TopGunZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Πάντως μετά από 12 ώρες "ανύπαρκτου" gameplay το άφησα να foldarει κανά 8ωρο και δεν ζεστάθηκε καν.
KilliK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 pws to kataferame pali k to girisame sto ps3, mono eseis kserete... eleos!!! εμ οταν δεν μπορεις να στηριξεις μια πλευρα,προσπαθεις να εξισωσεις την αντιθετη πλευρα με την δικια σου.κλασικη τακτικη οταν δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια για αντιεπιχειρηματολογια.
MiltoZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Αν υποθέσουμε ότι είναι όντως περίπου 30%, γιατί δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί το άρθρο από μία απλή μαρτυρία ενός πρώην υπαλήλου, τo ερώτημα που τείθεται είναι θα ψοφίσουν αργά ή γρήγορα και τα υπόλοιπα 70%? Είναι κακοσχεδιασμένο όπως λένε κάποιοι ή απλά είναι κάτι που έχει διορθωθεί στην πορεία όπως έχει γίνει και με άλλες κονσόλες παλίότερα? Αν με ρωτήσετε εμένα είμαι σίγουρος ότι έχει διορθωθεί γιατί δε πιστεύω ότι η MS είναι κανά κορόιδο, αλλά αφού θέλετε να λέμε ότι είναι η χειρότερα σχεδιασμένη κονσόλα στην ιστορία, και που φυσικά αν δεν ήταν θα είχατε πάρει ήδη δύο, οκ είναι η χειροτερότερη evar. Το θέμα είναι ότι τα games και το online του 360 δε τα είχαμε ξαναδεί ούτε στον ύπνο μας. Και περιμένετε εσείς πότε θα βγει το GT5 και το FF152 και πότε θα πέσει η τιμή από τα 600 ατα 550. Καληνύχτα!
Daredevil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 lol ayto 8a pei fnboy oti nanai axtarmas post katse hremhse miltoz
MiltoZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 lol ayto 8a pei fnboy oti nanai axtarmas post katse hremhse miltoz Ηρεμος είμαι... Άσε τα fanboy και άμα διαφωνείς με την τελευταία μου πρόταση ακούω. Το καληνύχτα πάντως πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι σε κάποιους
Daredevil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 se ti na diafwnhsw to post sou einai enas axtarmas grafeis o,ti nanai den to katalabaineis?
KilliK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Αν υποθέσουμε ότι είναι όντως περίπου 30%, γιατί δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί το άρθρο από μία απλή μαρτυρία ενός πρώην υπαλήλου, τo ερώτημα που τείθεται είναι θα ψοφίσουν αργά ή γρήγορα και τα υπόλοιπα 70%? Είναι κακοσχεδιασμένο όπως λένε κάποιοι ή απλά είναι κάτι που έχει διορθωθεί στην πορεία όπως έχει γίνει και με άλλες κονσόλες παλίότερα? Αν με ρωτήσετε εμένα είμαι σίγουρος ότι έχει διορθωθεί γιατί δε πιστεύω ότι η MS είναι κανά κορόιδο, αλλά αφού θέλετε να λέμε ότι είναι η χειρότερα σχεδιασμένη κονσόλα στην ιστορία, και που φυσικά αν δεν ήταν θα είχατε πάρει ήδη δύο, οκ είναι η χειροτερότερη evar. Το θέμα είναι ότι τα games και το online του 360 δε τα είχαμε ξαναδεί ούτε στον ύπνο μας. Και περιμένετε εσείς πότε θα βγει το GT5 και το FF152 και πότε θα πέσει η τιμή από τα 600 ατα 550. Καληνύχτα! oπως ειπε και ενα αλλα παιδι στο φορουμε εδω,πολυς κοσμος ερχεται εδω περα για να ενημερωθει.οποτε ειναι σωστο να πουμε και τα καλα και τα κακα της καθε κονσολας.ετσι δεν πρεπει;
MiltoZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 se ti na diafwnhsw to post sou einai enas axtarmas grafeis o,ti nanai den to katalabaineis? lol... ok έχεις δίκιο 1. ας πουμε ότι όντως είναι 30% 2. το ερώτημα είναι αν είναι θέμα σχεδιασμού και αργά ή γρήγορα όλες θα τα φτύσουν 3. ή είναι κάτι που έχει εντοπίσει η ΜS και έχει αρχίσει την διαδικασία επίλυσής του 4. Εγώ πιστεύω ότι είναι το δεύτερο 5. Αφού όμως θέλετε να λέμε ότι είναι το πρώτο και κάτι τέτοιο είναι σκανδαλώδες και δεν έχει ξαναματαγίνει στην ιστορία, οκ εγώ από εδώ και πέρα αυτό θα λέω. 6. Ακολουθούν οι γνωστοί φανμποισμοί 7. Καληνύχτα (αυτό το κρατάω γιατί μ' αρέσει) p.s. killik όλα πρέπει να τα λέμε, εγώ την άποψή μου είπα
KilliK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 οτι ειναι σχεδιαστικο προβλημα,ειναι γεγονος.εκτος του οτι σε πολλα σαιτς υπαρχει τεχνικη αναλυση για το που οφειλεται αυτο το προβλημα [googlarete για heatsink και x-clab],επισης η ιδια η μς αλλαζει τα heatsinks στα επιδιορθωμενα xbx.και νομιζω πως επισημα εχει πει πως οι καινουργιες κονσολες θα εχουν και καινουργιο heatsink.για την καινουργια cpu δεν το σχολιαζω καν... ρε παιδια ειλικρινα αμα δεν υπηρχε προβλημα στα ηλεκτρολογικα της κονσολας,πως στο καλο νομιζετε οτι βγηκε αυτο το 30% ποσοστο χαλασμενων μηχανηματων; της εκανε μαγια η σονυ και αρχισανε να χτυπανε ετσι οι κονσολες; αιτιο-αποτελεσμα ρε παιδια λιγη στοιχειωδη λογικη.
p3tran Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ρε ποια καινουργια cpu? πατε καλα? εννοειτε μηπως τη μεταβαση στα 65nm? μην μπλεκουμε την που..α με την βουρτσα... και αγαπητε κιλλικ, αμα υπηρχε προβλημα στα ηλεκτρολογικα της κονσολας οπως το εννοεις εσυ, τοτε μετα απο 18 μηνες δεν θα επαιζε ουτε μια. εν παση περιπτωση, νομιζω πως με τα πολλα ξεκαθαρισαμε οτι οποιος μενει στην ευρωπη εχει 2 χρονια εγγυηση, οποτε τα πολλα λογια ειναι φτωχεια... αμα ειχες εγγυηση 90 μερες, το συζηταγαμε. το να λεμε συνεχεια οτι θα πρεπει να αλλαξει η γραμμη παραγωγης για να παρουμε 360 ειναι κατα τη γνωμη μου απλως <<αλλα λογια ν'αγαπιομαστε..>>
KilliK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ναι τις cpu με την λιθογραφηση στα 65nm.για να ναι λιγοτερο θερμες και ο νοων νοειτο. ενω τωρα δεν παιζει το 30%.το 1/3.παλι καλα δηλαδη
GabrielConnor Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Και απλά για την ιστορία X-Clamp λέγεται αυτό που κρατά την ψύκτρα. Απλά γιατί αν το googl-άρει κανείς x-clab την έκατσε.
p3tran Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ναι τις cpu με την λιθογραφηση στα 65nm.για να ναι λιγοτερο θερμες και ο νοων νοειτο. τι ο νοων νοειτω, που μας εχουν πεσει τα μαλλια με αυτα που διαβαζουμε! εγω ηξερα οτι η σμικρυνση τετοιων προιοντων στην πορεια ζωης τους, ειναι παντα στο αρχικο planning των κατασκευαστων, αλλα νομιζα οτι το κανανε για μειωση του κοστους παραγωγης.. καλα που υπαρχεις εσυ να μας εξηγησεις οτι θα το κανουνε "για μειωση της θερμοτητας και ο νοων νοειτω"
GabrielConnor Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 αμα ειχες εγγυηση 90 μερες, το συζηταγαμε. το να λεμε συνεχεια οτι θα πρεπει να αλλαξει η γραμμη παραγωγης για να παρουμε 360 ειναι κατα τη γνωμη μου απλως <<αλλα λογια ν'αγαπιομαστε..>> Καλά ούτε έτσι είναι Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Ούτε 30% κονσολών χαλάει, ούτε όμως η 2ετής εγγύηση πρέπει να αποτελεί άλλωθι για καμία εταιρία. Το 360 έχει πρόβλημα. Σχεδιαστικό; Δεν ξέρω. Διορθωμένο πλέον; Δεν ξέρω. Υπαρκτό σε όλα τα Xbox360; Όχι κατηγορηματικά. Απλά πρέπει η MS με κάποιον τρόπο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτή και σε αυτόν τον τομέα. Του σκεπτόμενου καταναλωτή πάντα. Και όχι αυτού που θα πάει να πάρει Πλειστεσο ή Xbox ΓΟΥΑΟΥ! Just my 2 cents
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.