Προς το περιεχόμενο

Retailers: "Xbox 360 failure rate is around 25-33%."

MiltoZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το Gear of War το έπαιξα, τελείωσε, πάμε για άλλα (Resistance π.χ.).

tora an sigrinoume to Resistance pou de leo oti einai ena axiologo paixnidi me to gears of war... ti allo na poume!

exclusive perimenoume kai to mass effect den einai mono to halo! pou opos kai na to kanoume tha poulisei trela! mexri kai oi iapones to kanoun proparagelies

Και συνεχιζω τη λιστα με το τι περιμενουμε Lost odyssy,too human,Halo 3 που ειναι παιχνιδαρα ασχετα του φιλου αν δεν του αρεσει,Α και για να μην ξεχνιομαστε μιας και μιλαμε για τις βλαβες του ΧΒΟΧ σημερα παρελαβα την κονσολα μου πισω,η οποια εχει αντικατασταθει με καινουργια, εχει σκληρο ενω εγω δεν τον ειχα παραδωσει ,εχει ενα μηνα δωρο live,εχει μεσα ενα δισκακι το οποιο δεν γνωριζω τι περιεχει μιας και ειμαι ακομα στην δουλεια και δυο επιστολες που ζητανε συγνωμη για την ταλαιπωρια, μου γνωστοποιουν οτι εχουν αυτοματα προωθησει το καινουργιο serial της κονσολας μου για επεκταση της εγγυησης.Δεν ξερω ρε παιδια αλλα εγω συνυπολογιζωντας και τα δυο χρονια κοντα που παιζω φουλ δεν νιωθω και τοσο μ@#@ας που βιαστικα να παρω την παλιοκασελα της MS:mrgreen:

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
nai twra kleinw kai diarkeias... ainte...

Ναι αλλα εσυ εχεις και 360 αν δεν κανω λαθος;δεν περιμενεις να καλυφτεις μονο απο το PS3.

Δημοσ.

Τελικά ούτε η μέθοδος X-clamp replacement έκανε τίποτα.

Το ΧΒΟΧ360 μου είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου (και ελπίζω να είναι και η τελευταία) που έχω δώσει 400? (χώρια 10 ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ games) για μια συσκευή και μετά από -ούτε καν 2 χρόνια- έγινε ένα μάτσο παλιοσίδερα!

Συγχαρητήρια στη M$ για τα σκουπίδια που μας δίνει για κονσόλες.

Και εις ανώτερα...

Δημοσ.
Τελικά ούτε η μέθοδος X-clamp replacement έκανε τίποτα.

Το ΧΒΟΧ360 μου είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου (και ελπίζω να είναι και η τελευταία) που έχω δώσει 400? (χώρια 10 ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ games) για μια συσκευή και μετά από -ούτε καν 2 χρόνια- έγινε ένα μάτσο παλιοσίδερα!

Συγχαρητήρια στη M$ για τα σκουπίδια που μας δίνει για κονσόλες.

Και εις ανώτερα...

Μα καλά εγγύηση δεν έχεις για να στο αλλάξει η MS?

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά είστε τόσο κολλημένοι. Δλδ τόσο παράλογο είναι κάποιος να του αρέσουν τα έστω λίγα παιχνίδια του PS3 και τα πάμπολλα του PS2? Αυτή τη στιγμή για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν και σε σχέση με τι έχω ήδη παίξει στο x360 δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει περισσότερο στο x360 από το ps3. Δεν κατάλαβα πρέπει σε όλους να μας αρέσουν τα ποδοσφαιράκια??? Ήμαρτον! Ότι γούσταρα στο x360 το έχω παίξει. Μόνο το Lost Odyssey περιμένω (ευχαριστώ γιατί δεν το θυμόμουν). Στο PS3 περιμένω καμιά 5-6 παιχνίδια. Τι να πω συγνώμη που δε μου αρέσει ότι και σε εσάς....

Και ναι γουστάρω το Ridge Racer 7, αν θέλω πραγματική οδήγηση έχω καλό αμάξι, κοντά στην καλύτερη πίστα της Ελλάδας είμαι, πάω ένα Σ/Κ. ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??? Γουστάρω όταν γυρίζω 8 η ώρα σπίτι να ξελασκάρω όχι να στραμπουληχθώ! Αν μου λείψει το simθlation βάζω ένα PGR3 ή ένα GT4 και τελείωσε η υπόθεση.

Εντάξει ή πρέπει να απολογηθούμε που αναπνέουμε κι όλας?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δλδ τόσο παράλογο είναι κάποιος να του αρέσουν τα έστω λίγα παιχνίδια του PS3 και τα πάμπολλα του PS2?

Αυτο ειδικα μην το λες πολυ δυνατα,γιατι θα σου πουν για καινουριες τεχνολογιες και τα λοιπα.:-?

Δεν μπορει κανεις να καταλαβει,πως μπορει ενα παιχνιδι οπως το God of War 2,Final fantasy 12 ή Οkami να ειναι καλυτερο απο την πλειονοτητα των παιχνιδιων του 360 ή του PS3.

Αλλα τι να κανουμε ...αποψεις ειναι αυτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...