thanos182 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ποτε ακριβως καταλαβαινεις πως το PC σου θελει format θελω να ακουσω τις γνωμες σας!Δηλαδη απο ποιο σημειο και μετα λες αμην δεν παει αλλο θα το κανω format το ρημαδι
mitsakos13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 σέρνεται έχει μπουκώσει το pc ή έχεις φάει ιο ή κάτι παρόμοιο και δε μπορείς να το βγάλεις με άλλο τρόπο (αφού τα έχεις εξαντλήσει όλα), έφαγε κόλλημα και δεν ανοίγει και αλλά.
dreez Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 οταν τρωει κατι ασχετα κολληματα οπως π.χ. βαζεις να δεις μια ταινια και κολλαει εκει η οταν ξεκινας να παιξεις ενα παιχνιδι που επεζε μια χαρα πριν και κολλαει τωρα!η πιο απλα οταν αρχισεις να λες ΑΝΤΕ ΡΕ (^#$%(^^($% ξεκολα ^&^*& τη ^*^ σου!!!
poscaman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 σε windows παντα υπαρχει καποιος λογος να του κανεις ενα φορματ.παλιοτερα εκανα πιο συχνα,τωρα εχω κανα 3μηνο στο desktop. σε linux μονο για να αλλαξω διανομη...
tolis_01 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ποτε ακριβως καταλαβαινεις πως το PC σου θελει format (γνωμες) Οταν περασει ενας μηνας Βασικα οταν πεσει η αποδοση του υπολογιστη. Αν εχεις εγκαταστησει και ενα σωρο προγραμματα μπλεκονται και μεταξυ τους και γινεται ενα μπαχαλο.
happy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Γενικα οταν εμφανιζει περιεργες συμπεριφορες,οπως αυτες που περιγραφουν τα παιδια πιο πανω ή οταν κανει επανεκκινησεις οποτε του κατεβει ή οταν εχει λιωσει η registry απο τα πολλα βαλε-βγαλε των προγραμματων,οταν καθυστερει η εκκινηση ή ο τερματισμος,οταν αρχιζουν να εξαφανιζονται και να εμφανιζονται αρχεια απο το πουθενα(εκτος αν μονο εγω το παθαινω αυτο). Θα καταλαβεις ποτε ηρθε η ωρα για φορματ πιστεψε με(ειναι οταν αρχιζεις και λες wtf is going on?καθε 5 λεπτα..:-P:-P) Φυσικα αν το πισι σερνεται επειδη εχει γεμισει το local disk και εχει μεινει 1% unused δεν κανεις φορματ απλα καθαρισμο περιττων αρχειων,cache,κτλ.
thanos182 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Βασικα εχω 2 μεγαλα προβληματα μονο!Τα παιχνιδια παιζουν οπως επαιζαν αλλα αν θελησω να ανοιξω το firefox το PC αρχιζει και πνιγεται μεχρι να ανοιξει,δηλαδη 30 sec oπως ακριβως επισης και με το windows live messenger BETA 8.5 κατα τα αλλα μπουρι ειναι το PC δεν νιωθει τιποτα! :Ρ
happy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ε τοτε αλλαξε αυτα τα 2 προγραμματα μονο ,οχι φορματ!Βαλε το 2.0.0.4 του firefox και μια οχι beta εκδοση του msn.Kανε και σκαναρισμα για ιους και καθαρισμα registry..
Mariosxaniaomg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ka8arisma gia registry mhn kaneis giati 8a mplexteis perissotero kai mporei na mhn soy anoigoyn programms ktl.An esy eixes kanei to thread gia ton ff poy argei exw kanei ena post me kapoies lyseis des ekei.Twra to msn panta kollaei opote mhn se noiazei.
Stavros_Ribo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Κι εγώ καθάρισμα στη registry φοβάμαι να κάνω, μην κάνω καμία <<τρέλα>> και μετά.... Όσο για το format φυσικά κάνεις όποτε παρουσιαστούν δυσλειτουργίες και είσαι σίγουρος πως δεν φταίει κάποιος ιός. Πάντως εγώ είχα ακούσει πως format πρέπει να γίνεται μετά από 3-4 χρόνια!!!! Τότε τα Windows <<κουράζονται>> και θέλουν μία επανεγκατάσταση. Όσο περνάει ο καιρός πάντως τα Windows χάνουν τις τέλειες αρχικές επιδόσεις τους αφού και εμείς γράφουμε ότι βρίσκουμε μπροστά μας αλλά φταίνε και τα Windows. Άρα το format <<γιατρεύει>> τον υπολογιστή από οποιοδήποτε πρόβλημα (εκτός φυσικά αν το πρόβλημα προέρχεται από το hardware). Για να είμαστε σίγουροι όμως για όλα αυτά πρέπει να κρατάμε πάντοτε το backup των σημαντικών μας αρχείων αλλιώς.... Οι 3 μήνες μου φαίνονται πολύ λίγοι για format. Μου θυμίζετε τους τεχνικούς που όταν τους πάμε τους υπολογιστές λένε <<θα το φτιάξω, δε θα χρειαστεί format μην ανησυχείς>> και στο τέλος <<εεεεεε, το format ήταν απαραίτητο, το πρόβλημα ήταν μεγάλο>>!!!!
