xxxvazelosxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 αυτο δεν ειναι τιποτα εγω ειχα παει για να αγορασω το υπολογιστη μου και εκει που του λεγαμε τι προσοντα να βαλει του ειπαμε και ποντικι και πληκτρολογιο και μνημη 200 gb και μου εβαλε 180 την επομενη μερα που πηγα να τον παρω ειδα οτι ελειπαν και ποντικι και πληκτ....και οτι ειχε βαλει 180 gb και ξαναπηγα στο πλαισιο πηγα στον ανθρωπο αυτο και τον εβριζα και μετα απο κανενα 10λεπτο μπινελικια εστειλε ενα και μου εβαλε τα 20 gb που δεν ειχε βαλει και μου εβαλε και αλλα 50 σαν δωρο για την μαλακια που ειχαν κανει....
karystos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 αυτο δεν ειναι τιποτα εγω ειχα παει για να αγορασω το υπολογιστη μου και εκει που του λεγαμε τι προσοντα να βαλει του ειπαμε και ποντικι και πληκτρολογιο και μνημη 200 gb και μου εβαλε 180 την επομενη μερα που πηγα να τον παρω ειδα οτι ελειπαν και ποντικι και πληκτ....και οτι ειχε βαλει 180 gb και ξαναπηγα στο πλαισιο πηγα στον ανθρωπο αυτο και τον εβριζα και μετα απο κανενα 10λεπτο μπινελικια εστειλε ενα και μου εβαλε τα 20 gb που δεν ειχε βαλει και μου εβαλε και αλλα 50 σαν δωρο για την μαλακια που ειχαν κανει.... Μπορεις να μας το μεταφρασεις?
kyrnikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μπορεις να μας το μεταφρασεις? Άσε θα το κάνω εγώ που έχω ακούσει πολλά :-D:-D:-D Έκανε παραγγελία pc στο πλαίσιο , ζήτησε ποντίκι και πληκτρολόγια και 200άρη σκληρό και όταν το πήρε δεν είχαν βάλει στο πακέτο το ποντίκι και το πληκτρολόγιο και ο σκληρός ήταν 180άρης . Τους τα έχωσε κανονικότατα επί δεκάλεπτο και τελικά του έδωσαν ποντίκι, πληκτρολόγιο και του έβαλαν 250άρη HDD. Ώρες ώρες νιώθω μια απέραντη συμπάθεια και κατανόηση για τους πωλητές :-D
Litost Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ζητείται λεξικό Greek to Sms και αντιστρόφως. Κτλβτ τιπτ η να το ξνπ ?
subcode Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 αυτο δεν ειναι τιποτα εγω ειχα παει για να αγορασω το υπολογιστη μου και εκει που του λεγαμε τι προσοντα να βαλει του ειπαμε και ποντικι και πληκτρολογιο και μνημη 200 gb και μου εβαλε 180 την επομενη μερα που πηγα να τον παρω ειδα οτι ελειπαν και ποντικι και πληκτ....και οτι ειχε βαλει 180 gb και ξαναπηγα στο πλαισιο πηγα στον ανθρωπο αυτο και τον εβριζα και μετα απο κανενα 10λεπτο μπινελικια εστειλε ενα και μου εβαλε τα 20 gb που δεν ειχε βαλει και μου εβαλε και αλλα 50 σαν δωρο για την μαλακια που ειχαν κανει.... Υπάρχει σκληρός 180GB ή 50GB; Η μήπως μνήμη 180GB και 50GB; Τέσπα.... Α! κατάλαβα.... μετά σου τον άλλαξε (το δίσκο) με 200άρη και έκοψε με το πριόνι έναν 60άρη και του αφαίρεσε τα 50GB και τα πρόσθεσε στον 200άρη έτσι έχεις 250GB σε τοπολογία RAID 200+50.... Άχχ καημένοι πωλητές...
theo37 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 μας έστειλε καλοκαιριάτικα ο xxxvazelosxxx!!!! φέρτε το πριιόνιιι ....
newlynx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Λέμε για τους πωλητές αλλά και μερικοί αγοραστές δεν παίζονται....
tatos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 eidika sti 3 selida exo klasi sto gelio.... anyway kouragio xriazomaste oloi mas meta after sales services h kai ta prin sales.... giati...this is GREECE!!!
