Προς το περιεχόμενο

Retailers: "Xbox 360 failure rate is around 25-33%."

MiltoZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι εχεις δικιο θα επενδυσουνε ξανα σε νεα μηχανηματα λιθογραφησης για να εχουν λιγοτερο κοστος παραγωγης στην τελικη.το οτι πετυχαινουν καλυτερη καταναλωση ρευματος,λιγοτερη παραγωγη θερμοτητας και καλυτερες επιδοσεις δεν ειναι στο πλανο τους.αχ που να ηταν τωρα οι υπολογιστες;;)

ασε που τελικα τσαμπα διαφωνουμε στο θεμα αυτο.απο οτι διαβαζω ,τουλαχιστον στις elite εκδοσεις, οι cpu θαναι στα 90νμ.δεν ξερω για τις κανονικες εκδοσεις τι θα συμβει.

αλλα βρηκα και το εξης ενδιαφερον:

<Concern about the original Xbox 360's power consumption may also have been addressed. "Microsoft has redesigned some aspects of the power architecture, resulting in a lower component count," said Hilkes.>

και καλα εκανε.

http://www.semiconductor.com/resources/press_releases/2007_05_01_2.asp

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά ούτε έτσι είναι:mrgreen:

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Ούτε 30% κονσολών χαλάει, ούτε όμως η 2ετής εγγύηση πρέπει να αποτελεί άλλωθι για καμία εταιρία.

Το 360 έχει πρόβλημα.

Σχεδιαστικό; Δεν ξέρω. Διορθωμένο πλέον; Δεν ξέρω.

Υπαρκτό σε όλα τα Xbox360; Όχι κατηγορηματικά. Απλά πρέπει η MS με κάποιον τρόπο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτή και σε αυτόν τον τομέα. Του σκεπτόμενου καταναλωτή πάντα. Και όχι αυτού που θα πάει να πάρει Πλειστεσο ή Xbox ΓΟΥΑΟΥ!

Just my 2 cents

δεν μιλησα για αλλωθι καμιας εταιρειας, αντιθετα μιλησα για αλλωθι τρολ.

καλως ή κακως, κανεις απο αυτους που γραφουν σε αυτο το φορουμ και εχει 360 δεν θα χρειαστει ποτε να πληρωσει κατι εξτρα απο την τσεπη του για αποκατασταση βλαβης.

καλως ή κακως, το (πιθανο) προβλημα θα εχει διορθωθει μεσα σε αυτα τα 2 χρονια που η εγγυηση του θα εχει ισχυ. ειτε η λυση λεγεται εξτρα ψυκτρα, ειτε λεγεται αλλαγη clamp, ειτε λεγεται 42nm, ειτε λεγεται αγιος βασιλης.

οποτε στην ληξη της εγγυησης, ειτε θα βρεθει με το original 360 που αγορασε να δουλευει σωστα, ειτε με καποιο αλλο που προηλθε απο αντικατασταση.

ο σκεπτομενος καταναλωτης λοιπον *που ταυτοχρονα ειναι και gamer φανταζομαι, αφου δεν μιλαμε για τοστιερες ή αλλα καταναλωτικα αγαθα,

δεν εχει και τοσο μεγαλο διλλημα μπροστα του, εφ'οσον ειναι gamer. αν τωρα δεν ειναι gamer και ειναι καννα τρολ... τοτε αλλαζουν τα δεδομενα..

just my 2c ;)

Δημοσ.
δεν μιλησα για αλλωθι καμιας εταιρειας, αντιθετα μιλησα για αλλωθι τρολ.

καλως ή κακως, κανεις απο αυτους που γραφουν σε αυτο το φορουμ και εχει 360 δεν θα χρειαστει ποτε να πληρωσει κατι εξτρα απο την τσεπη του για αποκατασταση βλαβης.

καλως ή κακως, το προβλημα θα εχει διορθωθει μεσα σε αυτα τα 2 χρονια που η εγγυηση του θα εχει ισχυ. ειτε η λυση λεγεται εξτρα ψυκτρα, ειτε λεγεται αλλαγη clamp, ειτε λεγεται 42nm, ειτε λεγεται αγιος βασιλης.

