v-tidus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα παιδιά!! Τώρα τελευταία σκέφτομαι να αγοράσω ένα κουτί, για να αλλάξω το απλό παλιό μου. Θέλω να έχει τη μια πλευρά διάφανη, ώστε να φαίνεται το εσωτερικό. Ωραία ως εδώ. Το πρόβλημά μου είναι πως όλα τα μοντέλα που έχει δει την πλευρά αυτήν την έχουν στο αριστερό μέρος, ενώ εγώ θέλω να είναι από τα δεξιά, λόγω διαρρύθμισης... Γίνεται να αλλαχθούν οι πλευρές στο κουτί κατά βούληση?? Κι αν όχι, υπάρχει κάποιο κουτί που να έχει το διάφανο μέρος στα δεξιά???
wild__king Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 file distixos auto pou zitas den ginetai gia texnikous kai praktikous logous. Apo to dexi tou meros o ipologistis den exei tpta na deiksei mias kai ekei vrisketai i vasi pano stin opoia stirizetai i mother board sou. Apo tin alli kai na sou erthei i idea oti mporeis na vreis kouti pou na tin exei tin mobo apo tin alli preura poli koulo tha mou fainotan. Ara distixos den nomizo na ginei kati tetoio pou thes na epitixeis .
imitheos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Υπάρχουν πάρα πολλά κουτιά που έχουν συμμετρικά πλαϊνά "panels" τα οποία μπορείς και να αλλάξεις. Όταν λες "διαρρύθμιση" τι εννοείς ? Σε ένα φυσιολογικό κουτί ATX η μητρική και ό,τι είναι για να δει κάποιος βρίσκεται στα αριστερά (όπως κοιτάμε το κουτί από την μπροστινή πλευρά), επομένως τι θα δείχνεις από την δεξιά πλευρά ? Εκτός αν έχεις την μητρική σου σε "reverse ATX" (κάτι που μοιάζει με BTX) οπότε θα είναι όντως από δεξιά. Αν κατάλαβα καλά αυτό που λες και είναι το "reverse ATX" που ανέφερα, υπάρχουν κουτιά που μπορούν να μετατραπούν σε BTX. Εγώ έχω το Coolermaster Stacker STC-T01 το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε BTX (και εγώ έτσι το έχω και είναι από την δεξιά πλευρά) αλλά είναι σχετικά ακριβό. Έχει πολύ καλή ποιότητα και άπλετο χώρο. Κυκλοφορεί πλαϊνό διάφανο της εταιρίας επομένως σε καλύπτει. Παρόλα αυτά αν θες απλά διάφανο BTX κουτί υπάρχουν και μικρότερα/φθηνότερα.
kyrnikos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Χμμμ , μάλλον κάτι τέτοιο Lian Li PC-V2000B Plus ψάχνεις . Καί μάλλον είναι αυτό εδώ στο Πλαίσιο , για 220 ευρώ. Καλό, δε λέω , αλλά θα με μπέρδευε συνέχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.