21century Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Sosta ekanes afou einai albanides alla toulaxiston zitisan sorry gia ta la8i allon...
alt10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ναι καλα μου ειπαν συγνωμη αλλα εμεις δεν φταιμε απο πανω βλεπετε τον μα.... .
narbi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 γενικά σε αυτή την αλυσίδα καμιά φορά κάτι τέτοια συμβαίνουν νομίζω..αλλά να σου βουτήξει το 50αρικο κ να σου δώσει ρέστα πριν καν προλάβεις να πεις αν σε ενδιαφέρει η αγορά αυτη ακόμα κ με διαφορετική τιμή....αυτό είναι βλαχιά κ κουτοπονηριά...Να τον προλάβω πριν μιλήσει να βγάλω την αποδειξη μήπως κ το πάρει τελικά....Ελεος....
freelove Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 χθες ειδα στην σελιδα τους οτι ειχαν ολα τα ειδη μνημων κινητων 15 ευρω προσφορα παω λοιπον να παρω μερικες στην φοτο στην σελιδα τους ειχε την san disk pro duo 1gb και μου τι φερνει και λεει οτι κανει 35 ευρω και του λεω στην σελιδα σου στα φυλλαδια λεει 15 ευρα μου λεει ψαξε σε οποι φυλαδιο θες μου τα δειχνει και εψαχνα εγω και το βρικα μετα τα χανει και παιρνει καποιον στο τηλ. <ελα νικ εδω εχω εναν πελατη που ειδε το φυλλαδιο που εχουμε ξερεις >> αφου ακουσα ολα τα οικογενιακα τους μου λεει<<σορρυ φιλε καποιο λαθος ειχε γινει και οπωσ ειχα αφησει ενα 50ρικο στο ταμειο το παιρνει και που δεινει τη μνημη και τα ρεστα με 35 ευρω τοτε τα παιρνω και εγινε ο χαμος .... τι να πω καθονται και κατι κανουν που δεν μπορω να πω....οπως λεει και ο φερεντινος http://www.multirama.gr/Multirama/media/Catalogues/2007/iounios/large/MLR_June_Complete_80.pdf πολυ μπροστα!!!!χαχα oso kai an epsaksa sto site tis multirama den brika kamia prosfora pou na leei oti oles i kartes mnimis kiniton 15 eurw. endiaferome kai egw alla tzifos.
naftis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 off topic φίλε alt10 αν έβλεπαν και τα ορθογραφικά σου,ούτε ρέστα δε θα έπαιρνες.... φιλικά Καλό... Συμφωνώ!
Adavis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Πάντως έχει από τους πιο άσχετους πωλητές η συγκεκριμένη αλυσίδα...
kage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 απ οσο ξερω πλεον το μουλτιραμα ανηκει πια μονο στον γερμανο οποτε θα μπει μια ταξη... αν κ χλωμο να εγιναν ετσι οπως τα λεει κ πεταξα την σακουλα κ μ παν μην το πεις παραεξω κτλ σε ολες γινονται αυτα κ εννοειτε στα @@ τουσ γιατι δεν σε εχουν αναγκη εχουν ηδη ονομα φτιαγμενο
Dr.Strangelove Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 απ οσο ξερω πλεον το μουλτιραμα ανηκει πια μονο στον γερμανο οποτε θα μπει μια ταξη... Γιατί, πιό πριν σε ποιόν ανήκε;
JohnKaL- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Πάντα στον Γερμανό άνηκε απ'ότι γνωρίζω και εγώ. Πρόκειται για την χειρότερη αλυσίδα του είδους στην Ελλάδα κατα την γνώμη μου..
kage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 πριν ειχαν ποσοστα διαφορες εταιριες κ αυτος...τωρα το πηρε ολο δικο τ κ το συμαζευει...
michael92 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Άντε να πεις έγινε τυπογραφικό λάθος (κατά την γνώμη μου ήταν για να προσελκύσει κόσμο) αλλά να μην σε ρωτήσει αν ενδιαφέρεσε και να κάνει την διαδικασία αγοράς; Ε - Λ - Ε - Ο - Σ - !
ANEMOS-V Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 γερμανός και γερμανός.. εβραίος είναι όχι γερμανός..
valantis315 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Φίλε alt10, επειδή δουλεύω σε κατάστημα Multirama θα σου πω δύο πράγματα, 1ον όπως λες το περιστατικό έγινε σε κατάστημα Ιδιόκτητο (καληθέας) μου φαίνεται χαζό να το κάνει κάποιος υπάλληλος αυτό το πράγμα, αφού δεν έχει κάποιο κέρδος ο ίδιος(αφού ο μισθός του δέν είναι με ποσοστά), άν μου έλεγες ότι πήγες σε κάποιο κατάστημα franchise ίσως κ να το πίστευα το γεγονος, τώρα σε περιπτωση που έγινε, φαντάζομαι ότι απλα έγινε παρανόηση, 2ον χωρίς να είμαι σε τμήμα πωλήσεων και να μπορώ να σου απαντησω με σιγουριά, δεν θυμάμαι να είχαμε καμια προσφορά σε μνήμες του 1GB, αν μπορείς πές μας σε πιο τεύχος είδες αυτή την προσφορά, θα με βοηθούσες πολύ Φιλικά
Dark_Sage Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 παιδια δεν την πηρα εγινε χαμος μου εδωσε τα λευτα πισω και του πεταξα στην μουρη τη σακουλα με την μνημη και του ειπα πως δεν θα μεινει ετσι αυτο . και μου λεει δεν χρεαζεται να μαθευτει αυτο και πως το προσωπικο μου ζηταει ενα ταπεινο συγνωμη και οτι δεν χρεαιζεται να μαθευτει αλλα που.... brava sou! sklire antra! etsi prepei! eisai axsios! axsios.... lupisis... bravo to epaixses magas se enan ipallilo pou douleuei 10 wres tin imera k pairnei 800 euro... bravo re... niwtheis polu antras twra e?
kyrnikos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 brava sou! sklire antra! etsi prepei!eisai axsios! axsios.... lupisis... bravo to epaixses magas se enan ipallilo pou douleuei 10 wres tin imera k pairnei 800 euro... bravo re... niwtheis polu antras twra e? +1 Δηλαδή αν έλεγε ήρεμα ότι δεν το θέλει και να ακυρώσει την αγορά τι θα έχανε ; Λες και ο υπάλληλος θα τα έβαζε στην τσέπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.