οποτε στην ληξη της εγγυησης, ειτε θα βρεθει με το original 360 που αγορασε να δουλευει σωστα, ειτε με καποιο αλλο που προηλθε απο αντικατασταση.

ο σκεπτομενος καταναλωτης λοιπον *που ταυτοχρονα ειναι και gamer φανταζομαι, αφου δεν μιλαμε για τοστιερες ή αλλα καταναλωτικα αγαθα,

δεν εχει και τοσο μεγαλο διλλημα μπροστα του, εφ'οσον ειναι gamer. αν τωρα δεν ειναι gamer και ειναι καννα τρολ... τοτε αλλαζουν τα δεδομενα..

just my 2c ;)

Τώρα συμφωνώ. Τ

ο μόνο μείον που βλέπω εγώ είναι που μένεις κοντά έναν μήνα (τώρα, γιατί έχει πέσει δουλειά λένε στο service. Τον χειμώνα ήταν 2 weeks) χωρίς Xbox και πώς να το κάνουμε....Εϊναι ναρκωτικό το μπουρδέλο:mrgreen:

Δημοσ.
Καλά ούτε έτσι είναι:mrgreen:

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Ούτε 30% κονσολών χαλάει, ούτε όμως η 2ετής εγγύηση πρέπει να αποτελεί άλλωθι για καμία εταιρία.

Το 360 έχει πρόβλημα.

Σχεδιαστικό; Δεν ξέρω. Διορθωμένο πλέον; Δεν ξέρω.

Υπαρκτό σε όλα τα Xbox360; Όχι κατηγορηματικά. Απλά πρέπει η MS με κάποιον τρόπο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτή και σε αυτόν τον τομέα. Του σκεπτόμενου καταναλωτή πάντα. Και όχι αυτού που θα πάει να πάρει Πλειστεσο ή Xbox ΓΟΥΑΟΥ!

Just my 2 cents

Άσε μας βρε αντικειμενικέ κι΄εσύ :-P

Nα ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτή, χλωμό το βλέπω σε αυτή τη γεννιά. Είναι όπως με τα ps2 που έφτιαξε όνομα και έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια και να έρθει το 360 για να το ξεπεράσει σε αναξιοπιστία και να ξαναγίνει εταιριάρα η Sony που ξέρει να φτιάχνει hardware και που σέβεται τον καταναλωτή. ;)

Δημοσ.

just my 2c ;)

Ξερεις εσυ κανα gamer που θα αγοραζε PS3 για να καλυφθει αυτη τη στιγμη;Οποιος εχει παρει PS3 αυτη τη στιγμη και δεν ειναι Av fanatic-για να τον ενδιαφερει το Br-το χει παρει καθαρα απο οπαδισμο.:mrgreen:

Δημοσ.
Οποιος εχει παρει PS3 αυτη τη στιγμη και δεν ειναι Av fanatic-για να τον ενδιαφερει το Br-το χει παρει καθαρα απο οπαδισμο.:mrgreen:

Δεν είναι κακό αυτό... είναι δικαίωμα του καθενός.... κακό είναι να φανατίζεσαι και να βλέπεις τα πράγματα με οπαδικά γυαλιά. (γενικά μιλάω δεν απευθύνομαι σε σένα)

Δημοσ.
Ξερεις εσυ κανα gamer που θα αγοραζε PS3 για να καλυφθει αυτη τη στιγμη;Οποιος εχει παρει PS3 αυτη τη στιγμη και δεν ειναι Av fanatic-για να τον ενδιαφερει το Br-το χει παρει καθαρα απο οπαδισμο.:mrgreen:

Εμένα. Ούτως ή άλλως ότι με ενδιαφέρει στο X360 αυτή τη στιγμή βγαίνει και σε PS3. Κρατάω το X360 αν τύχει κανά ενδιαφέρον exclusive και παίζω μια χαρά στο PS3 μου.

