληροφορικη εχω σπουδασει.οποτε αφου δεν με πηραν απο τωρα στο τμημα πληροφορικης/μηχανογραφησης της Πειραιως γιατι να με παρουν μετα??Οποτε τι εξελιξη θα εχω??

Έχεις διευκρινίσει το αν θα είσαι υπάλληλος ΠΕ ή ΔΕ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...