georgep800 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Σκέφτομαι να πάρω ένα ασύρματο ποντίκι και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι ποιοτικό. Επειδή δεν ξέρω αρκετά πράγματα σχετικά, έχετε να προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο;
nodas_21greek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=89&product=784575 Πληκτρολόγιο και ποντίκι στα 40 ευρώ. Επειδή το έχω, στο προτείνω. Πολύ καλά και ποιοτικά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570224 vgazei polla provlhmata...me ena search sto forum 8a vreis topic me arketes selides pou peftei kra3imo genikotera krima to h8ela kai egw auto to mouse twra gia to G7 ths Logitech den 3erw ti paizei...
georgep800 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=89&product=784575Πληκτρολόγιο και ποντίκι στα 40 ευρώ. Επειδή το έχω, στο προτείνω. Πολύ καλά και ποιοτικά Καλό φαίνεται! vgazei polla provlhmata...me ena search sto forum 8a vreis topic me arketes selides pou peftei kra3imo genikotera krima to h8ela kai egw auto to mouse twra gia to G7 ths Logitech den 3erw ti paizei... Διάβασα για τα προβλήματα που αναφέρεις...:???: Και φαίνεται ενδιαφέρον... Πολλά προβλήματα πάντως, για την τιμή του. Ισχύει άραγε το ίδιο και για το G7;
MadSurfer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μια χαρά είναι το G7 έχω 2. Αυτό που είναι στο PC το δικό μου και δουλεύει συνέχεια έχει κλείσει ενάμιση χρόνο και ουδέποτε είχα πρόβλημα. Πάντως εάν σε ενδιαφέρει το G7 μπορείς να το βρεις 39.90? στο Media Markt φαλήρου όπου έχει πάρα πολλά ακόμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 den exw idea gmt...prepei na psa3w kai egw giati to MX1000 pou exw exei paravrwmisei oso den paei allo (lol) kai klasika otan vrwmizei TOSO to plhktrologio/mouse mou to allazw den to ka8arizw :p
magnaman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 καρφωτο αυτο εδω με 7 πληκτρα ασυρματο εδω και τρια χρονια μου δουλευει ΑΨΟΓΑ!!! υπαρχει στο πλαισιο και σε ενα αλλο μαγαζι 50μ πιο πανω
Tzimmys Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μια χαρά είναι το G7 έχω 2. Αυτό που είναι στο PC το δικό μου και δουλεύει συνέχεια έχει κλείσει ενάμιση χρόνο και ουδέποτε είχα πρόβλημα. Πάντως εάν σε ενδιαφέρει το G7 μπορείς να το βρεις 39.90? στο Media Markt φαλήρου όπου έχει πάρα πολλά ακόμα. Αυτό το είχα διαβάσει και στις προσφορές. Μου φάνηκε παράξενο, πήρα τηλ στο dediamarkt Θεσ/νίκης και μου είπε πως δεν ισχύει. Βέβαια μπορεί να έλεγε παπαριές και ο τύπος. Μπορούμε κάπως να το εξακριβώσουμε?
MadSurfer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Αυτό το είχα διαβάσει και στις προσφορές. Μου φάνηκε παράξενο, πήρα τηλ στο dediamarkt Θεσ/νίκης και μου είπε πως δεν ισχύει. Βέβαια μπορεί να έλεγε παπαριές και ο τύπος. Μπορούμε κάπως να το εξακριβώσουμε? Για το Media Φαλήρου ισχύει σίγουρα αφού και χθες είχε πολλά ακόμα διαθέσιμα με αυτή την τιμή. Το περίεργο είναι ότι το Σαββάτο που είχα πάει στο Μαρούσι δεν είχε την συγκεκριμένη τιμή στα G7 και τα είχε ακριβότερα, για αυτό αναφέρω μόνο του Φαλήρου.
DukeM Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Το ποντίκι του ΕΧ110 πάντως είναι πολύ μούφα. Το έχει ο αδερφός μου και είναι άισχος. Του έδωσα το ποντίκι από το Logitech S510 (το οποίο έχει γαματο πληκτρολόγιο) και βρήκε την υγειά του. Οπότε θα σου πρότεινα ένα S510 αν ψάχνεις κάτι ολοκληρωμένο (keyb+mouse) ή G7 για σκέτο ποντίκι.
Sed22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ) LOGITECH 931375 CORDLESS MOUSE G7 LASER Το ασύρματο αυτό ποντίκι διαθέτει ανάλυση 2000 dpi με ταχύτητα μετάδοσης 6.4 megapixels ανά δευτερόλεπτο
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=89&product=784575Πληκτρολόγιο και ποντίκι στα 40 ευρώ. Επειδή το έχω, στο προτείνω. Πολύ καλά και ποιοτικά και εγώ αυτό έχω και μου δεν έχω κανένα πρόβλημα... (αρκεί να έχεις και ένα φορτιστή για τις μπαταρίες του mouse)
stathis85tpt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 εγω παλι θα σου πρωτεινα αν παρεις να παρεις κατι επονημο κ απλο! χωρις πολλα πληκτρα για μεγαλυτερη εργονομια! εγω εχω ενα απλο microsoftακι Mouse με ροδελα δυο κατευθυνσεων 2 χρονια τωρα κ δε με απογοητευσαι ποτε. μπαταριες με χρηση (η\υ 5-6 ωρες την ημερα) αλλαζω καθε 4-5 μηνες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.