Αλήθεια ρε παιδιά μια απορία? Επειδή όλοι κατηγορούν το PS3 ότι δεν έχει τι να κάνεις, εγώ γιατί δε βρίσκω όσο χρόνο θέλω για να ασχοληθώ μαζί του και από πάνω πριν τελειώσουν τα παιχνίδια που έχω πάρει, έχουν βγει ήδη 4-5 που θέλω να πάρω! Συν 3-4 του PS2 που τα "έχασα". Τώρα ειλικρινά, πόσες ώρες την ημέρα παίζετε?

Υ.Γ. Συγνώμη για το οφτόπικ, τώρα συνειδητοποίησα σε τι τόπικ είμαστε... τώρα πως γύρισε η κουβέντα σε αυτό....

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το rate είναι 30% πάντως για εμένα είναι 100% failure το μηχάνημα. Έχει την πιο "ηλίθια" κατασκευή που έχω δει ποτέ μου.

Με αυτό το heatsink που βάλανε στην GPU, με το drive από πάνω της αντί για ανεμιστήρες και κάτι ανεμιστήρες που απλώς υπάρχουν μόνο για να κάνουν θόρυβο. Μάλλον είναι η καινούργια μέθοδος συναρμολόγησης κονσολών "τα πετάω όλα μέσα και όπου κάτσουν".

Σας παρακαλώ μια παράκληση: πέστε μου κάποιος που ξέρει από συναρμολόγηση Η/Υ αν κάνω λάθος.

Αυτές τις μέρες θα δοκιμάσω την μέθοδο X-clamp replacement και... ο θεός βοηθός.

Δημοσ.
Εμένα. Ούτως ή άλλως ότι με ενδιαφέρει στο X360 αυτή τη στιγμή βγαίνει και σε PS3. Κρατάω το X360 αν τύχει κανά ενδιαφέρον exclusive και παίζω μια χαρά στο PS3 μου.

Αλήθεια ρε παιδιά μια απορία? Επειδή όλοι κατηγορούν το PS3 ότι δεν έχει τι να κάνεις, εγώ γιατί δε βρίσκω όσο χρόνο θέλω για να ασχοληθώ μαζί του και από πάνω πριν τελειώσουν τα παιχνίδια που έχω πάρει, έχουν βγει ήδη 4-5 που θέλω να πάρω! Συν 3-4 του PS2 που τα "έχασα". Τώρα ειλικρινά, πόσες ώρες την ημέρα παίζετε?

Υ.Γ. Συγνώμη για το οφτόπικ, τώρα συνειδητοποίησα σε τι τόπικ είμαστε... τώρα πως γύρισε η κουβέντα σε αυτό....

Εχει βγει κατι αντιστοιχο του Gear of war,του Forza motosport και του Pro evolution soccer στο PS3 και δεν το εχω παρει χαμπαρι;

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν το rate είναι 30% πάντως για εμένα είναι 100% failure το μηχάνημα. Έχει την πιο "ηλίθια" κατασκευή που έχω δει ποτέ μου.

Με αυτό το heatsink που βάλανε στην GPU, με το drive από πάνω της αντί για ανεμιστήρες και κάτι ανεμιστήρες που απλώς υπάρχουν μόνο για να κάνουν θόρυβο. Μάλλον είναι η καινούργια μέθοδος συναρμολόγησης κονσολών "τα πετάω όλα μέσα και όπου κάτσουν".

Σας παρακαλώ μια παράκληση: πέστε μου κάποιος που ξέρει από συναρμολόγηση Η/Υ αν κάνω λάθος.

Αυτές τις μέρες θα δοκιμάσω την μέθοδο X-clamp replacement και... ο θεός βοηθός.

Dikio exeis vre xvagos...To na erxontai oi hackers kai na dinoun LYSEIS stis vlakeies tis M$, exoume kairo na to doume apo etaireia...Einai teleios paralogos o olos sxediasmos ths konsolas sto eswteriko apo 8ema psy3hs alla kai xorou..

Mallon telika h M$ koitaze pio polu to e3wteriko ths konsolas para to eswteriko...

