alt10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 χθες ειδα στην σελιδα τους οτι ειχαν ολα τα ειδη μνημων κινητων 15 ευρω προσφορα παω λοιπον να παρω μερικες στην φοτο στην σελιδα τους ειχε την san disk pro duo 1gb και μου τι φερνει και λεει οτι κανει 35 ευρω και του λεω στην σελιδα σου στα φυλλαδια λεει 15 ευρα μου λεει ψαξε σε οποι φυλαδιο θες μου τα δειχνει και εψαχνα εγω και το βρικα μετα τα χανει και παιρνει καποιον στο τηλ. <ελα νικ εδω εχω εναν πελατη που ειδε το φυλλαδιο που εχουμε ξερεις >> αφου ακουσα ολα τα οικογενιακα τους μου λεει<<σορρυ φιλε καποιο λαθος ειχε γινει και οπωσ ειχα αφησει ενα 50ρικο στο ταμειο το παιρνει και που δεινει τη μνημη και τα ρεστα με 35 ευρω τοτε τα παιρνω και εγινε ο χαμος .... τι να πω καθονται και κατι κανουν που δεν μπορω να πω.... οπως λεει και ο φερεντινος http://www.multirama.gr/Multirama/media/Catalogues/2007/iounios/large/MLR_June_Complete_80.pdf πολυ μπροστα!!!!χαχα
melody Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Αν έβαζες καμία τελεία θα καταλαβαίναμε περισσότερα...
GIANNISPATRA Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 αφού σου έδωσε κανονικά τα ρέστα .. γιατί να κάνεις χαμό μετά ? . Αλλά πολύ ηλίθιοι αν είχανε βάλει την προσφορά μόνο για αυτούς που είχανε διαβάσει το φυλλάδιο ..
theo37 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 αν έχεις προσέξει στα διαφημιστικά φυλλάδια όλων, γράφει ότι "δεν ευθυνόμαστε για τυχόν τυπογραφικά λάθη"(καλό κόλπο!!)
no-signal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Σου έδωσε ρέστα 35 ? η ρέστα από 35 ? δηλαδή 15??
kallair Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 esi ftais pou den tin paratises ekei k na figeis...
alt10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 παιδια δεν την πηρα εγινε χαμος μου εδωσε τα λευτα πισω και του πεταξα στην μουρη τη σακουλα με την μνημη και του ειπα πως δεν θα μεινει ετσι αυτο . και μου λεει δεν χρεαζεται να μαθευτει αυτο και πως το προσωπικο μου ζηταει ενα ταπεινο συγνωμη και οτι δεν χρεαιζεται να μαθευτει αλλα που....
getty Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Πές και σε ποιό multirama έγινε να ξέρω να το "προτιμήσω"
theo37 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 off topic φίλε alt10 αν έβλεπαν και τα ορθογραφικά σου,ούτε ρέστα δε θα έπαιρνες.... φιλικά
tonypapadovic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Είσαι εντελώς off topic όμως. Και κατ' εμέ το σχόλιό σου δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Φιλικά. Στο θέμα μας τώρα, δυστυχώς αυτά συμβαίνουν κατά καιρούς. Και όπως προείπε ένας φίλος τους καλύπτει η καραμέλα του τυπογραφικού. Πάντως καλά έκανες και δεν την πήρες.
alt10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ναι ρε εκανα φασαρια αφου φοβηθικε το ματι τους οταν ειδα να μου δεινει τη σκουλιτσα με τα ρεστα και την αποδειξη τα πηρα και την πεταξα πανω του μα ειναι να μην τα παιρνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.