21century Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Το καλο ειναι να εγκατστησεις το hdd life το οποιο περιεχει και την λειτουργια S.M.A.R.T. για φαινομενα υπεροκορεσμου του δισκου η αστοχιας εγγραφης, ωστοσο ενας οδηγος για φορματ και εγκατασταση αρχικα των xp υπαρχει εδω http://www.freegr.gr/freenuke/modules.php?name=News&file=article&sid=122 Ελπιζω να βοηθησα...
tolis_01 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Τσεκαρε για ιους. Τσεκαρε το startup. Tσεκαρε τη registry. Aπεγκατεστησε-ξαναεγκατεστησε προγραμματα. . . Εχω κανει ηδη το φορματ και εχω περασει τα μισα προγραμματα :razz: (προσωπικη αποψη παντα)
magnaman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Κι εγώ καθάρισμα στη registry φοβάμαι να κάνω, μην κάνω καμία <<τρέλα>> και μετά.... Όσο για το format φυσικά κάνεις όποτε παρουσιαστούν δυσλειτουργίες και είσαι σίγουρος πως δεν φταίει κάποιος ιός. Πάντως εγώ είχα ακούσει πως format πρέπει να γίνεται μετά από 3-4 χρόνια!!!! Τότε τα Windows <<κουράζονται>> και θέλουν μία επανεγκατάσταση. Όσο περνάει ο καιρός πάντως τα Windows χάνουν τις τέλειες αρχικές επιδόσεις τους αφού και εμείς γράφουμε ότι βρίσκουμε μπροστά μας αλλά φταίνε και τα Windows. Άρα το format <<γιατρεύει>> τον υπολογιστή από οποιοδήποτε πρόβλημα (εκτός φυσικά αν το πρόβλημα προέρχεται από το hardware). Για να είμαστε σίγουροι όμως για όλα αυτά πρέπει να κρατάμε πάντοτε το backup των σημαντικών μας αρχείων αλλιώς.... Οι 3 μήνες μου φαίνονται πολύ λίγοι για format. Μου θυμίζετε τους τεχνικούς που όταν τους πάμε τους υπολογιστές λένε <<θα το φτιάξω, δε θα χρειαστεί format μην ανησυχείς>> και στο τέλος <<εεεεεε, το format ήταν απαραίτητο, το πρόβλημα ήταν μεγάλο>>!!!! αυτο που γραφεις ειναι εντελως υποκειμενικο αν καποιος καθεται στο pc 10 ωρες τη μερα , εγκαθιστα και απεγκαθιστα προγραμματα συνεχως ετο φορματ μπορει να χρειαστει και σε 3 βδομαδες ειδικα αν εχει πηξει απο ιους , εχει γεμισει η registry απο αχρηστες καταχωρησεις , και γενικως το συστημα ειναι σε μια κατασταση που κανενας cleaner δεν μπορει να βοηθησει ειμαι της γνωμης (επαθα πολλα και εχασα επισης πολλα δεδομενα) οτι καλο ειναι να υπαρχει ΠΑΝΤΟΤΕ ενα backup και γενικως στο δισκο που ειναι εγκατεστημενο το λειτουργικο να μην φυλαγοντε δεδομενα καλως η κακως δεν ειναι ολοι οι χρηστες εμπειροι για να μπορουν να αποφευγουν διαφορες κακοτοπιες του διαδικτυου οσο για τους τεχνικους που λες φιλαρακο μην κρινεις για πραγματα που δεν ξερεις.οταν ο τεχνικος προσπαθησει να γλυτωσει το φορματ εχει καποιο λογο.αν δει οτι στην τελικη θα παρει περισσοτερο χρονο να φτιαχτει παρα να γινει ενα φορματ ε ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΡΜΑΤ ισως δεν εχεις ακουσει για εργατοωρες και πολυ πιθανο δεν εχεις βρεθει ποτε σε τετοια θεση στην τελικη κανενας τεχνικος δεν ειναι μαγος για να φανταστει τις παρενεργειες του καθε pciou ουτε και τις ωρες που θα παρει να φτιαχτει στο συγκεκριμενο τομεα υπαρχουν απειρα παραδειγματα που η λυση ενος προβληματος φερνει αλλα 5 προβληματα... ειναι ευκολο να μιλουμε για κατι οταν ειμαστε εξω απ τον χορο
disqualified Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Βασικα εχω 2 μεγαλα προβληματα μονο!Τα παιχνιδια παιζουν οπως επαιζαν αλλααν θελησω να ανοιξω το firefox το PC αρχιζει και πνιγεται μεχρι να ανοιξει,δηλαδη 30 sec oπως ακριβως επισης και με το windows live messenger BETA 8.5 κατα τα αλλα μπουρι ειναι το PC δεν νιωθει τιποτα! :Ρ μηπως εχεις βαλει πολλα addons πανω του και ειδικα τπτ που εχουν και feeds απο ειδησεις ή torrents????
michael92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Συμφωνώ με τους προλαλάσαντες + όταν θέλω να κάνω ανανέωση το σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.