Προς το περιεχόμενο

MacBook Pro εξ Αμερικής...

agpol07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hello guys,,

Προσφατα μου ηρθε στο μυαλο (μετα απο ψαξιμο) να αγορασω το MacBook Pro. Αλλα διαπιστωσα οτι με αγορα απο Αμερικη υπαρχει μια διαφορα γυρω στα 500? αρκετα ενδιαφερουσα!!

Θα ερθει, λοιπον, μεσω γνωστου μου προσωπου, σαν προσωπικο αντικειμενο, οποτε δεν θα εχει επιπλεον εξοδα (ετσι νομιζω τουλαχ. οτι μπορει να γινει).

Το προβλημα για μενα τωρα ειναι αν θα υπαρχουν οι ελληνικοι χαρακτηρες κ λεξιλογιο στο Mac ή εστω αν τους το ζητησεις εκει μπορουν να στα ενσωματωσουν (τουλαχιστον Ελληνικη γραμματοσειρα). Επισης αν αργοτερα αντιμετωπισω προβλημα (κατι χαλασει για παραδειγμα) θα δεχθουν

στην Ελλαδα να μου το φτιαξουν ή θα πρεπει να φυγει Αμερικη κτλ? (γιατι ειμαστε λιγο ανωμαλοι εμεις οι Ελληνες). Γνωριζω βεβαια οτι δεν θα υπαρχει εγγυηση!!

Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει με τις αποριες μου. Επισης θα ηθελα να ακουσω και αλλα προβληματα που πιθανον θα αντιμετωπισω..

Ευχαριστω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

απο ότι έχω διαβάσει απο άλλα post έχει εγγύηση κανονικά. και ελλήνικα σαφώς και υποστηρίζει και έγω περιμένω με τον ίδιο τρόπο ένα macbook για τη φίλη μου. καλώδιο ρεύματος θα πρέπει να πάρω extra?

Ναι οντως το ρευμα (ταση) ειναι ενα προβλημα..

Με το ρευμα τι θα παιξει. Μονο το καλωδιο θα θελει αλλαγη?

Η εγγυηση μετραει για αγορα απο ευρωπη νομιζω. Δεν ειμαι σιγουρος..

Ας απαντησει καποιος που γνωριζει.

Τα φορητά έχουν διεθνή εγγύηση οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.

Για ελληνικά, θα μπορείς κανονικά να γράφεις και να διαβάζεις στο νετ απλώς ενεργοποιώντας το κατάλληλο πληκτρολόγιο.

Δεν θα έχεις βέβαια ελληνικά μενου αλλά και αυτό λύνεται αν σε ενοχλέι τόσο.

http://hello-macos.org/

• Super Moderators
Ναι οντως το ρευμα (ταση) ειναι ενα προβλημα..

Με το ρευμα τι θα παιξει. Μονο το καλωδιο θα θελει αλλαγη?

Η εγγυηση μετραει για αγορα απο ευρωπη νομιζω. Δεν ειμαι σιγουρος..

Ας απαντησει καποιος που γνωριζει.

Απ'ότι ξέρω τα laptop της Apple έχουν παγκόσμια υποστήριξη ρεύματος - πράγμα που σημαίνει ότι προσαρμόζονται ανάλογα με το ρεύμα (110/220 V). Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το Apple World Travel Adapter Kit. ;)

Thanks mate,

Το γνωριζα αυτο για τα Ελληνικα μενου και δεν με ενδιαφερει γι'αυτο δεν ρωτησα. ΠΟΤΕ δεν εμπιστευομουν Ελληνικες εκδοσεις..

Ευχαριστω ξανα (για τα good news..περι εγγυησης)

Απ'ότι ξέρω τα laptop της Apple έχουν παγκόσμια υποστήριξη ρεύματος - πράγμα που σημαίνει ότι προσαρμόζονται ανάλογα με το ρεύμα (110/220 V).

Βασικά τα τροφοδοτικά όλων των laptop δέχονται τάσεις από 100-240V.

Δεν είναι δλδ θέμα laptop της Apple αλλά μετασχηματιστή του τροφοδοτικού οποιασδήποτε συσκευής.

• Super Moderators
Βασικά τα τροφοδοτικά όλων των laptop δέχονται τάσεις από 100-240V.

Δεν είναι δλδ θέμα laptop της Apple αλλά μετασχηματιστή του τροφοδοτικού οποιασδήποτε συσκευής.

Ορθότατο, εγώ το έγραψα λάθος.

ξέρει κανείς για περίπτωση να μείνει στο τελωνείο?

δηλαδή να το φέρει κάποιος απο αμερική μαζί του και να το δηλώσουν στο διαβατήριο του ας πούμε. Ηρθε ένα θείος(πραγματικός όχι ο γνωστός) σήμερα και τον έψαχναν τον άνθρωπο κατέγραψαν τι είχε μαζί του κλπ.

Συγνώμη που γράφω εδώ την απορία μου αλλά δεν ήθελα να ανοίξω κι άλλο θέμα.

Επειδή θέλω να αγοράσω ένα macbook από Αμερική ήθελα να ρωτήσω αν τα applestores είναι μόνο για 'επιδείξεις' των μηχανημάτων ή και για πώληση. Ρωτάω γιατί εδώ στο applestore δεν μπορείς να κάνεις την αγορά απ' ότι ξέρω .

Ευχαριστώ :)

P.S.: Αν είναι βλακεία αυτό που ρώτησα να μου το πείτε γιατί πραγματικά δεν μπορούσα να βρω απάντηση και είμαι εντελώς άσχετη.

Μπορείς να αγοράσεις κανονικά... Προυπόθεση βέβαια να πας η ίδια ή κάποιος για σένα μιας και δεν μπορείς να το παραγγείλεις μέσω internet...

Τέτοιες αλχημίες ηλιθιότητας μπορείς να τις βρεις μόνο στην Ελλάδα.. Ακους εκεί μόνο για επίδειξη...Αλλά πρέπει να περάσεις μια βόλτα βρε αδερφε να πάρεις εκείνο τον κωδικό που έχουν πει τα παιδιά... Μακριά από μας...

Υ.Γ. Δεν φέρνεις ένα και για μένα????:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...