Προς το περιεχόμενο

Ποτε ακριβως καταλαβαινεις πως το PC σου θελει format (γνωμες)

thanos182

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ καταλαβαίνω οτι είναι ώρα για format, όταν ανάβω τον υπολογιστή και βλέπω να εμφανίζεται ένα κόκκινο-κίτρινο-πράσινο-μπλέ πραγματάκι με ένα μήνυμα απο κάτω που λέει "Welcome to windows"...

Πέρα απο τη πλάκα, με τα windows 2000 (παλαιότερα) και τα windows 2003 (τώρα), format κάνω μόνο άμα γίνει καμιά χοντρή πατάτα που θα γ@μήσ3ι το σύστημα πέρα απο κάθε σωστή και λειτουργική διόρθωση. Κάτι αντίστοιχο μπορεί βεβαίως να συμβεί και με τις εκδόσεις Linux και BSD με τις οποίες "παίζω" κατα καιρούς.

Δημοσ.

Οταν δεις πολλες μπλε οθονες θα το καταλαβεις, φυσικα ισχυει το γνωστο ρητο Παν μετρον αριστον...

Δημοσ.

Δεν πιστευω να υπαρχει εδω κανενας αυτοκτονιακος τυπος που να βαζει αρχεια (σημαντικα ή μη) στο partition των windows?

Το partiton των windows περιεχει μονο τα βασικα προγραμματα (ουτε mp3, ουτε ταινιες, ουτε games) και ειναι ανα πασα στιγμη ετοιμο για format :razz:

Δημοσ.

otan arxisei na kolaei sto 100% diafora proccesses k den ksereis giati, otan ta misa programmata kolane k sou zitane na steileis anafora sfalmatos k genika otan pas na anoikseis ena programma k vlepeis oti to olo sistima sernetai.

Δημοσ.
games etsi k alliws ama pas se format, tha prepei na svistoun ara poios o logos na min einai sto idio partition? o monos logos einai gia kaliteri k taxiteri xrisi tou sklirou.

Τα παλαιοτερα (που παιζω εγω, καινουρια δεν παιζω :mrgreen:) παιζουν και μετα το φορματ. Οποτε κατι vice city, f1 2002 και λοιπα βρισκονται μονιμα στο παρτισιον γκειμς.

Δημοσ.
Τα παλαιοτερα (που παιζω εγω, καινουρια δεν παιζω :mrgreen:) παιζουν και μετα το φορματ. Οποτε κατι vice city, f1 2002 και λοιπα βρισκονται μονιμα στο παρτισιον γκειμς.

Σωστα αν καποιο παιχνιδι εχει ολα τα αρχεια που χρειαζεται στο φακελο του τοτε δεν υπαρχει λογος να μην παιξει(εχω παρει κατι δεκαδες παιχνιδια απο νετ με τι φλασακι)αλλα οχι μονο τα παλια πχ ενα οκ οχι και πολυ καινουργιο το oblivion παιζει μια χαρα μετα απο φορματ.Α και φορματ κανεις αναλογα με την χρηση του υπολογιστη και τα προγραμματα που βαζεις αν κανεις clean up την registry κ.α.Βασικα αμα το δουλευεις πολυ και βαζεις προγραμμα σε 2 μηνες περιπου κανεις φορματ εγω εχω εναν γνωστο που κανει καθε βδομαδα.λολλλλ

Δημοσ.

Γιατι συγχεουμε τον ορο φορματ με την επανεγκατασταση των windows.

Ο φιλος που ειπε οτι εχει διαφορα το φορματ με την απλη επανεγκατασταση,εχει τεραστιο λαθος.Ιδιες επιδοσεις

Δυστυχως η "εννοια" φορματ μας εχει περασει υποσυνειδητα,απο κατι απαρχαιωμενους τεχνικους που χρεωνουν 50 ευρω την ωρα.Γιατι κανει πιο πολυ ωρα=πιο πολλα φραγκα.

Συγκεκριμενα σε εναν υπολογιστη εχω κανει 3 φορματ και επανεγκατασταση,και η μια ηταν αχρειαστη,αλλα ας οψεται που ανοιξα ενα αρχειο που ειχε ιο.

Προσωπικα αν θελετε να κρατατε το Pc σε φορμα,καθαριζετε με ccleaner και βαλτε και το bootvis και ειστε κομπλε.

Τωρα αν καποιος ειναι πολυ expert και αρχιζει και πειραζει διαφορα,η λυση ειναι ενα bootable image και τελειωνει η ιστορια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...