Δημοσ.
Εχει βγει κατι αντιστοιχο του Gear of war,του Forza motosport και του Pro evolution soccer στο PS3 και δεν το εχω παρει χαμπαρι;

Το Gear of War το έπαιξα, τελείωσε, πάμε για άλλα (Resistance π.χ.).

Τα ποδοσφαιράκια με αφήνουν παντελώς αδιάφορο.

Με τόσα GT που έχω παίξει, αλλά και με το PGR3 δεν είμαι πεινασμένος για κάτι τέτοιο. Όταν με το καλό βγει το GT5 βλέπουμε. Προς το παρόν λιώνω στο γέλιο με το Ridge Racer και το Motorstorm.

Από κυκλοφορίες τελευταίες μέχρι τέλους έτους με ενδιαφέρουν τα Armored Core 4, Darkness, DW:Gundam, GTA4, Haze... δε βλέπω κάποιο X360 exclusive... Και ειλικρινά αν ακούσω άλλη μια φορά για τα Halo, ήμαρτον, ούτε Half Life ήταν, ούτε Gears of War, έλεος.

Για το X360 ακόμα περιμένω κανά δυο πραγματικά εντυπωσιακά RPG που ήταν να βγουν αλλά δεν έχω μάθει νεότερα.

Α ναι ξέχασα, τερμάτισα Kingdom Hearts 2, παίζω Canis Canem Edit και περιμένω DMC3 & GOW2 να μου έρθουν... απλά για να μην ξεχνιόμαστε.

Και ναι, και το δικό μου X360 είναι στην αναμονή...

Δημοσ.

Τα ποδοσφαιράκια με αφήνουν παντελώς αδιάφορο.

Με τόσα GT που έχω παίξει, αλλά και με το PGR3 δεν είμαι πεινασμένος για κάτι τέτοιο. Όταν με το καλό βγει το GT5 βλέπουμε. Προς το παρόν λιώνω στο γέλιο με το Ridge Racer και το Motorstorm.

Από κυκλοφορίες τελευταίες μέχρι τέλους έτους με ενδιαφέρουν τα Armored Core 4, Darkness, DW:Gundam, GTA4, Haze... δε βλέπω κάποιο X360 exclusive... Και ειλικρινά αν ακούσω άλλη μια φορά για τα Halo, ήμαρτον, ούτε Half Life ήταν, ούτε Gears of War, έλεος.

Για το X360 ακόμα περιμένω κανά δυο πραγματικά εντυπωσιακά RPG που ήταν να βγουν αλλά δεν έχω μάθει νεότερα.

Α ναι ξέχασα, τερμάτισα Kingdom Hearts 2, παίζω Canis Canem Edit και περιμένω DMC3 & GOW2 να μου έρθουν... απλά για να μην ξεχνιόμαστε.

Και ναι, και το δικό μου X360 είναι στην αναμονή...

Δηλαδη πιστευεις οτι το PS3 ειναι ποιο πλουσιο σε τιτλους, ή για να το θεσω καλυτερα, καλυπτει πληρεστερα εναν gamer απο οτι το 360;

Γιατι με τη λογικη των αποκλεισμων και των "δεν μου αρεσει αυτο", αυτο το συμπερασμα βγαζω....

Παντως με το να φερνεις το Ridge Racer σαν αντιβαρο, δεν νομιζω να καταφερνεις πολλα...

Δημοσ.

tora an sigrinoume to Resistance pou de leo oti einai ena axiologo paixnidi me to gears of war... ti allo na poume!

exclusive perimenoume kai to mass effect den einai mono to halo! pou opos kai na to kanoume tha poulisei trela! mexri kai oi iapones to kanoun proparagelies

Δημοσ.
Ξερεις εσυ κανα gamer που θα αγοραζε PS3 για να καλυφθει αυτη τη στιγμη;Οποιος εχει παρει PS3 αυτη τη στιγμη και δεν ειναι Av fanatic-για να τον ενδιαφερει το Br-το χει παρει καθαρα απο οπαδισμο.
nai twra kleinw kai diarkeias... ainte...

malon den exeis idea apo media centres pc etc etc, to ps3 nomizeis oti exei anemhsthres panw sta heatsinks?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...