theo37 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 και εκει που του λεγαμε τι προσοντα να βαλει δεν του έλεγες να του βάλει και ένα μεταπτυχιακό.... φιλικά
thanocaster Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Θα με στείλετε νοσοκομείο από τα γέλια καλοκαιριάτικα! Άκου πριόνισε τον 60άρη! Κάτι τέτοιες ώρες λυπάμαι τους άμοιρους τους πωλητές...
elteo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 αυτο δεν ειναι τιποτα εγω ειχα παει για να αγορασω το υπολογιστη μου και εκει που του λεγαμε τι προσοντα να βαλει του ειπαμε και ποντικι και πληκτρολογιο και μνημη 200 gb και μου εβαλε 180 την επομενη μερα που πηγα να τον παρω ειδα οτι ελειπαν και ποντικι και πληκτ....και οτι ειχε βαλει 180 gb και ξαναπηγα στο πλαισιο πηγα στον ανθρωπο αυτο και τον εβριζα και μετα απο κανενα 10λεπτο μπινελικια εστειλε ενα και μου εβαλε τα 20 gb που δεν ειχε βαλει και μου εβαλε και αλλα 50 σαν δωρο για την μαλακια που ειχαν κανει.... τα 20GB+50 πώς στα πρόσθεσε.... με ένεση; Ως πελάτης εκτός του ότι έχεις άγνοια ...είσαι και απαράδεκτος! Το ότι σου έβαλε 200αρη δίσκο δεν σημαίνει ότι θα έχεις 200 γιγα. Μετά το φορμάτ μειώνονται αλλά προφανώς δεν το γνωρίζεις. Κι έγω έχω 320 γίγα σκληρό δίσκο αλλά διαθέσιμα είναι τα 305. Στα περι πλαισίου τώρα. Επειδή αγόρασα πρόσφατα υπολογιστή από πλαίσιο. Η ταχύτητα με την οποία μου παραδόθηκε, η συσκευασία, η συναρμολόγηση, και το πακετάρισμα ήταν άριστη. Δεν έλειπε τίποτα, ήταν όλα τακτοποιήμενα υποδειγματικά με τα χαρτιά του και τα βιβλιαράκια του και τις εγγυήσεις του. Δυσκολεύομαι να σε πιστέψω επειδή πέρασα ως πελάτης το στάδιο αυτό.
Dr.Strangelove Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μα δεν είπε για σκληρό ο άνθρωπος. Για μνήμη είπε. Πάντως με 250GB RAM θα πρέπει να πετάει το μηχάνημα, ε; Αυτό θα πει υπολογιστής με προσόντα
modecris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 αυτο δεν ειναι τιποτα εγω ειχα παει για να αγορασω το υπολογιστη μου και εκει που του λεγαμε τι προσοντα να βαλει του ειπαμε και ποντικι και πληκτρολογιο και μνημη 200 gb και μου εβαλε 180 την επομενη μερα που πηγα να τον παρω ειδα οτι ελειπαν και ποντικι και πληκτ....και οτι ειχε βαλει 180 gb και ξαναπηγα στο πλαισιο πηγα στον ανθρωπο αυτο και τον εβριζα και μετα απο κανενα 10λεπτο μπινελικια εστειλε ενα και μου εβαλε τα 20 gb που δεν ειχε βαλει και μου εβαλε και αλλα 50 σαν δωρο για την μαλακια που ειχαν κανει.... Στην μάνα σου το είπες; (από την γνωστή διαφήμιση...) Ok,συγχωρήσε λόγο ηλικίας (και ομάδας...).Μόνο πρόσεχε μην σε πετύχει πουθενά ο πωλητής.
21century Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Ειναι αυτο που λενε στα Μουλτιραμα οτι 'εσυ τα βλεπεις πρωτος' τις μαμακιες που κανουμε και ειμαστε για τα μπαζα...τελικα στην επαρχια μαλλον τα πραγματα απο οτι εχω διαπιστωσει ειναι καλυτερα..
Pantelwolf Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Είδατε το νέο μαγαζί στον Πειραιά, το "Μεγαλύτερο!!" Το μόνο μεγαλύτερο ήταν οι τιμές των προιόντων (και μάλιστα απέναντι από το πλαίσιο...) και οι τεράστιοι κενοί αναξιοποίητοι χώροι. Τι να το κάνεις να έχεις ολόκληρη πλατεία ανάμεσα στα ράφια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.