Προς το περιεχόμενο

στα multirama το εχουν χασει ΕΝΤΕΛΟΣ!!!

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες ειδα στην σελιδα τους οτι ειχαν ολα τα ειδη μνημων κινητων 15 ευρω προσφορα παω λοιπον να παρω μερικες στην φοτο στην σελιδα τους ειχε την san disk pro duo 1gb και μου τι φερνει και λεει οτι κανει 35 ευρω και του λεω στην σελιδα σου στα φυλλαδια λεει 15 ευρα μου λεει ψαξε σε οποι φυλαδιο θες μου τα δειχνει και εψαχνα εγω και το βρικα μετα τα χανει και παιρνει καποιον στο τηλ. <ελα νικ εδω εχω εναν πελατη που ειδε το φυλλαδιο που εχουμε ξερεις >> αφου ακουσα ολα τα οικογενιακα τους μου λεει<<σορρυ φιλε καποιο λαθος ειχε γινει και οπωσ ειχα αφησει ενα 50ρικο στο ταμειο το παιρνει και που δεινει τη μνημη και τα ρεστα με 35 ευρω τοτε τα παιρνω και εγινε ο χαμος .... τι να πω καθονται και κατι κανουν που δεν μπορω να πω....

οπως λεει και ο φερεντινος http://www.multirama.gr/Multirama/media/Catalogues/2007/iounios/large/MLR_June_Complete_80.pdf

πολυ μπροστα!!!!χαχα

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αφού σου έδωσε κανονικά τα ρέστα .. γιατί να κάνεις χαμό μετά ? . Αλλά πολύ ηλίθιοι αν είχανε βάλει την προσφορά μόνο για αυτούς που είχανε διαβάσει το φυλλάδιο ..

Δημοσ.

αν έχεις προσέξει στα διαφημιστικά φυλλάδια όλων, γράφει ότι "δεν ευθυνόμαστε για τυχόν τυπογραφικά λάθη"(καλό κόλπο!!)

Δημοσ.

παιδια δεν την πηρα εγινε χαμος μου εδωσε τα λευτα πισω και του πεταξα στην μουρη τη σακουλα με την μνημη και του ειπα πως δεν θα μεινει ετσι αυτο . και μου λεει δεν χρεαζεται να μαθευτει αυτο και πως το προσωπικο μου ζηταει ενα ταπεινο συγνωμη και οτι δεν χρεαιζεται να μαθευτει αλλα που....

Δημοσ.

Είσαι εντελώς off topic όμως.

Και κατ' εμέ το σχόλιό σου δεν έχει να προσφέρει τίποτα.

Φιλικά.

Στο θέμα μας τώρα, δυστυχώς αυτά συμβαίνουν κατά καιρούς. Και όπως προείπε ένας φίλος τους καλύπτει η καραμέλα του τυπογραφικού. Πάντως καλά έκανες και δεν την πήρες.

Δημοσ.

ναι ρε εκανα φασαρια αφου φοβηθικε το ματι τους οταν ειδα να μου δεινει τη σκουλιτσα με τα ρεστα και την αποδειξη τα πηρα και την πεταξα πανω του μα ειναι να μην τα παιρνεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...