Προς το περιεχόμενο

Επανενωση τα δυο μισα του σκληρου

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε πεδια πεστε μου παρακαλω Προκειται για το λαπτοπ ενος φιλου acer και εχει επανω 2 σκληρους εκ των οποιων τον ενα τον εχει χωρισει στα δυο Τωρα εχω εγω το λαπτοπ και θελω να τον ξανακαω ενα τον δισκο αυτο Πως γινεται αυτο (και αν) ??Δυστυχως πολλα πραματα απο τεχνικα των ηυ δεν....Αν μπορειτε οσο πιο απλα γινεται ευχαριστω

Δημοσ.

Γίνεται πολύ εύκολα με το Partition Magic και την επιλογή merge, χωρίς να χάσεις τα δεδομένα σου (προσθέτει όλα τα δεδομένα του δεύτερου partition σαν ένα φάκελο στο πρώτο).

Δημοσ.

Αν είναι όπως τα λες και έχεις δύο σκληρούς από τους οποίος ο ένας είναι χωρισμένος στα δύο, βάλε το cd των win, μπούταρε από εκει, και διάλεξε διαγραφή των δύο partition.

Προσοχή1: Μη διαγράψεις το σκληρό με τα win.

Προσοχή2: Όλα τα δεδομένα στα δύο κομάτια που θέλεις να ενώσεις θα χαθούν.

Δημοσ.

Προτείνω Partition magic. Δεν θα σε μπερδέψει και θα το προτιμήσεις και αργότερα όταν το δοκιμάσεις!!!!

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω παρα πολυ Την λυση του φιλου jimys δεν την κατεχω γιατι δυστυχως οι γνωσεις για τενικα και ηυ,, πολυ λιγες Το partition magic ομως που θα το βρω ρε παιδια και πως θα ξανακολησω το β μισο του δισκου με το α Πειτε καμμια λεπτομερεια.. Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Παιδια θα χρησιμοποιησω το προγραμμα της arconis disk-manager (νομιζω) γιατι μουπαν οτι ειναι πιο καινουργιο απο το αλλα Ειναι καλο και ευκολο ???για την δουλεια που το θελω δλδ να ενωσω τα δυο μισα του δισκου και να γινει ενας ενιαιος παλι???

Δημοσ.

Ναι ειναι καλο προγραμμα και δεν θα σε προβληματισει αρκει να διαβασεις λιγο την βοηθεια για να μην τα μπερδεψεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...